Postat on Best of Classics 09 December 2011 - 01:02 AM
Astazi am ascultat The Nutcracker, aproape toata ziulica. Am valsat, am dirijat... mai ales am dirijat! Nu stiu de unde impulsul?! ... ce conteaza, important este, ca m-am simtit bine! Cînd dirijam Valsul Florilor, as fi vrut s-o am pe Uma lînga mine sa o tantzui oleaca! Cre'ca ne-ar sta bine Puteti sa va gînditi si la prostii, nu ma deranjeaza
Let's valse!
Valsul Florilor (Spargatorul de nuci), Piotr Ilici Ceaikovski
Postat on Best of Classics 12 December 2011 - 05:14 PM
Mi-am amintit de copilarie, si de primul meu gînd despre ce as vrea sa devin cînd sînt ceva mai mare. Asa cam de 1,70 m . Am mai pomenit eu odata, nu stiu exact pe unde, ca visul meu, cînd eram gradinitara, era sa fiu dirijor! Nimeni nu ma întelegea. Toate fetitele vroiau sa fie Ileana Cosînzeana, nevasta iubitoare si devotata a lui Fat Frumos, mama eroina, Frumoasa din padurea adormita... ce stiu eu? Eu stiam una si buna, pe-a mea. Dirijor si gata! Din pacate nu am avut sustinatori... ca visul îl aveam înca, scolarita fiind... sau poate totusi nu mi-am dorit chiar asa mult, din moment ce nu am reusit sa ma impun. Sau taurul din mine, era înca prea plapînd atunci Cu cît cresteam, m-am îndepartat de idee. Mai ma rîdeau si colegii la scoala, iar ca teenie, era chiar jenant sa-i spui cuiva ca-ti place muzica clasica. Erai clasificat precum un pavian cu curul rosu... asa ca ascultam la radio pe ascuns
Pîna una alta, va dedic ceva de sezon. Iarna lui Vivaldi.