Tarta sarata din frunze de conopida si alte quiche cu alte umpluturi dar acelasi aluat
Postat on Tarta sarata din frunze de conopida 17 June 2010 - 12:01 AM
Eu stiu ca mangold e mangold...nu stevie. Aici se gasesc mai multe neamuri de frunze. Or fi inrudite, 'abar n-an. Ideea e sa fie comestibile. Mangold imi place, l-am mancat de multe ori.

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
Postat on Tarta sarata din frunze de conopida 17 June 2010 - 12:28 AM
Adriana, la 16 June 2010 - 08:00 PM, a spus:
Ioana, nu cred ca e sfecla rosie, pentru ca la mine in gradina cresc doar frunzele care e drept ca seamana cu cele de sfecla, dar in pamint n-au nimic adica nici o sfecla 
Eu de cind am descoperit aluatul asta nu mai cumpar aluat frantuzesc pentru tarte, asta se face in 3 minute, se intinde foarte usor, se coace bine si e bun si crocant.
Si in mod sigur costa si mai putin.
Eu de cind am descoperit aluatul asta nu mai cumpar aluat frantuzesc pentru tarte, asta se face in 3 minute, se intinde foarte usor, se coace bine si e bun si crocant.
Sincer eu habar n-avem ce era, am vazut si eu fruzele in magazin, dar nenea dictionarul meu din dotare spune ca mangol=sfecla (rosie) daca nu e asa nu pot decat sa-i contrazic pe cei de la editura
Postat on Tarta sarata din frunze de conopida 20 January 2012 - 02:48 PM
Tarta cu anghinare si ton:

Anghinarea am "saltat-o" in tigaie cu un pic de ulei, dupa care am adaugat un pic de apa.Am acoperit si am lasat sa se inmoaie.
Am pus la racit si scurs.
Am scurs 3-4 cutii mici de ton in ulei.
Am batut trei oua cu 50-60 gr de smantana lichida si vro doi pumni de parmigiano.
Am amestecat tot si am umplut tarta.

Aluatul e excelent Adriana
, mi-a fost lene sa ma duc in beci sa iau vin alb si am pus rosè.

Anghinarea am "saltat-o" in tigaie cu un pic de ulei, dupa care am adaugat un pic de apa.Am acoperit si am lasat sa se inmoaie.
Am pus la racit si scurs.
Am scurs 3-4 cutii mici de ton in ulei.
Am batut trei oua cu 50-60 gr de smantana lichida si vro doi pumni de parmigiano.
Am amestecat tot si am umplut tarta.

Aluatul e excelent Adriana
Postat on Tarta sarata din frunze de conopida 20 January 2012 - 02:51 PM
Nu cre ca i-o daunat rosèul
Mi-ai dat o idee ca am niste funduri
de anghinare in congelator si mie nu-mi place, ar fi o solutie buna sa scap de ea
Mi-ai dat o idee ca am niste funduri

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla