Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi

Salt la continut

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi de zile mari

Useril este offline   Foxyy Icon

• Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,995
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn sud

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 25 January 2012 - 05:04 PM

Vezi postareaGeany, la 25 January 2012 - 12:26 PM, a spus:

Sunt reclame pe Italieni :71: Ma mai gandeam ca pt. cine nu are sau nu ii place prunele uscate se pot inlocui cu caise sau curmale,smochine etc nu?!...
Mai fac ce mai fac si iar ma intorc sa ma uit la reteta ta si la tortul royal a lui Fox' :drool:

Ce fada mi se pare acum tocanita mea de cartofi si gogosile ,nici sa nu mai aud de ele :angry:

Atunci, coboara repede, ia niste foi de placinta, coace-le in cuptor si fa praijtura! :thumleft:

Useril este offline   Foxyy Icon

• Moderator
  • Icon
  • Postari: 7,995
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn sud

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 25 January 2012 - 05:08 PM

Vezi postareaany_annette, la 25 January 2012 - 12:30 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 25 January 2012 - 01:26 PM, a spus:

Sunt reclame pe Italieni :71: Ma mai gandeam ca pt. cine nu are sau nu ii place prunele uscate se pot inlocui cu caise sau curmale,smochine etc nu?!...
Mai fac ce mai fac si iar ma intorc sa ma uit la reteta ta si la tortul royal a lui Fox' :drool:

Ce fada mi se pare acum tocanita mea de cartofi si gogosile ,nici sa nu mai aud de ele :angry:

Si eu cred la fel ca se pot inlocui prunele, depinde cum si ce place fiecaruia :) .
Ai facut gogooooooooooosii???!!?? Facem schimb ^_^ ?

Io cre'ca voi tineti minte ceva-ceva din discutia mea cu moatza. Ea mi-a dat ideea de-a face o rulada umpluta cu fructe uscate: prune, curmale, caise.... Despre asta vorbiti?

Useril este offline   any_annette Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4,998
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 25 January 2012 - 05:26 PM

Vezi postareaEataly, la 25 January 2012 - 02:51 PM, a spus:

Anyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, daca-ti zic ca eram cu prunele uscate in mana sa fac o reteta, ma crezi?! :hug:
In plus ar fi mers de minune cu friptura ta paradisiaca si afrodisiaca(pentru papile :drool: ).
Ma duc sa o fac si cand am timp postez.

Lili, firele alea de care ziceai tu odata, eu chiar cred ca exista :hug: :-* !
Astept reteta :study: !

Vezi postareaFoxyy, la 25 January 2012 - 03:08 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 25 January 2012 - 12:30 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 25 January 2012 - 01:26 PM, a spus:

Si eu cred la fel ca se pot inlocui prunele, depinde cum si ce place fiecaruia :) .
Ai facut gogooooooooooosii???!!?? Facem schimb ^_^ ?

Io cre'ca voi tineti minte ceva-ceva din discutia mea cu moatza. Ea mi-a dat ideea de-a face o rulada umpluta cu fructe uscate: prune, curmale, caise.... Despre asta vorbiti?

Cred ca de asta-i vorba Foxule!

Useril este offline   La-Chef-A Icon

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,089
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 25 January 2012 - 06:14 PM

Any, trebuie sa fie tare interesanta friptura asta cu atatea arome si ingrediente. Arata foarte apetisant. :hungry:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 25 January 2012 - 06:17 PM

Vezi postareaLa-Chef-A, la 25 January 2012 - 04:14 PM, a spus:

Any, trebuie sa fie tare interesanta friptura asta cu atatea arome si ingrediente. Arata foarte apetisant. :hungry:

Se imbina perfect gustul ingredientelor intre ele.
Eu sunt deschisa aromelor noi, combinatiilor noi. Mi-a placut foarte mult.
Merci G!abi :floare:

Useril este offline   zerda Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,262
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 25 January 2012 - 08:06 PM

Deci eu pun 1000 de prune daca trebuie dar nu suport nuca in mancaruri, ma renegi daca fac fara nuca??
As putea pune seminte de dovleac?? pliiiiiz!!

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 25 January 2012 - 08:08 PM

Vezi postareazerda, la 25 January 2012 - 06:06 PM, a spus:

Deci eu pun 1000 de prune daca trebuie dar nu suport nuca in mancaruri, ma renegi daca fac fara nuca??

=))
Nici gand, nu e batuta in cuie reteta, am adaptat-o si eu la randul meu folosind alta bucata de carne, iar la umplutura am facut la ochi.
Scoate nucile si pune mai multa sunculita, prune :occasion14: .

Useril este offline   Eataly Icon

• Moderator
  • Icon
  • Postari: 5,097
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 30 January 2012 - 08:11 PM

Atunci ma ierti si pe mine ca am pus fistic! :happy2:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 30 January 2012 - 08:17 PM

Vezi postareaEataly, la 30 January 2012 - 06:11 PM, a spus:

Atunci ma ierti si pe mine ca am pus fistic! :happy2:

Adica l-ai facuuuuuuuuut????
Vai cat ma intelegi tu pe mine cu fisticul :occasion14: !
Eu am nuci de la mama si vreau sa le consum.

• Moderator
  • Icon
  • LocationTorino

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 30 January 2012 - 08:31 PM

Vezi postareaany_annette, la 30 January 2012 - 06:17 PM, a spus:

Il am in cuptior. :thumleft:
Daaaa, mai aveam boabe intregi si cum nu prea am facut dulciuri in ultima vreme, mi-au sarit in ochi. :D

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 30 January 2012 - 08:35 PM

Vezi postareaEataly, la 30 January 2012 - 06:31 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 30 January 2012 - 06:17 PM, a spus:

Il am in cuptior. :thumleft:
Daaaa, mai aveam boabe intregi si cum nu prea am facut dulciuri in ultima vreme, mi-au sarit in ochi. :D

Astept cu nerabdare ora cinei :105: !

• Moderator
  • Icon
  • LocationTorino

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 31 January 2012 - 03:16 PM

Voilà!

Imagine atasata

Si la servire:

Imagine atasata

Umplut cu prune, fistic su jambon crud.
Multumesc Any ca ai postat reteta asta minunata. :-*

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 31 January 2012 - 04:21 PM

Vezi postareaEataly, la 31 January 2012 - 01:16 PM, a spus:

Voilà!

Si la servire:

Umplut cu prune, fistic su jambon crud.
Multumesc Any ca ai postat reteta asta minunata. :-*

Eu iti multumesc ca ai avut incredere si ai incercat-o :floare: !
Frumoase poze, o prezentare impecabila.

Ce bucata de carne ai folosit? A mea era arista

• Moderator
  • Icon
  • LocationTorino

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 31 January 2012 - 05:06 PM

Vezi postareaany_annette, la 31 January 2012 - 02:21 PM, a spus:

Abia asteptam sa o fac.Am vazut o bucata frumoasa de un kil de "lonza" si am despicat-o eu.Inizial am avut morcovi si cartofi pe langa, dar i-am mancat aseara.

Mai intai am pus morcovii:

Imagine atasata

si spre sfarsit cartofii:

Imagine atasata

Poza cu rucola e de azi pe lumina. ;)

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 31 January 2012 - 05:37 PM

Vezi postareaEataly, la 31 January 2012 - 03:06 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 31 January 2012 - 02:21 PM, a spus:

Abia asteptam sa o fac.Am vazut o bucata frumoasa de un kil de "lonza" si am despicat-o eu.Inizial am avut morcovi si cartofi pe langa, dar i-am mancat aseara.

Mai intai am pus morcovii:

si spre sfarsit cartofii:

Poza cu rucola e de azi pe lumina. ;)

Si noi am avut 2 mese din bucata aia de carne.

Morcov o sa pun si eu data viitoare :) .
Iar tu daca il repeti candva, incearca si cartofii si prunele umplute. Ai sa vezi ce festin :rolleyes: !

Useril este offline   Ellani Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 782
  • Inregistrat: 22-August 11

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 14 February 2012 - 04:46 PM

Anyyyyyyyyy,inca o tema facuta!Fa-te incoa sa aduni :floare: :floare: :floare: de multumire. De cand am pus ochiul pe ea si asteptam momentul....

Imagine atasata

Am servit doar cu salata,pentru ca am mai avut cate un pic din altele si ar fi fost prea mult.Dar n-am renuntat la ceapa,care a fost mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Pacat ca am pus doar 2,next time pun un kil.
N-am avut vin,asa ca am improvizat un amestec din bere si suc de struguri,care a iesit si el fenomenal. :bounce:
Asa mai folosim intr-un mod foarte gustos si noi berea care o mai primim de la cunostinte(daca tot nu suntem amatori de ea)
Si noi vom plusa 2 mese,daca nu si 3. B)

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 14 February 2012 - 06:11 PM

Ellani :hungry: !
Ce ma bucur ca l-ai incercat :bounce: ! Ce ai pus inauntru?
Ceapa mi-a placut tare si mie :) .

Sa va fie de bine!

Useril este offline   Ellani Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 782
  • Inregistrat: 22-August 11

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 14 February 2012 - 09:57 PM

Multumim,a fost exact potrivita pentru ocazie si stiam din prima zi in care ai postat-o,c-o voi face negresit.Cu atat mai mult,ca nu au fost foarte multe feluri si asa cum zicea si sotul,am reusit s-o savuram din plin.Nu de alta,dar atunci cand e plina masa de bucate,faci un talmes-balmes,pentru ca,normal,vrei sa gusti din toate,asa incat nu mai tii minte mancarurile in detalii(cel putin asa-i la mine).

Eu i-am pus prune,nuci si un fel de sunca uscata(asemanator cu prosciutto) si destul de sarata.Dar stiind-o cum e,am piparat un pic si sarat carnea doar pe dinafara iar inauntru am presurat doar un pic de piper.
Recunosc ca ma batea un gand s-o invelesc in bacon(de frica sa nu se usuce pe dinafara la copt) dar am lasat-o asa ca la tine si a iesit oricum frageda.Atat, ca am avut grija s-o stropesc de cateva ori in timpul coptului,cand cu suc de struguri,cand cu bere.

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 14 February 2012 - 10:35 PM

Vezi postareaEllani, la 14 February 2012 - 07:57 PM, a spus:

Multumim,a fost exact potrivita pentru ocazie si stiam din prima zi in care ai postat-o,c-o voi face negresit.Cu atat mai mult,ca nu au fost foarte multe feluri si asa cum zicea si sotul,am reusit s-o savuram din plin.Nu de alta,dar atunci cand e plina masa de bucate,faci un talmes-balmes,pentru ca,normal,vrei sa gusti din toate,asa incat nu mai tii minte mancarurile in detalii(cel putin asa-i la mine).

Eu i-am pus prune,nuci si un fel de sunca uscata(asemanator cu prosciutto) si destul de sarata.Dar stiind-o cum e,am piparat un pic si sarat carnea doar pe dinafara iar inauntru am presurat doar un pic de piper.
Recunosc ca ma batea un gand s-o invelesc in bacon(de frica sa nu se usuce pe dinafara la copt) dar am lasat-o asa ca la tine si a iesit oricum frageda.Atat, ca am avut grija s-o stropesc de cateva ori in timpul coptului,cand cu suc de struguri,cand cu bere.

Asa si eu, in timp ce coace, cu lingura iau chiar din sosul din tava si-i pun deasupra.
Ce bine ca v-a placut :occasion14: !

Useril este offline   Gelutza Icon

• Blogul meu
  • PipPipPipPip
  • Postari: 969
  • Inregistrat: 04-January 12

Postat on Rulou din carne de porc cu prune uscate, nuci si cartofi 26 February 2012 - 09:55 PM

Am venit sa multumesc si eu pentru reteta asta pentru care am primit atatea laude...cred ca trebuie sa le impart cu any!
Eu am pregatit muschi de porc fiindca asta aveam eu ca sa se preteze ...
Pe unul l-am umplut cu prune, nuci si bacon, pe altul cu smochine, caise uscate si fistic.
Am umplut prune si cartofi dar si smochine...nebunie curata a fost totul.La inceput oamenii gustau reticenti, dupa care prunele si smochinele umplute au disparut ca prin minune...
Multumesc, any fiindca ne impartasesti ceea ce crezi tu ca merita facut!
Iata si dovezile:
Imagine atasata
Imagine atasata
Imagine atasata

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa