Prajitura Valurile Dunarii

Salt la continut

  • (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Prajitura Valurile Dunarii

#21

Useril este offline   sorinadaniela Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,149
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationVicenza (Italia)



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 23 February 2010 - 09:41 PM

Nu se vede prea bine... nu am lumina prea buna... Daca mai ramane ceva, maine am sa incerc sa fac o poza pe lumina de zi...
Imagine atasata
Imagine atasata
Signature Seperator image

Sorina

#22

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 8,923
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 23 February 2010 - 09:50 PM

Sorina micsoreaza-le te rog pentru ca sunt mai mult decit enorme.

#23

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 6,880
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 24 February 2010 - 12:17 PM

Wow, Sorina , astea da valuri mari!Ma bucur ca v-au placut, cred ca a iesit buna si cu crem caramel!

#24

Useril este offline   sorinadaniela Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,149
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationVicenza (Italia)



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 24 February 2010 - 08:55 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 February 2010 - 06:50 PM, a spus:

Sorina micsoreaza-le te rog pentru ca sunt mai mult decit enorme.

Se executa... care sunt dimensiunile optime (ca nu mai tin minte)... Scuze...
Editez... m-am informat, din nou (ca uitasem), si trebuie sa le fac de 640 cu 480... de acum incolo promit sa nu mai gresesc, dar cu cel doua poze cum fac sa le modific?
Signature Seperator image

Sorina

#25

Useril este offline   sorinadaniela Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,149
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationVicenza (Italia)



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 24 February 2010 - 08:58 PM

Vezi postareaEataly, la 24 February 2010 - 09:17 AM, a spus:

Wow, Sorina , astea da valuri mari!Ma bucur ca v-au placut, cred ca a iesit buna si cu crem caramel!

Foarte buna... si asa usor de facut. Pe mine m-a impresionat blatul. E asa de pufoooos... Se va executa din nou cu siguranta. Multumesc mult pt reteta! :floare: Sorina
Signature Seperator image

Sorina

#26

Useril este offline   9Ramy9 Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 562
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 21 March 2010 - 10:04 PM

Am facut si eu prajitura,dar am facut-o in forma rotunda de tort,si parca au iesit valurile tzunami dupa cutremur,sau cascadele Niagara,nu valurile Dunarii.Oare a iesit asa ca am avut spectatori(mama)?In rest e buna. :pupic:

Imagini atasate

  • Imagine atasata


#27

Useril este offline   petunie Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 22 March 2010 - 12:55 PM

Si eu am facut-o acu ceva vreme.La mine a iesit mai fara valuri si mult mai ciocolatoasa,ca ,na,asa s-a dorit :P

Imagine atasata

Imagine atasata

N-am avut budinca de vanilie acasa,dar am facut-o din amintiri cu amidon si cu pastaie de vanilie(parca Maya postase dincolo reteta).A iesit mult mai fina si mai buna ca cea din plic :floare:
Signature Seperator image

Manchmal ist weniger einfach mehr....

#28

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 6,880
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 23 March 2010 - 10:05 AM

Vezi postarea9Ramy9, la 21 March 2010 - 08:04 PM, a spus:

Am facut si eu prajitura,dar am facut-o in forma rotunda de tort,si parca au iesit valurile tzunami dupa cutremur,sau cascadele Niagara,nu valurile Dunarii.Oare a iesit asa ca am avut spectatori(mama)?In rest e buna. :pupic:


Ti-a iesit bine.Cat despre spectatori, cunosc sentimentul. :tongue3: Daca-mi aduceai si mie o felie sa gust...una mica. :hungry:


Vezi postareapetunie, la 22 March 2010 - 10:55 AM, a spus:

Si eu am facut-o acu ceva vreme.La mine a iesit mai fara valuri si mult mai ciocolatoasa,ca ,na,asa s-a dorit :P





N-am avut budinca de vanilie acasa,dar am facut-o din amintiri cu amidon si cu pastaie de vanilie(parca Maya postase dincolo reteta).A iesit mult mai fina si mai buna ca cea din plic :floare:


Arata superciocolatoase valurile tale Petu.Cred si eu ca-i mai buna asa cu amidon.O s-o fac si eu asa data viitoare.

#29

Useril este offline   Maya Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 9,874
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 23 March 2010 - 12:09 PM

Eu am uitat sa mai vin cu valurile Dunarii mele :D

Imagine atasata


Imagine atasata


Maglavaisul meu,este mult mai "fest",pentru ca ouale folosite de mine sînt mici.
O sa refac curînd prajitura,si voi pune 2 în plus.


Imagine atasata


Dupa cum stateau visinele,mi-am dat seama ca nu vor coborî sub nicio forma :D
...deci numai valuri nu mi-au iesit :P


Imagine atasata


Am facut o budinca de vanilie,data viitoare fac eu crema de lapte cu vanilie.


Imagine atasata


Mi-a placut cum a iesit.A crescut frumos,
si cu toate ca a fost blatul mai dens,a avut o textura placuta de la unt.


Imagine atasata


Imagine atasata


Eataly,Denise îti multumeste,eu la fel! :pupic:


Imagine atasata


Imagine atasata



Cum ziceam,o s-o refac curînd,doar ca budinca de vanilie o s-o fac eu din lapte,
amidon,pastaie de vanilie,si o sa pun 2 oua în plus.Eu folosesc tot timpul aceleasi oua Bio,si-s mai micute.

Signature Seperator image

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#30

Useril este offline   Foxyy Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 12,115
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: RLS



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 23 March 2010 - 05:17 PM

Vezi postareaMaya, la 23 March 2010 - 09:09 AM, a spus:

Eu folosesc tot timpul aceleasi oua Bio,si-s mai micute.


Si cum zici tu ca reusesti sa folosesti aceleasi oua mereu? :biggrin: Le arati aluatului si apoi le iei inapoi? =))

#31

Useril este offline   Maya Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 9,874
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 23 March 2010 - 05:33 PM

Vezi postareaFoxyy, la 23 March 2010 - 02:17 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 23 March 2010 - 09:09 AM, a spus:

Eu folosesc tot timpul aceleasi oua Bio,si-s mai micute.


Si cum zici tu ca reusesti sa folosesti aceleasi oua mereu? :biggrin: Le arati aluatului si apoi le iei inapoi? =))

Bineînteles! :D

Nu,deci cumpar tot timpul din acelasi loc,aceeasi marca,si numai oo DE,si numai bio(da,da,stiu,am eu gargaritele mele,cînd e vorba de oua :P )...si sînt tot timpul mici.Asa-s ele.Or shi gainili nicute,nush! :D
Signature Seperator image

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#32

Useril este offline   Foxyy Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 12,115
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: RLS



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 23 March 2010 - 05:42 PM

Vezi postareaMaya, la 23 March 2010 - 02:33 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 23 March 2010 - 02:17 PM, a spus:

Vezi postareaMaya, la 23 March 2010 - 09:09 AM, a spus:

Eu folosesc tot timpul aceleasi oua Bio,si-s mai micute.


Si cum zici tu ca reusesti sa folosesti aceleasi oua mereu? :biggrin: Le arati aluatului si apoi le iei inapoi? =))

Bineînteles! :D

Nu,deci cumpar tot timpul din acelasi loc,aceeasi marca,si numai oo DE,si numai bio(da,da,stiu,am eu gargaritele mele,cînd e vorba de oua :P )...si sînt tot timpul mici.Asa-s ele.Or shi gainili nicute,nush! :D


Ma gandeam eu.... :D
Eu am vazut ca la Edeka sunt si oua Bio XL, nu doar S ori M. Bun, nu se gasesc mereu oua de dinozaur, dar apar din cand in cand. Nu stiu nici eu din care cauza ori pricina sunt ouale mai mari ori mai mici, ca legatura directa cu marimea gainii nu prea ar fi (cel putin nu la mine la tara).

#33

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 6,880
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 24 March 2010 - 04:09 PM

Vezi postareaMaya, la 23 March 2010 - 10:09 AM, a spus:

[center][b]Eu am uitat sa mai vin cu valurile Dunarii mele :D


Wow, wow, wow!O idee minunata de a o transforma in tort.Ma bucur ca i-a placut si Denisei, si voua.Eu stii cum vroiam sa i-o fac sotului de ziua lui(shhhhht, sa nu ne auda):Sa impart compozitia in trei, sa coc trei foi nu mai inalte de o visina, iar intre ele crema de vanilie!Straturile sa fie marmorizate si visine jumatati in el.

Inchei:superb Maya! :floare: Un tort perfect pentru o campioana!Hai Denise, Hai Denise, Alè, alè, alè!

#34

Useril este offline   PARADIS Icon

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 55
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationOakland



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 17 April 2010 - 09:37 AM

:pupic:
:floare: Lily,familionul iti multumeste frumos pentru minunata prajitura cu visine.

Imagine atasata
si
Imagine atasata:


#35

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 6,880
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 21 April 2010 - 02:09 PM

Cu placere, :floare: Paradis!

#36

Useril este offline   cricket Icon

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 49
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationIasi



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 18 May 2010 - 01:50 PM

ne-a placut enorm, am facut-o prima data de ziua copilului sub forma de tort, a 2-a oara (dupa o sapt...:love7:) in forma dreptunghiulara. la fel de delicioasa. i-am dat reteta mamei (a 2-a oara le-a fost destinata lor) si a facut-o si ea. merci mult de tot Eataly! :floare:

Imagine atasata

si ca sa ma laud din plin:

Imagine atasata

#37

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 6,880
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Prajitura Valurile Dunarii 18 May 2010 - 02:25 PM

Wow ce bine arata.Si ce cretofolin dragalas.Sa va traiasca!
Si eu am facut de ziua sotului , trei starturi separate, si crema intre.N-am poze din pacate.



  • (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi






Calgary Dental Creare site de prezentare certificatenergeticro.ro Lyr Traco Tour - transport de marfa Creare site
Cursuri fitness Cursuri de fitness www.certificatenergeticro.com Mediator Encean Alexandru