Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

Salt la continut

  • (427 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Tortul - o arta sau nu ... invatam incet

#2781

Useril este offline   gabrenia Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 10 June 2010 - 11:11 PM

Luminis vesel si frumos tortul tau,imi plac asa de mult figurinele tale!
Simona
am intrat si eu pe blogul tau si am descarcat minunatiile alea de carti!Sunt adevarate cursuri.Multumesc din suflet pentru ele!
Lissa
imi plac mult de tot torturile tale!Parca si mie imi place mai mult cel de-al doilea,cu roz.Cumva pentru primulai folosit forma speciala de crini?Am studiat eu bine poza si parca nu prea seamana cu forma pe care o stiu.Felicitari!
Ramo
m-ai lasat cu gura cascata.Felicitari din tot sufletul,meriti din plin!
Signature Seperator image

Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2782

Useril este offline   gabrenia Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 10 June 2010 - 11:47 PM

Ultimul tort facut,un super ciocolatos gen amandina cu ornamente din lapte praf pentru o colega care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere.Mi-am schimbat proiectul total(voiam sa fac decoratiile din ciocolata alba) dupa ce am avut un esec maxim cu ciocolata de menaj alba;nu s-a topit,s-a intarit in cratita.ce sa fie oare ca nu mi s-a mai intamplat...noroc ca am avut ceva timp la dispozitie si am salvat situatia...va pup!Edit ca uitai sa pun pozele! :violent1: Of...tare bramburita am fost astazi,nu stiu de ce!?

Imagini atasate

  • Imagine atasata
  • Imagine atasata

Signature Seperator image

Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2783

Useril este offline   gloxinia Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationundeva prin nord vest



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 09:07 AM

Gabrenia ma bagi in boala cu crinii tai. Absolut superb! Fantastic! Si glazura ta ca oglinda minunata! :floare:
eu cred ca ai nimerit o cioco de proasta calitate. Am patit si eu cu una Ana care mi s-a branzit toata. Asadar i-am pus punct acestei firme. Nu mai vreau sa o vad.
Signature Seperator image

Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2784

Useril este offline   Luminis Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 10-February 10
  • LocationBraila



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 09:25 AM

Vezi postareagabrenia, la 10 June 2010 - 09:47 PM, a spus:

Ultimul tort facut,un super ciocolatos gen amandina cu ornamente din lapte praf pentru o colega care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere.Mi-am schimbat proiectul total(voiam sa fac decoratiile din ciocolata alba) dupa ce am avut un esec maxim cu ciocolata de menaj alba;nu s-a topit,s-a intarit in cratita.ce sa fie oare ca nu mi s-a mai intamplat...noroc ca am avut ceva timp la dispozitie si am salvat situatia...va pup!Edit ca uitai sa pun pozele! :violent1: Of...tare bramburita am fost astazi,nu stiu de ce!?


Si mie imi plac mult crinii tai, Gbrenia. Musai sa incerc si eu...


#2785

Useril este offline   yoyo Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,088
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn mijloc de codru des



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 09:28 AM

Vezi postareaGabriela Cara, la 10 June 2010 - 08:32 PM, a spus:

Intru mai rar pe aici, dar asta nu ma impiedica sa va admir munca, felicitari fetelor, faceti torturi de nota 10!
Acum citeam de matritele pe care le faceti din silicon sanitar, ies figuri minunate insa mare atentie, acest silicon este toxic el contine acid acetic, E330 in formula hiperconcentrata. Nu are permisiune sa fie folosit in industria alimentara. Daca folositi acest tip de silicon sanitar cu solventa in acid acetic e bine sa va documentati inainte de a merge mai departe. Singurul care poate fi folosit fara sa aduca atingere mediului inconjurator este silicnul special folosit exclusiv la acvarii, acesta nu afecteaza pestii si ecosistemul acvariului. Nu spun prin asta ca poate fi folosit in industria alimentara, dar este singurul netoxic la indemana tuturor. :sad4:



Ma bucur ca te vad si aici si pentru ca dai "mai rar" eu astept sa postezi minunatiile de tort executate pana acum.
Merci de info referitor la silicon.Poate poti da un nume de brand pe care l-ai folosit tu si se compoertase bine.

#2786

Useril este offline   Stefana Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 09:37 AM

Ce sa mai zic,fetelor,dupa atitea torturi minunate? Sunt mindra si onorata sa fac parte din acest club,pur si simplu! N-am cuvinte destule,fete dragi si talentate!

Sunt varza de oboseala,m-am trezit la 5 sa ornez un tort carte pentru sora mea,cu atitea pe cap tocmai de tortul ei uitasem! :( Noroc ca m-a sunat ieri ca sa-mi spuna ce text doreste sa fie scris pe carte, am inlemnit cind m-am gindit cum ar fi fost sa nu sune si sa ma trezesc cu ea la usa si eu complet in aer :mellow: Asa ca aseara am trintit repede un blat,l-am taiat cit inca era caldut,i-am facut repede cremele preferate si am pus telefonul sa ma trezeasca la 5 .In fine,draga de ea a fost tare incintata,dar eu cred ca se putea mult mai bine.In plus,imi cad ochii in gura,la prinz cred ca o sa adorm si eu alaturi de Maria.

Tortul are blat alb ca de obicei, crema de lamiie(e preferata ei,initial ar fi vrut sa fie tot tortul cu lamiie insa am cazut de acord sa-i fac si un strat de ciocolata in eventualitatea in care printre colegii ei or fi si persoane care nu agreeaza in mod deosebit gustul de lamiie)Textul este un text preferat de ea dintr-o piesa de teatru.

Imagine postata

Si doua tortulete de zilele trecute, prima incercare de a face un tort camasa- blat alb,crema de iaurt a Gloxiniei ;) cu fructe de padure si crema de ciocolata cu lapte:

Imagine postata

Si un tortulet cu Alba ca zapada desenat de mina fara sablon(cu o schita in fatza si cu imaginea pe monitor in fatza ochilor). mamica respectiva m-a sunat luni,dorea un tortulet pentru miercuri, dorea ca tortuletul sa aiba 1,5 kg si sa aiba figurine cu Alba ca zapada si piticii :tongue3: i-am zis ca este absolut imposibil asa ceva si ca daca doreste,eu pot doar sa ii pictez. Nu aveam nici timp fizic sa modelez figurinele,sa le pictez,sa se usuce etc si la urma urmei daca aceste figurine ar fi mers pe un tort de macar vreo 4 kg ar fi meritat munca .Banuiesc ca a fost multumita, oricum nu-mi place sa fac torturi mici ca nu inteleg nimic din ele.dar na,facem si din astea pe vreme de criza.
Are blat alb si aceeasi crema cu iaurt a Gloxiniei :headbang: in care am pus fructe de padure.

Imagine postata

#2787

Useril este offline   Gabriela Cara Icon

  • Bucataras
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 6
  • Inregistrat: 24-November 09



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 10:06 AM

Vezi postareayoyo, la 11 June 2010 - 08:28 AM, a spus:

Vezi postareaGabriela Cara, la 10 June 2010 - 08:32 PM, a spus:

Intru mai rar pe aici, dar asta nu ma impiedica sa va admir munca, felicitari fetelor, faceti torturi de nota 10!
Acum citeam de matritele pe care le faceti din silicon sanitar, ies figuri minunate insa mare atentie, acest silicon este toxic el contine acid acetic, E330 in formula hiperconcentrata. Nu are permisiune sa fie folosit in industria alimentara. Daca folositi acest tip de silicon sanitar cu solventa in acid acetic e bine sa va documentati inainte de a merge mai departe. Singurul care poate fi folosit fara sa aduca atingere mediului inconjurator este silicnul special folosit exclusiv la acvarii, acesta nu afecteaza pestii si ecosistemul acvariului. Nu spun prin asta ca poate fi folosit in industria alimentara, dar este singurul netoxic la indemana tuturor. :sad4:



Ma bucur ca te vad si aici si pentru ca dai "mai rar" eu astept sa postezi minunatiile de tort executate pana acum.
Merci de info referitor la silicon.Poate poti da un nume de brand pe care l-ai folosit tu si se compoertase bine.


Sunt cateva torturi pe care le-am facut in ultimul timp si sunt postate pe culi. Nu sunt multe pentru ca le fac doar pentru consumul personal. Poate imi fac timp si le pun si aici.
In ceea ce priveste siliconul, eu nu folosesc mulaje, tocmai pentru ca nu am gasit inca o alternativa.

#2788

Useril este offline   gloxinia Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationundeva prin nord vest



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 11:19 AM

Stefana ce crema ce blat si ce diametru are tortul cu alba ca zapada? Eu in formele mele pot face tort de minim 2 kg. Nici nu imi bat capul pentru mai putin. Nu merita efortul zic eu.La fel muncesti si pentru unul de 1,5 kg si pentru unul de 3. Nu?
Foarte fain a iesit. Imi place mult. Si restul sunt super insa asta e mai vesel si mai aproape de sufletul meu :D


Tortul meu de azi pentru trei absolvente: una de liceu, una de clasa a 8-a si una de grupa mare :D Surori evident :D
Blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure. Poza e reala si infoliata.

Imagine atasata
Signature Seperator image

Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#2789

Useril este offline   Stefana Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 11:44 AM

Gloxi, tortul are blat alb(amandina fara cacao),crema de iaurt a ta :D si fructe de padure,am scris si in mesaj,chiar inainte de poza ;)

Am folosit o craticioara mai mica decit tava de 22, deci banuiesc un 18,ceva de genul asta.Nu e tava speciala pt tort, e o craticioara veche de la mama careia i-am scos minerul :)

Ai dreptate cu munca,mie mi-a convenit doar din cauza ca pt ca in aceeasi zi am primit si comanda pt tortuletul-camasa iar amica respectiva a lasat totul la decizia mea,inclusiv umplutura si decor si atunci dintr-un pahar de iaurt,niste fructe si un pic de frisca am bagat repede si tortuletul camasa,dar si pe cel cu Alba ca zapada, iar asta a avut blat din 4 oua,aveam toate ingredientele in casa, de aceea l-am facut si pe el. Ideea era ca m-a facut sa rid dorinta initiala de a avea figurine ce necesita o munca teribila,pe un tort de 60 de ron :tongue3:

#2790

Useril este offline   Stefana Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 507
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 11:45 AM

Foarte faina cartea,Gloxi!nu m-as fi gindit la o poza infoliata,super tare!

#2791

Useril este offline   Ramo Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 01:02 PM

Vezi postareaLuminis, la 10 June 2010 - 08:31 PM, a spus:

Ma scuzi daca de zapacesc, dar daca faci mulajul dintr-o bucata, ma gandesc ca iese de inaltimea papusii, ceva lung si ingust, cu gaura la picioare (vai, ce urat suna..), cum bagi pasta in el si mai ales cum o scoti... Sau faci mulajul "culcat"? Si mana lu' Alba ca zapada? Mana nu e lipita de corp, intre mana si corp e "aer", cum ai facut mulajul, te roog... nu priceeeep...
Pozi pune o poza cu mulajul tau?
Eu daca as face asa mulaj dintr-o bucata, il vad asa incat sa-l scot ca pe o manusa, dar nu merge cu siliconul asta.
Scuze de zapaceala!

Lumi am pusapozasimaimulte explicatii dincolo :)

Vezi postareaGabriela Cara, la 10 June 2010 - 08:32 PM, a spus:

Intru mai rar pe aici, dar asta nu ma impiedica sa va admir munca, felicitari fetelor, faceti torturi de nota 10!
Acum citeam de matritele pe care le faceti din silicon sanitar, ies figuri minunate insa mare atentie, acest silicon este toxic el contine acid acetic, E330 in formula hiperconcentrata. Nu are permisiune sa fie folosit in industria alimentara. Daca folositi acest tip de silicon sanitar cu solventa in acid acetic e bine sa va documentati inainte de a merge mai departe. Singurul care poate fi folosit fara sa aduca atingere mediului inconjurator este silicnul special folosit exclusiv la acvarii, acesta nu afecteaza pestii si ecosistemul acvariului. Nu spun prin asta ca poate fi folosit in industria alimentara, dar este singurul netoxic la indemana tuturor. :sad4:

Multumim de info Gabi :)

Vezi postareagabrenia, la 10 June 2010 - 10:11 PM, a spus:

Luminis vesel si frumos tortul tau,imi plac asa de mult figurinele tale!
Simona
am intrat si eu pe blogul tau si am descarcat minunatiile alea de carti!Sunt adevarate cursuri.Multumesc din suflet pentru ele!
Lissa
imi plac mult de tot torturile tale!Parca si mie imi place mai mult cel de-al doilea,cu roz.Cumva pentru primulai folosit forma speciala de crini?Am studiat eu bine poza si parca nu prea seamana cu forma pe care o stiu.Felicitari!
Ramo
m-ai lasat cu gura cascata.Felicitari din tot sufletul,meriti din plin!

Ultimul tort facut,un super ciocolatos gen amandina cu ornamente din lapte praf pentru o colega care astazi isi sarbatoreste ziua de nastere.Mi-am schimbat proiectul total(voiam sa fac decoratiile din ciocolata alba) dupa ce am avut un esec maxim cu ciocolata de menaj alba;nu s-a topit,s-a intarit in cratita.ce sa fie oare ca nu mi s-a mai intamplat...noroc ca am avut ceva timp la dispozitie si am salvat situatia...va pup!Edit ca uitai sa pun pozele! Of...tare bramburita am fost astazi,nu stiu de ce!?

Mersi mult, foarte fain tortul tau, imi plac florile alea de numa. Am o intrebare - pasta din lapte praf asa repede se usuca?

Vezi postareaStefana, la 11 June 2010 - 08:37 AM, a spus:

Ce sa mai zic,fetelor,dupa atitea torturi minunate? Sunt mindra si onorata sa fac parte din acest club,pur si simplu! N-am cuvinte destule,fete dragi si talentate!

Sunt varza de oboseala,m-am trezit la 5 sa ornez un tort carte pentru sora mea,cu atitea pe cap tocmai de tortul ei uitasem! Noroc ca m-a sunat ieri ca sa-mi spuna ce text doreste sa fie scris pe carte, am inlemnit cind m-am gindit cum ar fi fost sa nu sune si sa ma trezesc cu ea la usa si eu complet in aer Asa ca aseara am trintit repede un blat,l-am taiat cit inca era caldut,i-am facut repede cremele preferate si am pus telefonul sa ma trezeasca la 5 .In fine,draga de ea a fost tare incintata,dar eu cred ca se putea mult mai bine.In plus,imi cad ochii in gura,la prinz cred ca o sa adorm si eu alaturi de Maria.

Tortul are blat alb ca de obicei, crema de lamiie(e preferata ei,initial ar fi vrut sa fie tot tortul cu lamiie insa am cazut de acord sa-i fac si un strat de ciocolata in eventualitatea in care printre colegii ei or fi si persoane care nu agreeaza in mod deosebit gustul de lamiie)Textul este un text preferat de ea dintr-o piesa de teatru.

Si doua tortulete de zilele trecute, prima incercare de a face un tort camasa- blat alb,crema de iaurt a Gloxiniei ;) cu fructe de padure si crema de ciocolata cu lapte:

Si un tortulet cu Alba ca zapada desenat de mina fara sablon(cu o schita in fatza si cu imaginea pe monitor in fatza ochilor). mamica respectiva m-a sunat luni,dorea un tortulet pentru miercuri, dorea ca tortuletul sa aiba 1,5 kg si sa aiba figurine cu Alba ca zapada si piticii :tongue3: i-am zis ca este absolut imposibil asa ceva si ca daca doreste,eu pot doar sa ii pictez. Nu aveam nici timp fizic sa modelez figurinele,sa le pictez,sa se usuce etc si la urma urmei daca aceste figurine ar fi mers pe un tort de macar vreo 4 kg ar fi meritat munca .Banuiesc ca a fost multumita, oricum nu-mi place sa fac torturi mici ca nu inteleg nimic din ele.dar na,facem si din astea pe vreme de criza.
Are blat alb si aceeasi crema cu iaurt a Gloxiniei in care am pus fructe de padure.

Eu nu fac tort sub 3 kg, poi la cel mai mic tort pe care il fac doar blatu are 1 kg cum as puteasa fac un tort de 1,5 kg? Mai sunt persoane care cer torturi de 1 kg dar le spun ca eu nu fac sub 3 si atunci vor de 3 daca nu chiar mai mare. Mie oricum mi se pare putin si cel de 3, lucrezi pe el cateva ore si in final incasezi doar 100 lei din care ramai cu ...
Felicitari pentru torturile tale, esti foarte talentata, nu stiam ca desenezi asa frumos!

Vezi postareagloxinia, la 11 June 2010 - 10:19 AM, a spus:

Stefana ce crema ce blat si ce diametru are tortul cu alba ca zapada? Eu in formele mele pot face tort de minim 2 kg. Nici nu imi bat capul pentru mai putin. Nu merita efortul zic eu.La fel muncesti si pentru unul de 1,5 kg si pentru unul de 3. Nu?
Foarte fain a iesit. Imi place mult. Si restul sunt super insa asta e mai vesel si mai aproape de sufletul meu :D


Tortul meu de azi pentru trei absolvente: una de liceu, una de clasa a 8-a si una de grupa mare :D Surori evident :D
Blat negressa, crema de iaurt cu fructe de padure. Poza e reala si infoliata.

ce diferenta "mica" intre surorile "tale". Mie imi place cum ti-a iesit cartea, trebuia pozata mai din lateral fata ca sa o scoti mai bine in evidenta :)
Signature Seperator image

Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#2792

Useril este offline   Ramo Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 01:08 PM

Tort pentru graduare imbracat in pasta de zahar,accesorii pasta de zahar si cioco plastica. Lateralele sunt facute din snururi colorate puse unu langa altu si aplatizate cu sucitorul formand astfel o foaie.

Imagine atasata

Acesta cred ca nu are nimik deosebit de explicat, iarba e din royal, iar mingea e si ea blet-crema

Imagine atasata

Acesta a fost o provocare pentru mine. Cand am luat comanda nici nu stiam cum arata o pusca de vanatoare. Pusca e din cioco plastica si a fost tare usor de facut, ma speriasem degeaba :P

Imagine atasata
Signature Seperator image

Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#2793

Useril este offline   MIMI Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 629
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationGalati



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 04:41 PM

Fetelor,superbe torturi ati realizat!Felicitari tuturor!
Eu trec acum peste o perioada mai grea si tensionata,dar sper sa-mi revin repede si sa ma alatur,din nou,voua.


Vin cu un galbior-blat pufos si crema lamaie

Imagine atasata

#2794

Useril este offline   gabrenia Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 11 June 2010 - 09:51 PM

Vezi postareagloxinia, la 11 June 2010 - 08:07 AM, a spus:

Gabrenia ma bagi in boala cu crinii tai. Absolut superb! Fantastic! Si glazura ta ca oglinda minunata! :floare:
eu cred ca ai nimerit o cioco de proasta calitate. Am patit si eu cu una Ana care mi s-a branzit toata. Asadar i-am pus punct acestei firme. Nu mai vreau sa o vad.

Multumesc Glioxinia !Glazura nu este cea"oglinda"pe care o stim toate a Adrianei, :floare:( Multumim Adriana!)ci una mai simpla,compusa doar din cioco si frisca lichida,reteta Sherezadei de amandina.Glazura:200 g coico menaj si 75 ml.frisca lichida.Ciocolata alba era de la aceeasi firma cu cea neagra si am avut incredere ca era buna ...



Luminis ,multumesc!Eu deja m-am plictisit de ei,gata vreau altceva..am in cap alte fori'sa vad numai cand le voi pune in practica.
Stefana este deosebit de frumoasa cartea ta!Felicitari si bravo tie penru reusita.Foile le-ai pudrat cu cacao?si camasa si Alba ca zapada!Si mai ziceai ca nu ai talent la pictura!Super fain ti-a iesit!
Ramo torturile tale sunt absolut superbe!Imi place mult acuratetea cu care lucrezi,sunt impecabile!Felicitari inca o data!Referitor la florile din lapte praf,da ,se usuca (sau mai bine zis,se intaresc) relativ repede cam intr-o zi de obicei dar acum cu caldurile astea se intaresc un pic mai greu.Eu nu le bag la frigider pentru ca se inmoaie .Oricum mie imi e mai la indemana sa fac ornamentele din lapte praf pentru ca se face mai repede si se lucreaza bine.Te pup!P,S, Imi plac mult tare platourile tale!de unde le iei?
Mimisor nu mai fii trista :toothy9; Uite, vezi?deja te-ai mai inseninat,se vade dupa tort ca e vesel si frumos! :bounce: Pupici

Signature Seperator image

Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#2795

Useril este offline   Ramo Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 770
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationLa Strumfi



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 12 June 2010 - 01:23 AM

Vezi postareaMIMI, la 11 June 2010 - 03:41 PM, a spus:

Fetelor,superbe torturi ati realizat!Felicitari tuturor!
Eu trec acum peste o perioada mai grea si tensionata,dar sper sa-mi revin repede si sa ma alatur,din nou,voua.
Vin cu un galbior-blat pufos si crema lamaie

Mimi, iti doresc sa treaca cat mai repede si bine perioada asta si te felicit ca inca mai ai putere de munca :)

Vezi postareagabrenia, la 11 June 2010 - 08:51 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 11 June 2010 - 08:07 AM, a spus:

Gabrenia ma bagi in boala cu crinii tai. Absolut superb! Fantastic! Si glazura ta ca oglinda minunata! :floare:
eu cred ca ai nimerit o cioco de proasta calitate. Am patit si eu cu una Ana care mi s-a branzit toata. Asadar i-am pus punct acestei firme. Nu mai vreau sa o vad.

Multumesc Glioxinia !Glazura nu este cea"oglinda"pe care o stim toate a Adrianei, :floare:( Multumim Adriana!)ci una mai simpla,compusa doar din cioco si frisca lichida,reteta Sherezadei de amandina.Glazura:200 g coico menaj si 75 ml.frisca lichida.Ciocolata alba era de la aceeasi firma cu cea neagra si am avut incredere ca era buna ...



Luminis ,multumesc!Eu deja m-am plictisit de ei,gata vreau altceva..am in cap alte fori'sa vad numai cand le voi pune in practica.
Stefana este deosebit de frumoasa cartea ta!Felicitari si bravo tie penru reusita.Foile le-ai pudrat cu cacao?si camasa si Alba ca zapada!Si mai ziceai ca nu ai talent la pictura!Super fain ti-a iesit!
Ramo torturile tale sunt absolut superbe!Imi place mult acuratetea cu care lucrezi,sunt impecabile!Felicitari inca o data!Referitor la florile din lapte praf,da ,se usuca (sau mai bine zis,se intaresc) relativ repede cam intr-o zi de obicei dar acum cu caldurile astea se intaresc un pic mai greu.Eu nu le bag la frigider pentru ca se inmoaie .Oricum mie imi e mai la indemana sa fac ornamentele din lapte praf pentru ca se face mai repede si se lucreaza bine.Te pup!P,S, Imi plac mult tare platourile tale!de unde le iei?
Mimisor nu mai fii trista :toothy9; Uite, vezi?deja te-ai mai inseninat,se vade dupa tort ca e vesel si frumos! :bounce: Pupici

Mersi mult :) Tavile le iau de la un magazin de la noi din oras care au tot felul de tavi caserole si multe altele.
Am incerat si eu o data o pasta din lapte praf si nu a iesit nimic, era tare sfaramicioasa dar buuna la gust asa ca am mancat-o fara sa o mai modelez, ar merita sa mai incerc o data ca mi dor de lapte praf :P Poti sa pui reteta ta aici poate asa m-as incumeta. Multumesc mult.
Signature Seperator image

Imagine postata Imagine postata Imagine postata


Imagine postata


incepand din 23.03.2011

#2796

Useril este offline   Simona25 Icon

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 28-March 10
  • LocationBucuresti



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 12 June 2010 - 10:24 AM

Neata fetelor este vreuna dintre voi treaza la ora asta? Am problemae cu oala pe care vroiam sa o fac, vazusem undeva facut gen bulion in oala, numai ca mie buttercreamul mi a iesit roz, findca nu am nuanta Red Red :angryfire: Ce ma fac, cum fac ciorba sau supa, nu pot pune rozul acela. nu i asa?

#2797

Useril este offline   bristena Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 766
  • Inregistrat: 26-November 09



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 12 June 2010 - 10:35 AM

Simona, eu nu-s specialista, dar un strat - mai gros - de jeleu de capsuni sau zmeura nu ar merge turnat deasupra?
ceva de genul cum a facut Piscotel aici http://artaculinara....rina-de-zmeura/
Signature Seperator image

fiica dacilor

#2798

Useril este offline   Simona25 Icon

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 57
  • Inregistrat: 28-March 10
  • LocationBucuresti



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 12 June 2010 - 10:56 AM

Da dar chiar nu am de unde sa iau capsuni, ma gandeam sa pun buttercream necolarat dar eu stiu :scratch:

#2799

Useril este offline   Luminis Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 10-February 10
  • LocationBraila



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 12 June 2010 - 11:03 AM

Vezi postareaSapaceanu Simona, la 12 June 2010 - 08:24 AM, a spus:

Neata fetelor este vreuna dintre voi treaza la ora asta? Am problemae cu oala pe care vroiam sa o fac, vazusem undeva facut gen bulion in oala, numai ca mie buttercreamul mi a iesit roz, findca nu am nuanta Red Red :angryfire: Ce ma fac, cum fac ciorba sau supa, nu pot pune rozul acela. nu i asa?


Simona, poti sa ai si mama rosului, extra-super-mega-red, nu-ti va iesi rosu decat daca pui juma' de borcan. Eu te sfatuiesc sa folosesti gelatina Tort Gelle de la dr Oetker, cea care este rosie, prepari dupa instructiunile de pe plic si iti va iesi un rosu frumos. Daca vei combina cusi cu suc-sirop de visine sau capsune, va iesi si mai rosu. Succes!

Aceasta postare a fost editata de Luminis: 12 June 2010 - 11:22 AM


#2800

Useril este offline   adi_edi Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 484
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto



Postat on Tortul - o arta sau nu ... invatam incet 12 June 2010 - 11:08 AM

Simona, daca adaugi galben iti iese o... supa de dovleac, portocalie, ce, ii musai bulion?



  • (427 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi






Calgary Dental Creare site de prezentare certificatenergeticro.ro Lyr Traco Tour - transport de marfa Creare site
Cursuri fitness Cursuri de fitness www.certificatenergeticro.com Mediator Encean Alexandru