Tort de ciocolata (fara oua) pentru micul dejun si nu numai
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 23 February 2012 - 02:10 PM
Reteta originala am folosit-o doar de doua ori (si atunci cu faina integrala ca asta am in casa), si in ambele cazuri au fost de maritat.

Sorina
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 23 February 2012 - 02:15 PM
sorinadaniela, la 23 February 2012 - 12:10 PM, a spus:
Reteta originala am folosit-o doar de doua ori (si atunci cu faina integrala ca asta am in casa), si in ambele cazuri au fost de maritat.
Da stiu, numai ca ultima data parca l-ai maritat, nu? Ala care crapase.
Pune un pic de sos caramel deasupra si zi-mi cum e
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 23 February 2012 - 02:29 PM
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 23 February 2012 - 03:16 PM
De incercat cu siguranta!
Ma mai duce mintea la ceva...peste inghetata, dar lichid, abia facut si racit asa la temperatura camerei
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 23 February 2012 - 04:21 PM
Daaaa, o inghetata ciocolatoasa cu peste 70% cacao... mmmmmhhhhh, ce bunatate! Sa stii ca n-ai idei rele, da' ia fa bine si pune-le in practica, ca vad ca vrei sa ma ingrasi doar pe mine...

Sorina
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 23 February 2012 - 11:24 PM
any_annette, la 22 February 2012 - 10:56 PM, a spus:
Ma bucur mult ca l-ai incercat.
Sa stii ca asa trebuie sa fie in interior mai umed, probabil de aia zici ca trebuia sa-l mai lasi la cuptor?
Nu m-am gandit sa-i pun nuci, dar data trecuta l-am mancat cu visine de la borcan alaturi, dupa ideea lui Eataly.
In mijloc se simtea ca mai mergea sa stea un pic la cuptor (vreo 5-10 minute), dar mi-a fost frica sa nu-l ard, cuptorul meu coace dupa cum are chef. Oricum, scobitoarea a iesit curata cand l-am incercat. Cu nuci a fost foarte bun, doar ca nu stiu de ce s-au ridicat toate.
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 23 February 2012 - 11:33 PM
ela, la 23 February 2012 - 09:24 PM, a spus:
any_annette, la 22 February 2012 - 10:56 PM, a spus:
Ma bucur mult ca l-ai incercat.
Sa stii ca asa trebuie sa fie in interior mai umed, probabil de aia zici ca trebuia sa-l mai lasi la cuptor?
Nu m-am gandit sa-i pun nuci, dar data trecuta l-am mancat cu visine de la borcan alaturi, dupa ideea lui Eataly.
In mijloc se simtea ca mai mergea sa stea un pic la cuptor (vreo 5-10 minute), dar mi-a fost frica sa nu-l ard, cuptorul meu coace dupa cum are chef. Oricum, scobitoarea a iesit curata cand l-am incercat. Cu nuci a fost foarte bun, doar ca nu stiu de ce s-au ridicat toate.
Laa' ca-i si mai frumos asa cu nucile la vedere
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 23 February 2012 - 11:50 PM
Moatza, de pus pe platou n-a fost problema. Se murdarise unde am taiat feliile, ca abia dupa mi-am adus aminte de poza, dar am sters, sa se vada mai frumos.
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 25 February 2012 - 03:04 AM
Ma iau dupa tine data viitoare
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 11 April 2012 - 10:54 PM
De-acum o personalizezi cum vrei tu, dupa bunul tau plac
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 11 April 2012 - 11:15 PM
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 26 April 2012 - 12:59 PM
Mi-a placut tare mult ca ramane umed, e ca o prajitura care are ciocolata in ea.
Si eu ma bucur mult sa 'te revad'!
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 26 April 2012 - 01:12 PM
DanaT, la 26 April 2012 - 11:59 AM, a spus:
Mi-a placut tare mult ca ramane umed, e ca o prajitura care are ciocolata in ea.
Si eu ma bucur mult sa 'te revad'!
Dana
Si mie imi place din aceleasi motive, in plus se face unu doi cu telul
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 06 May 2012 - 12:00 PM
Nu l-am mai scos din tava. Am taiat bucati si am pus sos fierbinte de vanilie peste el. O bunatate. Se va repeta cu siguranta.
Dovada:

Editez ca am uitat: am facut 2 mici modificari. Am stins praful de copt si am pus o fiola de esenta de rom.
Postat on Tort de ciocolata (fara oua) 06 May 2012 - 12:04 PM
Si noua ne place foarte mult cu crema de vanilie deasupra.
Ma bucur ca ai incercat reteta si binenteles ma bucur si mai tare ca ti-a placut

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla