Drob de ciuperci se prepara dupa ploaie ... :))
Postat on Drob de ciuperci 22 November 2011 - 09:48 PM
Zi-mi te rog daca-ti mai aduci aminte cate grame de ciuperci ai avut in total? Merge cu ciuperci congelate?
Eu vreau sa-l fac, de fapt l-am pus si pe lista de ajun.
O sa-l fac cred intr-o tava de tarta eventual ca sa-l tai patratele.
Merci mult!
Postat on Drob de ciuperci 22 November 2011 - 10:29 PM
Arata delicios
Postat on Drob de ciuperci 26 November 2011 - 04:45 PM
Am luat sambata trecuta aproape 2kg de ciuperci si le-am facut simple la cuptor umplute cu branza. Daca stiam sigur faceam si un drob din ele.
Daca le gasesc din nou asa frumoase ca saptamana trecuta mai iau si fac si un drob, ca prea bine arata.
Ouale de prepelita ma striga din frigobaur, asa ca le dau o intrebuintare nobila... scapa de omleta de data asta.
Multumesc pt idee!

Sorina
Postat on Drob de ciuperci 19 December 2011 - 12:07 AM
any_annette, la 22 November 2011 - 06:48 PM, a spus:
Zi-mi te rog daca-ti mai aduci aminte cate grame de ciuperci ai avut in total? Merge cu ciuperci congelate?
Merci mult!
Any, (scuze pt. intirzirea raspunsului
Postat on Drob de ciuperci 19 December 2011 - 12:14 AM
sorinadaniela, la 26 November 2011 - 01:45 PM, a spus:
Am luat sambata trecuta aproape 2kg de ciuperci si le-am facut simple la cuptor umplute cu branza. Daca stiam sigur faceam si un drob din ele.
Daca le gasesc din nou asa frumoase ca saptamana trecuta mai iau si fac si un drob, ca prea bine arata.
Ouale de prepelita ma striga din frigobaur, asa ca le dau o intrebuintare nobila... scapa de omleta de data asta.
Multumesc pt idee!
Sorina, spor la preparare !
(te invidiez pt. oole de prepelita. acum ma gindesc la ele ca la dinozauri, ca supermarketul la care le gaseam de cumparat, s-a inchis.
Postat on Drob de ciuperci 19 December 2011 - 01:32 PM
uptown girl, la 18 December 2011 - 10:07 PM, a spus:
any_annette, la 22 November 2011 - 06:48 PM, a spus:
Merci mult!
Any, (scuze pt. intirzirea raspunsului
Vad eu cum fac, o sa iau mai multe eventual sa fiu sigura ca-mi ajung
Merci Dana
Postat on Drob de ciuperci 24 December 2011 - 12:51 AM
Eu l-am facut azi si nu l-am gustat inca,dar pare promitator.Insa nu l-am putut scoate intreg din forma,ramanand lipit de fund,chiar daca am uns forma bine cu unt si tapetat bine cu pesmet.Adevarat ca l-am lasat sa se raceasca complet in tava(pentru ca fierbinte mi se parea prea fragil).Asa ca vedeti,daca aveti forme de silicon,eu zic sa-l coaceti in ele,sau sa tapetati forma extrem de bine!
Postat on Drob de ciuperci 24 December 2011 - 01:20 AM
Ellani, la 23 December 2011 - 09:51 PM, a spus:
Eu l-am facut azi si nu l-am gustat inca,dar pare promitator.Insa nu l-am putut scoate intreg din forma,ramanand lipit de fund,chiar daca am uns forma bine cu unt si tapetat bine cu pesmet.Adevarat ca l-am lasat sa se raceasca complet in tava(pentru ca fierbinte mi se parea prea fragil).Asa ca vedeti,daca aveti forme de silicon,eu zic sa-l coaceti in ele,sau sa tapetati forma extrem de bine!
Ellani, imi pare rau sa aud ca ai avut un esec la rasturnarea drobului.
e bine ca ai povestit ce-ai patit.
(asa cum se vede din poze) cind am facut drobul, eu am folosit hirtie de copt pe fundul tavii si am uns doar peretii laterali cu un pic de ulei; exact in ideea de a nu intimpina probleme la scoaterea drobului din tava. la fel procedez si in cazul cozonacilor umpluti.
Postat on Drob de ciuperci 24 December 2011 - 02:31 AM
Oricum,nu-i bai,ca n-avem mOsafiri,iar noi il mancam si cu lingura daca trebE.
Craciun Fericit,Dana!
Postat on Drob de ciuperci 24 December 2011 - 03:43 AM
S-a dezlipit frumos, singurica, dar tot in tava e pana maine.
Edit vin cu poza, merci de reteta!

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla