Caut trilogia Stapanul Inelelor J. R. R. Tolkien

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Caut trilogia Stapanul Inelelor J. R. R. Tolkien

Useril este offline   snej Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 515
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationTimisoara

Postat on Caut trilogia Stapanul Inelelor J. R. R. Tolkien 01 March 2010 - 01:55 PM

Am nevoie de un pic de ajutor: de doua saptamani caut trilogia Stapanul Inelelor J. R. R. Tolkien (in romana) si pe librarii online si prin oras. Voiam sa o fac cadou cuiva si nu am crezut ca e asa greu spre imposibil de gasit :scratch: .

Aveti idee unde mai pot cauta? As cumpara chiar daca nu e noua, de librarie, numai sa gasesc.

Orice idee e binevenita. Merci tare mult :floare: .

Imagini atasate

• Imagine atasata

Useril este offline   KikenHana Icon

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,145
  • Locationinto the wild

Postat on Caut trilogia Stapanul Inelelor J. R. R. Tolkien 01 March 2010 - 08:51 PM

Mai, eu am trilogia, o pot da cu imprumut, dar tu vrei s-o cumperi cadou pentru cineva...M-am uitat pe librariile on-line pe care le folosesc, dar peste tot scrie ca e indisponibilaImagine postata
Signature Seperator image

Take a walk on the wild side...

artizan

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat on Caut trilogia Stapanul Inelelor J. R. R. Tolkien 02 March 2010 - 12:07 PM

Da, Andrada, eu pentru cadou o vreau. Pe net nu am gasit-o nicaieri. La RAO spune ca o sa o editeze iar dar nu se stie cand o sa ajunga pe piata.

Speram sa nu-i placa cuiva sau sa vrea sa faca curat in biblioteca :tongue3: sau ca a primit de doua ori cadou trilogia :lol: .

Useril este offline   nrares Icon

• Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 3,418
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationRO

Postat on Caut trilogia Stapanul Inelelor J. R. R. Tolkien 03 March 2010 - 12:52 AM

Încearcă și aici:

http://www.time-serv...lor-p-3220.html

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationTimisoara

Postat on Caut trilogia Stapanul Inelelor J. R. R. Tolkien 03 March 2010 - 01:35 PM

Am incercat, am facut comanda, mail, sunat o saptamana intreaga dar nu raspundea nimeni...Nici mail si nici carti vazute de la ei pana acum :) . Mai astept.

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa