Despre Bad Waltersdorf am mai scris, dar acum am fost iarna. N-am avut noi zapada, decat in ultima zi, desi mi-ar fi placut sa stau in piscina afara cu zapada-n jur, dar a fost bine si-asa.
Asta-i casuta in care am stat, maisonette ii zic ei, la parter living, bucatarie si o baie, la etaj dormitor, baie, un hol mare si o incapere plina de dulapuri, adica un dressing room. Curticica mica, dar neinteresanta iarna. Sunt si casute cu doua dormitoare sus, dar noua asta ne-a fost suficienta acum.

Cu netul am stat prost. Era net wifi in cladirea centrala, unde era si receptia, dar cum austriacul in zona bio si cu bai termale, la 6 pm cade rapus, la ora 8 pm se inchidea usa la receptie. Am luat plasa de vreo 2 ori, cu laptopul in brate, in papuci de plaja si pantaloni scurti si m-am intors cu tristete in priviri si nervi in cap.
Inchideau ei si piscine seara, dar era hotelul de alaturi care tinea tot de satul bio si unde piscina era disponibila si seara. Noi, tzup-tzurup in papuci si halate albe frumoase, ne puneam poponetzele-n masina si fuga la piscine. Nu ca n-am fi putut merge pe jos, dar erau totusi minus niste grade. Si pana la masina era de mers, dar orisicat….La intoarcere veneam cu parul ud si culmea n-a racit niciunul din noi si bagau aia si bebelusi in apa afara. Iata-ne-n papuci la drum de seara. Faceti abstractie de papucii mei, sunt cumparati de-acolo si n-aveau altii decat cu floricica roz. Adica mai erau unii, dar mult mai urati. :laughing7:

Iata si gainile bio.

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla

mi-era dor de tine!