Maioneze

Salt la continut

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Maioneze

Useril este offline   Carmella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 561
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat on Maioneze 25 January 2010 - 01:33 AM

Pasta de anghinare am luat si eu de la unu care vine din cind in cind pe la noi prin oras la tirguri, cu marfa italieneasca, e excelenta!! Are la vinzare si diverse alte legume in ulei, anginare de 2 marimi, usturoi, rosii, vinete, are masline, salamuri brinzeturi, cica e din Brasov, probabil lumea de acolo il stie. Multumesc pentru reteta! :-*

Useril este offline   mariette Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 280
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat on Maioneze 25 January 2010 - 03:22 PM

Eu fac aceasta maioneza si cu ou rece (din frigider),uneori cu mustar,alteori fara(depinde la ce o folosesc),dar tot ce conteaza (dupa parerea mea)este puterea de o are blenderul.La 500-600 w iese foarte tare(rastorni castronul si nu cade),iar la unul de 300 w iese bine ,dar mai moale.

Useril este offline   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,500
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Maioneze 25 January 2010 - 09:52 PM

Uite mariete ca eu nu ma gandisem ca ar avea vreo importanta puterea mixerului(al meu abea acum m-am uitat si are doar 300 wats)eu credeam ca doar poate dureaza mai mult mixarea dar rezultatul e acelasi,iar daca maioneza iese un pic mai moale e normal ,intrucat e din oua crude.Se vede treaba ca nu e chiar asa...deci un mixer cu putere mai mare chiar face diferenta.... :roll:
Oricum voi mai reveni cu o maioneza facuta cu mixerul normal( cel cu doua palete)asta pt cei care nu poseda un mixer vertical >:d<

Useril este offline   mariette Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: kaky
  • Postari: 280
  • Inregistrat: 01-December 09

Postat on Maioneze 08 February 2010 - 12:03 PM

Ai sa observi ca ,cu mixerul de 600W se face in cateva secunde si poti rasturna vasul si nu curge!Vasul trebuie sa fie perfect uscat!

Useril este offline   sorinadaniela Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 1,944
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat on Maioneze 25 June 2010 - 10:18 PM

Adoua reteta ,am vazut-o la Ana Moroni(''la prova del cuoco'')in robotul de bucatarie a pus (paletele)1 ou intreg si un galbenus,pe masura ce robotul mixa adauga in fir ulei,a facut-o de mai multe ori si de fiecare data i-a iesit super intr-un minut,eu nu am robot(doar verticalul)asa ca am incercat-o cu mixerul normal cel cu 2 palete si mi-a iesit mereu.La urma sarezi mai pui mustar sau putina lamaie ce vrei tu pt gust(dupa ce s-a legat bine).Si fiind doar din oua crude stiai ca pt. a o pasteuriza,ajunge sa adaugi la sf. o lingura de otet cald(in cazul asta nu mai pui lamaie si mustar)in felul asta tine mai mult in frigider,combati sarmonela,si are si gustul exact ca cea cumparata de la magazin

Geany, sa traiesti, sa-mbatranesti, sa-ti faci casa-n Bucuresti!
Pentru prima data am facut si eu maioneza in casa... buna rau. :notworthy:
Acum o intrebare pt tine...maioneza am trata-o cu otet cald si am bagat-o intr-un borcan la frigobaur... Asa, aproximativ, ai idee cam cat rezista?
Iti multumesc mult! :floare: Sorina
Signature Seperator image

Sorina

Useril este offline   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,500
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Maioneze 25 June 2010 - 11:23 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 25 June 2010 - 09:18 PM, a spus:

Adoua reteta ,am vazut-o la Ana Moroni(''la prova del cuoco'')in robotul de bucatarie a pus (paletele)1 ou intreg si un galbenus,pe masura ce robotul mixa adauga in fir ulei,a facut-o de mai multe ori si de fiecare data i-a iesit super intr-un minut,eu nu am robot(doar verticalul)asa ca am incercat-o cu mixerul normal cel cu 2 palete si mi-a iesit mereu.La urma sarezi mai pui mustar sau putina lamaie ce vrei tu pt gust(dupa ce s-a legat bine).Si fiind doar din oua crude stiai ca pt. a o pasteuriza,ajunge sa adaugi la sf. o lingura de otet cald(in cazul asta nu mai pui lamaie si mustar)in felul asta tine mai mult in frigider,combati sarmonela,si are si gustul exact ca cea cumparata de la magazin

Geany, sa traiesti, sa-mbatranesti, sa-ti faci casa-n Bucuresti!
Pentru prima data am facut si eu maioneza in casa... buna rau. :notworthy:
Acum o intrebare pt tine...maioneza am trata-o cu otet cald si am bagat-o intr-un borcan la frigobaur... Asa, aproximativ, ai idee cam cat rezista?
Iti multumesc mult! :floare: Sorina

Draga Sorina pt. siguranta ta io' zic 3 zile,dar cred ca si mai mult...

Useril este offline   sorinadaniela Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 1,944
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat on Maioneze 29 June 2010 - 10:43 PM

Multumesc mult, Geany! :pupic: Sorina
Signature Seperator image

Sorina

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa