mai toate retetele studiate pe net ziceau ca ardeii se taie pe jumatate, se curata de seminte, se stropesc cu ulei si se pun la copt 45' in cuptor (sanchi, nu stau eu atita timp sa astept pt. o supa !!!
asa ca dupa ce m-am scarpinat un pic in crestetul capului (nu n-am paduchi !

din 2 in 2' i-am intors pe fiecare parte, iar dupa 8' erau gata copti, neneee !

prin urmare i-am impachetat in folia de Al si i-am lasat sa transpire intr-insa fo' 10' ... dupa care mi-am tras smechereste pe miini o pereche de manusi chirurgicale si am trecut la operatia de epilare a capiatilor, indepartind totodata vinisoarele si semintele din interiorul lor; iar in final i-am tocat

in timpul cit au stat ardeii la sauna, am pregatit rapidescu si restul de ingrediente: 1 morcov ras, 1 ceapa mare tocata, 1 catel de usturoi pisat + condimente puse dupa gustul meu

intr-o cratita cu 1 Lg ulei de masline si o crenguta de cimbru am calit ceapa si usturoiul pina au devenit translucide

am adaugat morcovul, condimentele si sare dupa gust, amestecind totul fo' 2'

iar apoi le-am acompaniat cu ardeii capia

si imediat am turnat 7,5 dl apa fiarta + 1 frunza de dafin lasind supa sa fiarba la foc potrivit inca 10' ; dupa acest timp am indepartat frunza si crenguta, iar cu ajutorul mixerului vertical am facut supa crema

am servit-o calda cu crutoane si 1 lg de iaurt grecesc - sa aveti pofta !

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla