Tarta sarata cu zucchine si morcov Zucchini bites
Postat on Tarta sarata cu zucchine si morcov 20 February 2012 - 05:16 PM
Yoyo, nu, nu are interiorul umed.
Dar nu e uscata.
E destul de compacta, se taie usor, si rece si calda.
Eu cand o fac, n-o tai niciodata imediat dupa ce o tai din cuptor. O las "sa se aseze" cat de cat.
In plus zucchinele, morcovii si ceapa eu le storc foarte foarte bine inainte de a le amesteca cu celelalte ingrediente.
Postat on Tarta sarata cu zucchine si morcov 02 March 2012 - 08:24 PM
Si de data asta am facut-o cu faina de linte. Arata superbine...

Sunt curioasa sa vad deosebirea de gust intre cea cu faina integrala/tarate de ovaz si cea cu faina de linte. Revin cu impresii si sectiune.

Sorina
Postat on Tarta sarata cu zucchine si morcov 02 March 2012 - 08:31 PM
E bine de stiut pentru cine nu mananca produse cu faina alba
Postat on Tarta sarata cu zucchine si morcov 20 March 2012 - 06:13 PM
Postat on Tarta sarata cu zucchine si morcov 20 March 2012 - 07:58 PM
sorinadaniela, la 20 March 2012 - 05:53 PM, a spus:
A, ca mi-am adus aminte. Sa stii ca a fost buna si cu faina de linte, da' parca a fost mai buna cu faina integrala/tarate de ovaz (jumi-juma).
Am mai mancat din ea si azi la pranz, ca mi-a mai ramas.
Pai de-acum stii cum s-o faci, ai facut diferenta intre una si alta, care ti-a placut mai mult aia o faci
Postat on Tarta sarata cu zucchine si morcov 22 April 2012 - 03:08 AM

Dar sa-ti povestesc eu ce-am patit cu zucchini.Am luat saptamana trecuta cativa si i-am pastrat la frigider,caci n-aveam timp sa fac tarta.Ieri am prajit 2,gust din ei si mare mi-a fost mirarea sa descopar ca erau amari.Asa ca azi i-am curatat pe restul si i-am tinut in apa cu sare inainte sa-i rad.Mi-a fost frica sa nu trebuiasca s-arunc tarta,dar am scapat.Iar ce vezi verde, e praz si cred ca asa va ramane in reteta de-acum incolo,caci ne-a priit mai bine decat ceapa.
Postat on Tarta sarata cu zucchine si morcov 22 April 2012 - 01:11 PM
Zucchine amare n-am nimerit niciodata, nici cand le tineam prea mult in frigider. Dar bine ca ai rezolvat.
Iar prazul e foarteb bun de inlocuit ceapa. Brava

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla