Slowcooker
Postat on Slowcooker 21 November 2010 - 12:48 PM
Reispudding
75 g / 3 oz Rundkom - oder Milchreis
50 g / 2 oz feiner Zucker
1 Liter / 1 3/4 Pint Milch
25 g / 1 oz Butter
geriebene Muskatnuss
Geben Sie den Reis, den Zucker und die Milch in den Gareinsatz und mischen Sie das Ganze gut durch. Geben Sie Butterflöckchen darauf und streuen Sie geriebene Muskatnuss darüber. Setzen Sie den Deckel auf und garen Sie das Ganze für 4 stunden bei hoher (High) Hitze oder 5 stunden bei niedriger (Low) Hitze. Nach einer Stunde rühren Sie den Inhalt um und später dann noch ein weiteres Mal.
Postat on Slowcooker 24 November 2010 - 04:25 PM
Postat on Slowcooker 25 November 2010 - 06:19 PM
A fost foarte bun la gust,dar prea moale bobul pentru papila mea.

Postat on Slowcooker 25 November 2010 - 08:53 PM
Adriana, la 25 November 2010 - 05:31 PM, a spus:
Da,în cazul orezului folosit de mine,care e oricum mai "moale"...adica orez de lapte,care fierbe mai usor.Banuiesc ca daca folosesti un arborio,se schimba treaba cu timpul.De aceea,cînd faci chestii de astea pentru prima data e bine sa fii prin apropiere sa verifici.
Postat on Slowcooker 26 November 2010 - 01:40 PM
Maya, la 25 November 2010 - 03:19 PM, a spus:
Eh, Maya, nu mai bine il faceai intr-un ceaun ca bunica ?
Nu-mi vine sa cred ca l-ai tradat pe dl. steamer cu un slow cooker. Asta ucide toate vitaminele si substantele nutritive din legume si din carne dupa atitea ore de fierbere.
Ma'c sa-mi incerc norocul cu un risotto. Sper sa nu-l fac si eu ... praf !
Postat on Slowcooker 26 November 2010 - 02:56 PM
Maya, la 25 November 2010 - 03:19 PM, a spus:
uptown girl, la 26 November 2010 - 10:40 AM, a spus:
Nu-mi vine sa cred ca l-ai tradat pe dl. steamer cu un slow cooker. Asta ucide toate vitaminele si substantele nutritive din legume si din carne dupa atitea ore de fierbere.
Ma'c sa-mi incerc norocul cu un risotto. Sper sa nu-l fac si eu ... praf !
Am vrut sa vad cum iese...si am vazut
Nu l-am tradat pe dl. steamer deloc,el are loc de onoare în "apropiere directa",si-l folosesc cu placere la aburit ...de toate.
Slowcookerul nu l-am luat pentru chestii cu multe vitamine/ma refer în general la legumaraie..alea de obicei le halesc crude,sau aburite.Asta e interesant pentru carnuri moi,sarmale(ca la noi gasesc numai varza de aia beton...si in LC tot 7 ceasuri tre sa fierb pîna se înmoaie
Chiar asa mult distruge vitaminele?Ma gîndeam ca din moment ce fierbe la doar 80-90 °C,nu e chiar asa nasol.
Sa stii ca si eu vreau azi un risotto simplu,doar cu olecuta de pecorino.Si-l fac în LC nu SC
Postat on Slowcooker 26 November 2010 - 03:08 PM
Postat on Slowcooker 26 November 2010 - 08:11 PM
Adriana, la 26 November 2010 - 12:08 PM, a spus:
Da,ca parca merge dupa tine.Tu crezi ca noi îti spunem tot?
Normal ca nu facem risotto la Slow.Mie îmi place sa aiba Biss/adica al dente,deci sub nicio forma nu iese la SC asa ceva.

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla