Gambas al ajillo O reteta simpla cu creveti
Postat on Gambas al ajillo 27 January 2012 - 09:20 PM
any_annette, la 27 January 2012 - 06:49 PM, a spus:
Tu stii ca sunt greve, peste putin, etc, m-am dus la mare de data asta, la aia care au barca lor.
da, da' pestii nu se vedeau, desi marea era curata
fericito, te invidiez sa stii, desi locuiesc la malul marii nu gasesc peste proaspat de cumparat direct de la pescari, tre sa merg in catunul vecin si acolo numai vase mari de pescuit (pescherecci) care vand pestele la en gros...
vara, in Calabria, am noroc si mananc peste proaspat, dar aici ... proaspat de la pescarie
ma mut la tine-n sat si asa-mi place tare mult dincolo de "garla"

fiica dacilor
Postat on Gambas al ajillo 27 January 2012 - 09:58 PM
bristena, la 27 January 2012 - 07:20 PM, a spus:
any_annette, la 27 January 2012 - 06:49 PM, a spus:
Tu stii ca sunt greve, peste putin, etc, m-am dus la mare de data asta, la aia care au barca lor.
da, da' pestii nu se vedeau, desi marea era curata
fericito, te invidiez sa stii, desi locuiesc la malul marii nu gasesc peste proaspat de cumparat direct de la pescari, tre sa merg in catunul vecin si acolo numai vase mari de pescuit (pescherecci) care vand pestele la en gros...
vara, in Calabria, am noroc si mananc peste proaspat, dar aici ... proaspat de la pescarie
ma mut la tine-n sat si asa-mi place tare mult dincolo de "garla"
Astia de la care iau eu sunt o familie au pescaria lor si barca lor, nu au intermediari.
Daca te muti, devii dependenta si cand treci garla ai sa simti imediat ca nu mai esti acasa.
Postat on Gambas al ajillo 27 January 2012 - 10:02 PM
Maya, la 27 January 2012 - 03:16 PM, a spus:
E prima data cînd i-am gatit. M-am incumetat... si abia m-am putut concentra sa nu gust, în timp de-i saltam în tigaie, si asa cînd i-am pregatit a doua oara, cumva am ajuns la ochi. Am avut doar o reactie alergica exterioara. Mai usor de suportat 
Mai mare demonstratie de dragoste ca asta nu poate sa-ti ceara Dan
Postat on Gambas al ajillo 14 February 2012 - 07:32 AM
Multumesc frumos pentru aceasta minunata reteta!Foarte buna!
..A doua oara.
..A doua oara.

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla