Cornuri moi ca puful sau pariziene
Postat on Cornuri moi ca puful 26 March 2012 - 10:54 AM
Cori ce fain ti-ai iesit
Poate pun si eu azi de-o portie , dar dulce , ca asa le mananca mai bine pitica
Am revenit
Din jumatate de aluat cornuri cu nutella si din restul jumatate o impletitura cu gem de caise ( de la mama mea , cu bucati mari de caisa )

Poate pun si eu azi de-o portie , dar dulce , ca asa le mananca mai bine pitica
Am revenit
Din jumatate de aluat cornuri cu nutella si din restul jumatate o impletitura cu gem de caise ( de la mama mea , cu bucati mari de caisa )

Postat on Cornuri moi ca puful 26 March 2012 - 04:23 PM
[/quote]
...
La F1, cum gatesc eu majoritar, se foloseste faina monti in F1, adica jumatate faina integrala/jumatate tarate de ovaz (in cazul meu, ca sunt foarte gustoase) atunci cand o asociezi cu grasimi.
Adica cu branza, carne si mai stiu eu ce altceva... migdale, nuci, masline, ou, iaurt...
[/quote]
pai la regimul monti se asociaza painea cu carnea?? eu stiu ca e absolut interzis! dar se poate combina cu branza, e drept- scuze de interventie
...
La F1, cum gatesc eu majoritar, se foloseste faina monti in F1, adica jumatate faina integrala/jumatate tarate de ovaz (in cazul meu, ca sunt foarte gustoase) atunci cand o asociezi cu grasimi.
Adica cu branza, carne si mai stiu eu ce altceva... migdale, nuci, masline, ou, iaurt...
[/quote]
pai la regimul monti se asociaza painea cu carnea?? eu stiu ca e absolut interzis! dar se poate combina cu branza, e drept- scuze de interventie
Postat on Cornuri moi ca puful 26 March 2012 - 06:53 PM
Nu te scuza... doar daca e painea facuta din faina integrala nu se poate in F1 asocia cu grasimi.
Eu am facut cornurile de F2 si le-am asociat cu grasimi, branza in cazul meu... dar, am facut si cu mortadella conforma si am mancat, doar ca nu prea ma dau in vant dupa ele.
Asocierea intre paine si carne nu e interzisa, tine doar de digestia fiecaruia.
Eu am facut cornurile de F2 si le-am asociat cu grasimi, branza in cazul meu... dar, am facut si cu mortadella conforma si am mancat, doar ca nu prea ma dau in vant dupa ele.
Asocierea intre paine si carne nu e interzisa, tine doar de digestia fiecaruia.

Sorina
Postat on Cornuri moi ca puful 16 April 2012 - 02:09 PM
Faine v-au iesit si ma bucur ca inca mai 'traieste' reteta in bucatariile voastre.
Eu spuneam pe-un alt topic ca ceva mai inainte am avut de copt mult pentru sot sa ia la job.Deci am facut inclusiv si din astea,in diferite forme

si aici mai in detaliu,cu, cositze
Eu spuneam pe-un alt topic ca ceva mai inainte am avut de copt mult pentru sot sa ia la job.Deci am facut inclusiv si din astea,in diferite forme

si aici mai in detaliu,cu, cositze
Postat on Cornuri moi ca puful 29 April 2012 - 02:40 PM
Iarasi eu,dar cred ca-s ultimele poze pe care le mai pun aici,caci deja v-am convins ca se-ntalnesc destul de des la noi acasa
De data asta in varianta de
'trandafiri'(la Gela si Zoazorel am vazut)

Si niste 'brunete' in care-am pus cacao si presarat cu zahar deasupra.
De data asta in varianta de
'trandafiri'(la Gela si Zoazorel am vazut)

Si niste 'brunete' in care-am pus cacao si presarat cu zahar deasupra.

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla