Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul
Postat on Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul 02 December 2009 - 01:03 AM
si...
Unde gasesc setarea pentru internet daca vreau sa-l sharuiesc in retea? eu sunt calc host
si...
Particip la un concurs pe Eva, cica prietenii trebuie sa ma ajute sa-mi gasesc cadourile http://moscraciun.ev.../cadouri-pentru ... fana.html# daca nu va e greu
Multumesc
Postat on Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul 02 December 2009 - 01:34 AM
Kenwood Prospero KM266
111919.jpg (9.26K)
Number of downloads: 41
I-am scris lui Mos Craciun ca mi-as dori asa ceva, dar as vrea sa stiu dinainte daca merita sau nu.. :bounce: :toothy9;
Multumesc
:pupic:
Postat on Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul 02 December 2009 - 11:16 PM
povesteai candva despre un balsam de buze care face minuni cand ai buzele uscate, crapate etc. sunt disperata, am un bot de mai mare frumusetea, si nu imi trece cu nimic. m-am dus la farmacie azi si doamna de-acolo mi-a recomandat eucerin, am si luat, ca nu mai stiu ce sa fac. un amarat de tub de zece ml, sase euro si ceva...brrrr. ma rog, problema mea e ca nu imi amintesc neam cum se numeste balsamul recomandat de tine, si unde il gasesc. daca citesti si iti amintesti, imi spui si mie? te rog.
merci frumos.
Postat on Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul 02 December 2009 - 11:27 PM
Are cineva idee de ce nu pot deschide linkul in new tab sau new window apasind click dreapta pe el?
Am deschis s-o votez pe oana si nu mi-a deschis linkul in fereastra noua, n-a avut nici o reactie. Am deschis linkul chiar in fereastra de la Arta...

raluca elena
Postat on Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul 03 December 2009 - 08:35 AM
raluca elena a spus:
Are cineva idee de ce nu pot deschide linkul in new tab sau new window apasind click dreapta pe el?
Am deschis s-o votez pe oana si nu mi-a deschis linkul in fereastra noua, n-a avut nici o reactie. Am deschis linkul chiar in fereastra de la Arta...
La mine s-a intamplat la fel nu stiu de ce ,poate ne ajuta cineva care se pricepe mai bine.Intre timp am gasit unul dintre cadourile pierdute ale Onaei,un Telefon Allview E1 Tickle.Mult noroc Oana.
Postat on Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul 03 December 2009 - 10:34 AM
mult noroc Oana

fiica dacilor
Postat on Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul 03 December 2009 - 10:50 AM
oanaC a spus:
si...
Unde gasesc setarea pentru internet daca vreau sa-l sharuiesc in retea? eu sunt calc host
si...
Particip la un concurs pe Eva, cica prietenii trebuie sa ma ajute sa-mi gasesc cadourile http://moscraciun.ev.../cadouri-pentru ... fana.html# daca nu va e greu
Multumesc
Set de produse din gama Neutrogena si Johnson's baby
Cadou oferit de J & J
Pfuai, Neutrogena aia e buna rau, sa o folosesti cu placere :D
Postat on Ce?Cum?Unde? Cand?-intrebari de tot felul 03 December 2009 - 07:22 PM
Ralu-tiza, eu, din mozilla am deschis cu click drepta open link in new tab. Am scris mai zilele trecute lui Alexanru chestia cu deschisul linkului in alt tab, dar probabil ca formatul php nu permite. Sau poate n-o fi avut timp omu'...

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla