any_annette, la 06 December 2011 - 09:20 AM, a spus:
Oana S, la 06 December 2011 - 04:15 PM, a spus:
any_annette, la 05 December 2011 - 04:33 PM, a spus:
Am facut cosuletele, foarte bune
Immagine 6958.jpg
Spune-mi te rog, cate iti ies tie din 600 de gr de cartofi?
Eu am puS aproape 400 de gr si mi-au iesit 4 cosulete (fiecare cosulet facut din 2 inele, ultimul doar dintr-unul

)
Inca ceva: tu cum reusesti sa le faci pentru musafiri? Le faci inainte si le incalzesti cand e momentul? Sau cum?
Merci Oana.
Nu mai retin cate imi ieseau. Noi le-am mancat fara sa le incalzim, dar daca tu le vrei incalzite, le poti pune la microunde pt 10 secunde..sau mai mult, depinde cat de caldute le vrei.
Noua ne plac reci.
Ma bucur ca ti-au placut.
Te pup!!
Deci daca le fac inainte si le incalzesc la momentul oportun, cosuletele au aceeasi consistenta? Sau pierd?
Cred ca trebuie sa le fac din nou ca sa-mi dau seama pentru ca daca le fac pentru musafiri n-o sa am timp intre un fel de mancare si altul sa le fac (facut cosulete, umplut, bagat la cuptor, etc, ia ceva timp) ca sa le dau calde.
Poti sa le incalzesti ca nu-si pierd din gust si raman cu aceasi consistenta, numai sa nu le incalzesti prea tare, sa nu fie fierbinti.
Au sa fie incantati musafiri daca ii servesti cu cosulete, la mine au fost f incantati si eu nu le-am incalzit, le-am dat reci, dar le-am scos de la frigider o ora ininte de a le da la musafiri.