Metabolic Balance

Salt la continut

• (6 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Metabolic Balance

Useril este offline   Mutti Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,346
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat on Metabolic Balance 08 September 2011 - 01:08 PM

n-am mai scris p-aci de multa vreme ca am fost ocupata cu infulecatu' :). Am pus o gramada de kile pe mine. acum , dupa 2 luni sunt la 77. vreau sa ajung la 75 la sfarsitul lui septembrie si sa mai dau 2 kile jos in fiecare luna.

saptamana asta nu cred ca am dat nimic jos , am fost bolnava si am tot supt la tablete d-alea de tuse sau de gat....si au zahar ;)

Sambata suntem invitatzi la gratare...sa vedem ce iese. Daca nu iese.....nu-mi ramane decat sa o iau de la inceput , cu perioada de curatzare , cu cele 2 saptamani fara ulei.....numai ca nu stiu cand :)

azi dimineatza am mancat un ou ( omleta) cu salata de castravetzi si rosii mici , azi la amiaza am un sandwich cu branza si tot o salata de castravetzi+ 1 mar. Si deseara.....nu stiu. Cred ca mai am fasole bazuta . Vad eu cu ce legume o combin :)

Useril este offline   Mirage Icon

• Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 23-January 12

Postat on Metabolic Balance 23 January 2012 - 05:46 PM

O intrebare: fructele la ce interval de timp trebuie consumate? in timpul mesei (mic dejun, pranz, cina), dupa masa, sau intre mese la anumite intervale orare?
Mersi!

Useril este offline   Foxyy Icon

• Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,995
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn sud

Postat on Metabolic Balance 24 January 2012 - 12:29 AM

Vezi postareaMirage, la 23 January 2012 - 02:46 PM, a spus:

O intrebare: fructele la ce interval de timp trebuie consumate? in timpul mesei (mic dejun, pranz, cina), dupa masa, sau intre mese la anumite intervale orare?
Mersi!

Inainte de masa cu minim 20 de minute (ideal ar fi ca dupa fructe, sa astepti cam 30 de minute si abia apoi sa mananci altceva).
Dupa masa, astepti cam 2-3 ore pentru a manca fructe.

• (6 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa