Pizza Portobello

Salt la continut

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pizza Portobello

Useril este offline   sorinadaniela Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 1,944
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat on Pizza Portobello 08 September 2011 - 03:29 PM

Imi plac ciupercile umplute si cu prima ocazie cand am sa gasesc ceva mai mare am sa prestez si eu... daaar, lasati-ma sa spui ca-mi plac outele inimioare...
Cam cat dureaza pana se fac asa frumoase? Parca mi-as incerca si eu norocul la gratarul de duminica.
Signature Seperator image

Sorina

Useril este offline   uptown girl Icon

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,972
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat on Pizza Portobello 09 September 2011 - 01:29 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 08 September 2011 - 01:29 PM, a spus:

Imi plac ciupercile umplute si cu prima ocazie cand am sa gasesc ceva mai mare am sa prestez si eu... daaar, lasati-ma sa spui ca-mi plac outele inimioare...
Cam cat dureaza pana se fac asa frumoase? Parca mi-as incerca si eu norocul la gratarul de duminica.

Sorina, ouale din formele de silicon (unse cu putin ulei) le-am lasat pe gratar tot atit timp cit si ciupercile (20').
Mentionez ca gratarul meu e pe gaz, iar temp. acestuia poate fi reglabila si pastrata oarecum constanta, chiar daca ridic capacul sa verific mincarea din cind in cind. La cel pe carbuni/brichete/lava stone n-am idee cam cit timp trebuiesc lasate pe sursa de caldura. :rolleyes:

Useril este offline   Ellani Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 782
  • Inregistrat: 22-August 11

Postat on Pizza Portobello 16 September 2011 - 11:47 PM

Vezi postareauptown girl, la 04 September 2011 - 06:49 PM, a spus:

expunerea prelungita la o temp. ridicata a brinzeturilor. putini stiu ca ambele lasa multa apa cind sint overcookuite

p.s. just 4 the record, dupa paj' de minute de stat in cuptorul fierbinte si halloumi face ππ in tava ! :biggrin:

Tre' sa recunosc c-am patit-o si eu.Cu ricotta,ce-i drept.Lichidul ala a facut ca ciupercile sa nu se coaca la fund ca lumea.De-acum in afara de cascaval si branza de vaci,nu mai bag nici o branza in cuptor.
Desi am facut mai inainte ciuperci cu brie si parca nu tin minte sa fi facut inundatie.

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa