Am sa incep cu pregatirile pentru Revelion 2010, 16 invitati, si un pitic mic care nu a stat locului o clipa
- masa, inainte sa vina musafirii, de data asta simpla, fara aranjamente, si din lipsa de timp/chef, si pentru ca anul trecut mi s-au plins ca era greu de vorbit peste masa din cauza lor

- am avut doua bufete, de fiecare parte a mesei, ca sa fie mai usor accesul la ele:

Detalii de la aperitive:
- minitarte aluat Adriana cu ciuperci si bacon, si minitarte cu sunca si ou, de la umplutura Mayei - rulada cu cascaval si sunca:

- felii de castravete cu crema de brinza si somon Bunny si oua de prepelite umplute:

- cocktail de creveti si terina de somon copt, cu mazare si menta:

- muffins cu ierburi Issis si muffins cu parmezan Seima:

- oua de prepelita umplute, bulete de brinza Amalia, si minitarte cu brinza si nuca, in pahare este spuma de avocado cu creveti, si in fata terina de somon afumat Alexandru:

- tarta cu rucola si sunca, Maya - criminala, must redo!, rulada cu spanac si somon, Maya, felii de castravete cu brinza si somon Bunny, si sparanghel in bacon:

- mai a fost si o tarta cu spanac dar nu am poze
Friptura de curcan, cirnati de vitel, cartofi copti cu sos de patrunjel si muraturi:

si placinta cu ravase:

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla

!