Cornulete sarate

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cornulete sarate

#1

Useril este offline   9Ramy9 Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 672
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia



Postat on Cornulete sarate 03 February 2015 - 05:34 PM

Cornulete sarate

Reteta o am de la o verisoara care o avea in cartea cu retete de la Bimby.

Am facut un aluat din 200 grame faina,50 grame unt moale(in reteta era cu margarina),100 grame ricotta(urda),un ou si un pic de sare dupa gust.
Aluatul este elastic,si se modeleaza foarte usor.
Am dat forma cornuletelor,le-am umplut cu sunca(prosciutto) si cu cascaval afumat(scamorza affumicata) .
Le-am uns cu galbenus si le-am presarat cateva cu chimen,cateva cu nuci taiate gros.
Le-am dat la cuptor la 180 grade cam 20 minute.

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

Imagine atasata

#2

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,417
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Cornulete sarate 03 February 2015 - 07:05 PM

Deci alt aluat cu brinza de incercat, si cu umplutura bunuta tare :appl:

#3

Useril este offline   9Ramy9 Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 672
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationItalia



Postat on Cornulete sarate 04 February 2015 - 01:27 AM

Vezi postareaAdriana, la 03 February 2015 - 05:05 PM, a spus:

Deci alt aluat cu brinza de incercat, si cu umplutura bunuta tare :appl:


Umplutura dupa gustul fiecaruia.Noua ne-au placut mult.

#4

Useril este offline   stella Icon

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,673
  • Inregistrat: 23-November 09



Postat on Cornulete sarate 04 February 2015 - 10:38 AM

Acelasi principiu ( branza dulce/de veci-unt-faina ) era si reteta ralucai , pe care am facut-o des

http://artaculinara....pateuri-rapide/

si mai era pe vremuri de mult apuse dna Chiu pe alt forum care daduse o reteta unt si branza philadelphia in cantitati egale, si faina cat cele doua impreuna( adica dublu ) ...ceea ce aduce mult cu *trubinckii* lui Lili

http://artaculinara....4919-trubichky/

#5

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,417
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Cornulete sarate 04 February 2015 - 10:56 AM

Aia cu brinza philadelphia am facut-o de multe ori in toate felurile, e un aluat foarte fain ca si asta cred.



Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi






www.amenajariintretineregradini.ro www.creativgarden.ro Creare site de prezentare Creare site Creare site
Detectiv privat Mediator Encean Alexandru Detectiv particular