Zuppa di cavolo nero

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Zuppa di cavolo nero

#1

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,620
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Zuppa di cavolo nero 30 January 2013 - 02:13 AM

Reteta tipica toscana.
Cavolo nero, adica varza neagra e o varza mai ciudata, tipica Toscanei, asa arata
Imagine postata
poza luata de aici
http://www.ciboecibo.it/Sani,-buoni-e-etici/Cosa-mangiamo/Il-cavolo-nero/ca_1805.html
Am facut o baza cu ceapa rosie, usturoi, morcov si ardei (n-am avut telina), am inmuiat la foc mic cu un strop de ulei si apoi am adaugat frunzele de varza (se curata si se arunca tija din mijloc) si am acoperit cu supa vegetala, am lasat sa fiarba un pic pina ce s-au inmuiat si apoi am adaugat jumatate de cana de faina de porumb, foc mic, amestecind mereu sa nu se prinda, a trebuit sa mai adaug apa fierbinte, cind s-a legat bine si faina e fiarta e gata. Ar mai trebui sa se puna si o cutie de fasole boabe dar eu nu puteam asa ca n-am pus-o. Mie mi-a placut foarte mult.
Imagine atasata

#2

Useril este offline   zerda Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 5,961
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti



Postat on Zuppa di cavolo nero 30 January 2013 - 02:15 AM

Cand spui faina de porumb te referi la malai sau la amidon??
Signature Seperator image

Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#3

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,620
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Zuppa di cavolo nero 30 January 2013 - 02:18 AM

faina de mamaliga, malai nu amidon

#4

Useril este offline   zerda Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 5,961
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti



Postat on Zuppa di cavolo nero 30 January 2013 - 02:27 AM

Interesanta reteta, dar n-avem cavolo nero...
Signature Seperator image

Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#5

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,620
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Zuppa di cavolo nero 30 January 2013 - 10:19 PM

S-ar putea incerca cu o varza normala.

#6

Useril este offline   zerda Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 5,961
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti



Postat on Zuppa di cavolo nero 31 January 2013 - 04:27 PM

O sa incerc cu varza creata dar parca n-am prea vazut in ultima vreme, recunosc ca nici nu m-am uitat!
Signature Seperator image

Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#7

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,941
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Zuppa di cavolo nero 31 January 2013 - 05:20 PM

Mie cu cat "put" mai tare, cu atat imi plac mai mult.Ma refer la verze. :occasion14:

Sunt curioasa daca iese si la mama in gradina.

#8

Useril este offline   Alexandru Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 2,371
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationParis, France



Postat on Zuppa di cavolo nero 31 January 2013 - 08:06 PM

Vezi postareaEataly, la 31 January 2013 - 02:20 PM, a spus:

[...]Sunt cuioasa daca iese si la mama in gradina.


Imagine postata
Signature Seperator image

Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!

#9

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,941
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Zuppa di cavolo nero 31 January 2013 - 08:11 PM

Curioasa am vrut sa spun. :snorting:

#10

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,620
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Zuppa di cavolo nero 01 February 2015 - 12:55 AM

Again :)
Imagine atasata

#11

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,941
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Zuppa di cavolo nero 13 December 2016 - 12:18 PM

Imagine atasata

Varianta cu fasole si fara malai.

Imagine atasata

#12

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,620
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Zuppa di cavolo nero 13 December 2016 - 12:34 PM

Aoleu si vai de mine cit de imbietor poate sa arate, mai ales intr-o zi gri ca cea de ieri si se pare si cea de azi :hungry:

#13

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,941
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Zuppa di cavolo nero 13 December 2016 - 12:37 PM

Da, da, mai am si pentru azi. :lovestory:
Eu am mixat cu mixerul vertical jumatate din cantitatea de fasole si a iesit o zuppa tare cremoasa.

#14

Useril este offline   Adriana Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,620
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT



Postat on Zuppa di cavolo nero 13 December 2016 - 01:20 PM

Vezi postareaEataly, la 13 December 2016 - 09:37 AM, a spus:

Eu am mixat cu mixerul vertical jumatate din cantitatea de fasole si a iesit o zuppa tare cremoasa.

Foarte buna idee.



Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi






www.amenajariintretineregradini.ro www.creativgarden.ro Creare site de prezentare Creare site Creare site
Detectiv privat Mediator Encean Alexandru Detectiv particular