Mancare de porumb

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mancare de porumb

#1

Useril este offline   Amina Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 205
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea



Postat on Mancare de porumb 26 August 2013 - 04:36 PM

Nu stiu cum o cheama pe limba ei asa ca Mancare de porumb sa ii ramana numele. :)

Imagine atasata

Ingrediente
500 g boabe porumb crud nefiert
500 g rosii
200 g crema de branza
250 ml lapte
2 cepe medii sau 4 fire de ceapa verde
2 linguri ulei
3-4 catei de usturoi
oregano
Sare, piper
150 g cascaval
pesmet

Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in doua linguri de ulei. Se adauga porumbul, rosiile, lapte, crema de branza si condimentele. Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia, apoi se aseaza intr-o tava. Se presara cascaval ras si pesmet si se da la cuptor la foc mic min. o ora.

Imagine atasata

Imagine atasata

Acum sa va povestesc putin despre mancarea asta. Reteta este tot egipteana si am avut mari rezerve cand am facut-o prima data in Ramadan, amestecul ala de rosii cu lapte nu imi suna prea bine. Mi-a placut foarte mult am facut-o deja de 3 ori in ultima luna. Ultima data am ramas fara nici o rosie de culoare rosie in casa si le-am folosit pe cele galbene. Vizual arata mult mai bine, gustul este identic. Nu am reusit sa fac suficiente poze pentru o reteta in imagini, dar sper sa o incercati. Pofta buna!

#2

Useril este offline   verber Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,789
  • Inregistrat: 09-December 09
  • LocationFRO



Postat on Mancare de porumb 26 August 2013 - 08:41 PM

Vezi postareaAmina, la 26 August 2013 - 03:36 PM, a spus:

Nu stiu cum o cheama pe limba ei asa ca Mancare de porumb sa ii ramana numele. :)

Atasament MP.jpg

Ingrediente
500 g boabe porumb crud nefiert
500 g rosii
200 g crema de branza
250 ml lapte
2 cepe medii sau 4 fire de ceapa verde
2 linguri ulei
3-4 catei de usturoi
oregano
Sare, piper
150 g cascaval
pesmet

Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se calesc in doua linguri de ulei. Se adauga porumbul, rosiile, lapte, crema de branza si condimentele. Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia, apoi se aseaza intr-o tava. Se presara cascaval ras si pesmet si se da la cuptor la foc mic min. o ora.



Acum sa va povestesc putin despre mancarea asta. Reteta este tot egipteana si am avut mari rezerve cand am facut-o prima data in Ramadan, amestecul ala de rosii cu lapte nu imi suna prea bine. Mi-a placut foarte mult am facut-o deja de 3 ori in ultima luna. Ultima data am ramas fara nici o rosie de culoare rosie in casa si le-am folosit pe cele galbene. Vizual arata mult mai bine, gustul este identic. Nu am reusit sa fac suficiente poze pentru o reteta in imagini, dar sper sa o incercati. Pofta buna!

MULTUMESC DE IDEE...MIE IMI PLACE TOT CE AI PUS ACOLO O S O FAC SI EU!!!

#3

Useril este offline   Foxyy Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 13,775
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: RLS



Postat on Mancare de porumb 28 August 2013 - 11:05 AM

N-arata rau deloc! :thumleft: Intreb jupanul daca-i surade ideea si, daca da, trec la treaba! :toothy9;



Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi






www.amenajariintretineregradini.ro www.creativgarden.ro Creare site de prezentare Creare site Creare site
Detectiv privat Mediator Encean Alexandru Detectiv particular