Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major

Salt la continut

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major

Useril este offline   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,500
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 01 January 2012 - 11:29 PM

Stelino' sincer ca pregatit asa in prealabil ,l-asi gusta...Cine stie?! :rolleyes: Jos cu clopu'...

Dexter eu de gustat am gustat miel da' nu mi-a placut :sad3: ... :toothy6: na' acuma ce sa fac?! am buba' la cap'... :tongue3: Oricum nu cred ca sunt o cauza pierduta asa ca tu pregateste diploma si tine-o acolo ca eu oi da de stire ...

Useril este offline   stella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,451
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 12:19 AM

Vezi postareaDexter, la 01 January 2012 - 09:19 PM, a spus:

PS in ce grădină fuseşi, că parol de desluşii ce scriseşi

=)), vezi , daca tot pe fuga, si nu ma recitesc ...dupa aia scriu bazaconii =)) , am editat si corectat...deci eu stau pe un mic drumusor...chemin pa fransé...si era un loc ( inaintea mutarii mele...) mai maricel, si cu nu se pusera de acord, ca unii voiau locuri de parking jen pentru vizitatori, blabla...iar altii mai ecolojici...voiau cate o gradinitza...deci in concluziune...o ingradira si o impartira si fiecare casa are o parcelutza de pamant, unde unii si altii cultiva diverse...eu una am leustean, rozmarin alea alea...uite poza, se vede bine delimitarea ...asta cu ceapa, rosii, rozmarin etc ... it's mine :) alaturi a unui vecin.

Imagini atasate

• Imagine atasata

Useril este offline   uptown girl Icon

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,972
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 12:52 AM

Vezi postareaDexter, la 01 January 2012 - 04:17 PM, a spus:

dana, ochi de vultur ce eşti, planta mea era oregazmică la foto-grafiat şi eu nu observai Imagine postata

Dexter, e drept ce zici, ca la fotoiala se mai inseala omu' :D, da' nici dupa gust nu ti-ai dat seama ? :tongue3:
zi-mi ca n-aveai limba fripta ! :71:

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 12:56 AM

Stella, sa va fie de bine friptura ! :occasion14:

am si eu un rack de miel ca al tau. cit de mare a fost borcanul ce l-ai folosit ?

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 01:03 AM

Vezi postareauptown girl, la 01 January 2012 - 10:56 PM, a spus:

am si eu un rack de miel ca al tau. cit de mare a fost borcanul ce l-ai folosit ?

Dana de 800 gr =)) , fusese cu zacusca de la fratello :)
dar l-am spalat bine ( masina ) si apoi am *ghigosit* rack-ul acolo...
am pus putin ulei ( ca s-a terminat sticla , si mi-a fost lene sa cobor sa caut alta =)) )
dar a fost perfect asa...

Useril este offline   Daniella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,111
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 01:04 AM

Vezi postareaGeany, la 01 January 2012 - 09:29 PM, a spus:

Stelino' sincer ca pregatit asa in prealabil ,l-asi gusta...Cine stie?! :rolleyes: Jos cu clopu'...

Dexter eu de gustat am gustat miel da' nu mi-a placut :sad3: ... :toothy6: na' acuma ce sa fac?! am buba' la cap'... :tongue3: Oricum nu cred ca sunt o cauza pierduta asa ca tu pregateste diploma si tine-o acolo ca eu oi da de stire ...

odata marinata carnea nu mai are izul ala de miel. Apoi asa perpelit, are gust de friptura delicioasa, sunt sigura ca o sa iei diploma!

Stella, sa va tineasca! ai pus mana pe Vasilica azi! =)) deci iti iei masina mica!
Signature Seperator image

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana (Hipocrates)

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 01:41 AM

Vezi postareastella, la 01 January 2012 - 10:03 PM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 01 January 2012 - 10:56 PM, a spus:

Dana de 800 gr =)) , fusese cu zacusca de la fratello :)
dar l-am spalat bine ( masina ) si apoi am *ghigosit* rack-ul acolo...
am pus putin ulei ( ca s-a terminat sticla , si mi-a fost lene sa cobor sa caut alta =)) )
dar a fost perfect asa...

Stella, nush de ce imi imaginam ca borcanul tre' sa fie mai baban. :D noah, acu' eu frate cu zacusca n-am, nu mi-l imprumuti ? :71:

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 01:45 AM

Vezi postareaDaniella, la 01 January 2012 - 10:04 PM, a spus:

odata marinata carnea nu mai are izul ala de miel.

daca nici dupa marinare nu dispare izul, un cirlig de rufe prins de nas stii ce minuni faceeee !?! :tongue3:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 02:48 AM

Dana, fratello e mare gospodar , cu gradina alea alea, si munceste de zor si e tare mandru de gradina sa.de altfel muraturile mnealui sunt woooooow ; la fel si *zacustile * =))
Deci cand culege rodul, imediat purcede la spalat , pus in borcane etc...de altfel reteta lui de zacusca nu e batuta in cuie, e aleatorie, si in functie de legumele zilei pune mai mult gogosar sau mai multe rosii etc etc ...si surprinzator, fiecare borcan are alt gust, alta consistentza ...mare artist culinar fratello...de altfel cand a fost aici, mi-a *crosetat * sarmale di tati felurile...in vita , in varza murata etc etc ...
btw, cred ca secretul fragezimii mielului e tocmai ca e ghigosit in putin loc, si la temperatura joasa...am mancat ast vara la un "artist" culinar ce tine o mica bodega undeva in puglia...si cea mai senzationala bucata de vita facuta dupa regulile artei ....fusese facuta la temperatura joasa ( cca 70° ) pretz de vreo 10h ...am ramas cu gura cascata , cand mi-a zis.

Useril este offline   Dexter Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 767
  • Inregistrat: 09-June 11

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 07:05 AM

Vezi postareauptown girl, la 01 January 2012 - 10:52 PM, a spus:

da' nici dupa gust nu ti-ai dat seama?

nope, că gustul era taman cum îmi place iar parfumarea optimă, aşa că nu făcui caz :unsure:

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 12:12 PM

Vezi postareastella, la 01 January 2012 - 11:48 PM, a spus:

Dana, fratello e mare gospodar , cu gradina alea alea, si munceste de zor si e tare mandru de gradina sa.de altfel muraturile mnealui sunt woooooow ; la fel si *zacustile * =))
Deci cand culege rodul, imediat purcede la spalat , pus in borcane etc...de altfel reteta lui de zacusca nu e batuta in cuie, e aleatorie, si in functie de legumele zilei pune mai mult gogosar sau mai multe rosii etc etc ...si surprinzator, fiecare borcan are alt gust, alta consistentza ...mare artist culinar fratello...de altfel cand a fost aici, mi-a *crosetat * sarmale di tati felurile...in vita , in varza murata etc etc ...
btw, cred ca secretul fragezimii mielului e tocmai ca e ghigosit in putin loc, si la temperatura joasa...am mancat ast vara la un "artist" culinar ce tine o mica bodega undeva in puglia...si cea mai senzationala bucata de vita facuta dupa regulile artei ....fusese facuta la temperatura joasa ( cca 70° ) pretz de vreo 10h ...am ramas cu gura cascata , cand mi-a zis.

Stella, ai un fratello, jos palaria ! :appl: poate il inviti pe arta sa ne impartaseasca din experientele lui culinare. :headbang:

in vacanta fiind si intr-o zi de plaja, poate as avea rabdare sa astept 10 h pina friptura e gata la restaurant, dar acasa nuuuu ! :D eu trintesc rapidos antricoatele pe gratar, iar in 10' sint si mincate. =))

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 12:19 PM

Vezi postareaDexter, la 02 January 2012 - 04:05 AM, a spus:

Vezi postareauptown girl, la 01 January 2012 - 10:52 PM, a spus:

da' nici dupa gust nu ti-ai dat seama?

nope, că gustul era taman cum îmi place iar parfumarea optimă, aşa că nu făcui caz :unsure:

nu e cazul tau, da' mai stiu pe cineva care a incercat acu' 4 ani sa ne impinga la sinucidere in masa substituind frunzele de bananier cu cele de rabarbar, pe motiv ca lui i-au placut. :Demon: iar de atunci am invatat toate verdeturile cum arata, cum se maninca, si le iau la puricat. =))

Useril este offline   Maya Icon

• Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 7,295
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat on Mielu' şi Borcanu', canzonettă culinară în la ♭ major 02 January 2012 - 11:12 PM

Gusturile la buruienile astea ca oregano, maghiran, cimbru, thymian... mie mi se par oricum ca seamana între ele, asa ca, zic io ca... potrivesc toate cu mielu!
Rozmarinul nu se-aseamana cu sus pomenitele, dar mere si el de minune :D

Mai fetele cu laborantul si sora pisaloaga, Dee dee, etc... se vede ca nu sînteti cremenale!
Sa nu-l cunoasteti voi pe Dexter!? Of, of, of... zau asa! :D

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa