Pulpe de pui la cuptor pe pat de sare grunjoasa

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pulpe de pui la cuptor pe pat de sare grunjoasa

#1

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,906
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Pulpe de pui la cuptor pe pat de sare grunjoasa 13 May 2018 - 02:07 AM

Idee luata de pe forumul italian si care mi-a placut foarte mult asa ca v-o povestesc.
Un strat de sare grunjoasa care poate fi aromata dupa plac, eu n-am pus nimic
Peste sare se pun pulpele de pui, eu am pus deasupra niste condimente pentru friptura
Le-am pus in cuptoras la temperatura maxima si le-am intors o singura data, nu m-am uitat la timp. Fiecare lasa cit ii place, eu le-am lasat mult si erau crocante si pe o parte si pe cealalta
Imagine atasata
si asta e sarea ramasa, tare ca piatra, acu am acoperit-o cu apa, sper miine sa se reusesc sa o curat :rolleyes:
Imagine atasata

#2

Useril este offline   moatza Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5,542
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici



Postat on Pulpe de pui la cuptor pe pat de sare grunjoasa 13 May 2018 - 09:47 AM

eu mi-amintesc ca am facut un pui pe pat de sare, mai demult, si partea care a fost in contact cu sarea a fost extrem de sarata, practic nu am mancat-o.
de-atunci am spus pas acestei metode.
ma batea gandul sa fac un peste necuratat de solzi, in ideea ca as arunca pielea cu totul, dar trauma nu si nu!

sa va fie de bine daca v-a placut!

#3

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,906
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Pulpe de pui la cuptor pe pat de sare grunjoasa 13 May 2018 - 04:52 PM

Eu am avut trauma cu pestele in crusta de sare, de atunci n-am mai facut nimic in felul ala.
Eu am spalat si uscat pulpele inainte de a le aseza deasupra, cind le-am intors erau exact 2 bobite de sare pe unul si le-am dat deoparte, nu era deloc sarata carnea, adica era normala.
Singura chestie de tinut minte e sa pun data viitoare sub sare folia de staniol, ca sa o ridic si arunc totul, asa e mai usor de scos sarea.



Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi






www.amenajari-intretinere-gradini.ro www.creativgarden.ro Creare site de prezentare Creare site Creare site
Detectiv privat Formatie nunta Bucuresti Detectiv particular Antigel centrale termice