Glazura de portocale

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Glazura de portocale cum se face?

#1

Useril este offline   Titirimundi Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 425
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationWalking on sunshine



Postat on Glazura de portocale 31 July 2013 - 10:30 PM

Buna seara!

Imi puteti da si mie o reteta de glazura de portocale care sa nu curga? :) Stiu..ma explic ca o carte deschisa :))
Vreau sa fac o prajitura cu portocale si deasupra vreau o glazura care sa nu curga, sa aiba cosistenta ciocolatei topite...Sa pot face linii cu ea pe prajitura si sa nu se "labarteze"...Sa o pot pune pe prajitura seara si in ziua urmatoare sa o duc la serviciu si sa aiba totusi un aspect placut.

Am vazut retete pe net, dar toate au un aspect mai lichid, ca si cum nu ar fi bine inchegate.

Multumesc frumos! :floare:
Signature Seperator image

Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .

#2

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,808
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Glazura de portocale 31 July 2013 - 10:43 PM

Titi, eu ma gandesc la un ganache de ciocolata alba, la care adaugi un pic de colorant portocaliu si bineneteles aroma(suc) de portocale.Sau...
Sau un frosting crema de branza(gen Philadelphia), zahar si coaja de portocala.

#3

Useril este offline   Titirimundi Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 425
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationWalking on sunshine



Postat on Glazura de portocale 31 July 2013 - 11:39 PM

Vezi postareaEataly, la 31 July 2013 - 09:43 PM, a spus:

Titi, eu ma gandesc la un ganache de ciocolata alba, la care adaugi un pic de colorant portocaliu si bineneteles aroma(suc) de portocale.Sau...
Sau un frosting crema de branza(gen Philadelphia), zahar si coaja de portocala.


Multumesc Eataly! Cu branza e perfect...nu mi-a trecut prin cap! Se freaca bine branza cu zaharul (pudra?), adaug coaja de portocala si poate un picut de esenta de portocale (daca gasesc). E bine asa?
Signature Seperator image

Nu-ţi dai seama cât de puternic eşti până în momentul în care singura ta opţiune e să fii puternic .



Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi






www.amenajariintretineregradini.ro www.creativgarden.ro Creare site de prezentare Creare site Creare site
Detectiv privat Mediator Encean Alexandru Detectiv particular