Saramura de macrou

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Saramura de macrou

#1

Useril este offline   lenias Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 04-May 12



Postat on Saramura de macrou 26 September 2013 - 01:05 PM

Din lipsa de plita pe care sa pun sare sau de gratar am facut pestele la cuptor intr/o tava in care am pus folie de aluminiu si apoi un strat generos de sare - cam de un deget. Am pus pestele condimentat cu piper si putina lamaie (fara sare :) )peste si cateva legume + un fir de ulei de masline.... Imagine postata

De dragul unei tigai pe care tocmai mi/o cumparasem, am mai tras cateva legume in foarte putin ulei de masline

Imagine postata

Cand pestele a fost facut am scos, l/am curatat de excesul de sare si am tocat legumele gosier
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Intr/o cratita am pus la fiert apa cu sare... cand a inceput sa fiarba am adaugat legumele coapte + o rosie taiata cubuleie (de care am uitat sa o pun la copt). Am mai lasat cateva clocote si am adaugat si pestele + o mana buna de patrunjel tocat. Am oprit focul si am pus capacul.
Imagine postata
In afara de cei doi ardei iuti care au fost in tava la copt am mai pus jumatate din unul.... mancam un pic mai iute mancarea asta :)

Am lasat sa se imprieteneasca aromele aproximativ 2 ore si apoi am facut o mamaliguta... :hungry:

Am mancat cu mare, mare pofta :)
Imagine postata
Imagine atasata

#2

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,621
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Saramura de macrou 27 September 2013 - 07:07 PM

O incerc, mersi pentru explicatii.
Deci tu ai pus ardei, ardei iute, ceapa si usturoi la capitolul legume.
Apa cu sare de la sfirsit, cit trebuie sa fie sarata apa, ca cea de fiert paste?

#3

Useril este offline   lenias Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 04-May 12



Postat on Saramura de macrou 28 September 2013 - 12:45 PM

Adriana - la capitotul legume am pus si rosie... unii pun suc de rosii, dar mie nu/mi place asa ;)
De sarat... am sarat normal. Cu toate ca se numeste saramura, in conceptia mea, nu trebuie sa fie mai sarata decat o mancare obisnuita, dar trebuie sa fie cam uite (tot in conceptia mea). Ardeiul iute, nu/i obligatoriu sa fie copt... Nu stiu cata apa am pus... dar cred ca au fost vreo 3 cani....

Multumesc pentru sprijin :floare:

#4

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,621
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Saramura de macrou 28 September 2013 - 01:09 PM

Asa-i, si rosia :)
Mersi frumos

#5

Useril este offline   Daniella Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,478
  • Inregistrat: 04-July 10



Postat on Saramura de macrou 28 September 2013 - 01:32 PM

mmmm Imagine postata felicitari lenias! Imagine postata
Signature Seperator image


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#6

Useril este offline   lenias Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 268
  • Inregistrat: 04-May 12



Postat on Saramura de macrou 28 September 2013 - 03:44 PM

Multumesc! :blush:

#7

Useril este offline   stella Icon

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,707
  • Inregistrat: 23-November 09



Postat on Saramura de macrou 28 September 2013 - 06:03 PM

Arata minunat. sigur si gustul a fost pe masura



Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi






www.amenajariintretineregradini.ro www.creativgarden.ro Creare site de prezentare Creare site Creare site
Detectiv privat Mediator Encean Alexandru Detectiv particular