Dieta Montignac - Ce am gatit azi

Salt la continut

• (7 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Dieta Montignac - Ce am gatit azi

Useril este offline   Carmella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 561
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat on Dieta Montignac - Ce am gatit azi 15 April 2012 - 02:34 AM

Vezi postareaGeany, la 14 April 2012 - 10:43 PM, a spus:

Ba e f. frumoasa si originala crucea ,tre' sa jdii' sa privesti in spatiu maii! (nu e vazuta frontal) =))

F. frumoasa pasca ta si eu sa nu am margini painoase si sa fie in schimb branzoasa am folosit(in trecut) tehnica de mare si inalta tehnologie forfecuta ;)

In alta dezordine de idei crucea la mine s-a afundat pe jumate :P dar ce voiam eu sa spun de fapt e ca arata tare apetisanta pascuta :-*

Merci, Geany! imi place vederea ta in spatiu, m-ai amuzat foarte tare =))
Si eu tot cu foarfeca, ca daca era sa fac sfori de-alea duble si pe margine consumam aluatul pentru un cozonac, si si-asa nu maninc marginea ca e cu faina...
Daca va puteti da seama ca am facut 2 cozonaci atit de buni si de mirositori ca unul s-a terminat in prima jumatate de ora, iar eu n-am gustat nici macar o firimitura... :) Miine o sa fie mai greu ca trebuie sa refuz si mama si soacra si iar aud plinsete si vaiete, "vai, vai... eu m-am ostenit" si eu "nu si nu!" =))

Useril este offline   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,492
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Dieta Montignac - Ce am gatit azi 15 April 2012 - 02:37 AM

Hi hi hi! Ma bucur ca te-am amuzat :hug: :-*

Useril este offline   Daniella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,103
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat on Dieta Montignac - Ce am gatit azi 16 April 2012 - 02:32 AM

Vezi postareaCarmella, la 15 April 2012 - 12:28 AM, a spus:

In ce forma ai pus-o? daca e tava metalica o scufunzi cu fundul si lateralele in apa fierbinte pentru citeva secunde, pina vezi ca se topeste usor pe margine.

Merci mult de tot :floare: . Asa am facut (tava metalica) si a iesit "unsa" (ma speriasem dupa ce citisem in alta parte ca e mare problema cu scosul daca nu ai forma de plastic cu gaura la mijl, sau silicoane :tongue3: ). A fost vedeta, miamy miamy auzeam ... nimeni nu s-a prins ca nu are zahar, ori ca e de dieta (lol!). Am servit-o cu capsuni si ananas proaspete. Eu insa nu am gustat, m-am gandit ca am mancat deja prea multe alea azi, asa ca nu mi-am mai permis si desert, fie el si monti.
Signature Seperator image

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana (Hipocrates)

Useril este offline   M_rules Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Ice
  • Postari: 572
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationAway...away...far away...

Postat on Dieta Montignac - Ce am gatit azi 16 April 2012 - 10:15 AM

Ce am gatit de Pasti, toate monti 100%:
- drob
- ciorba de miel
- friptura de miel cu rozmarin
- oua vopsite cu hartie creponata ( :((( n am mai gasit vopsea)
- sii.... Pasca Monti 100% cu faina de migdale, fara blat, a iesit excelentaaaaa (si anul trecut am facut la fel, reteta e de pe celalalt forum)

Carmella puteai sa faci pasca 100% monti, fara aluat si fara stafide, eu am pus visine, dar merg si cranberries, iar la faina mie mi se pare ca cea de migdale e super buna la dulciuri (cea de naut nu mi place), e mai dulce.
Signature Seperator image

http://montignacrecipes.blogspot.com

''Tell me what you eat and I’ll tell you who you are.''
Brillat-Savarin

Imagine postata Imagine postata

Useril este offline   Carmella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 561
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat on Dieta Montignac - Ce am gatit azi 16 April 2012 - 12:19 PM

Vezi postareaM_rules, la 16 April 2012 - 08:15 AM, a spus:

Carmella puteai sa faci pasca 100% monti, fara aluat si fara stafide, eu am pus visine, dar merg si cranberries, iar la faina mie mi se pare ca cea de migdale e super buna la dulciuri (cea de naut nu mi place), e mai dulce.

O sa fac curind o prajitura cu brinza (ca pasca nu mai pot sa zic) cu migdale si cranberries, cred ca e geniala. Eu am vrut sa nu bata prea tare la ochi faptul ca e deosebita ;)
Au fost asumate toate abaterile, la pasca stafidele (putine, oricum), ca de partile cu aluat eu nu m-am atins. La ciorba- morcovul si pastirnacul. La hrean- sfecla rosie si o lingurita de miere la un borcan de "800g". Cozonacul l-am facut normal dar nu m-am atins nici de-o firimitura :D Sarmalele le-am facut pentru ceilalti normale, pentru mine fara orez. Drobul a fost 100% conform, la fel si friptura. Am avut o brinza de oi buuuna, ridichi, salata verde, ceapa si usturoi. In vizite am mers satula de acasa si-am mai ciugulit cite o rosioara, o ridiche, o bucatica de friptura si multa apa. Asa ca, greul vizitelor trecind, ma declar multumita ca si cintarul tine cu mine. Din experienta sarbatorilor montigniace, chiar daca mincam in proportie 90% Monti si ziceam ca "doar" o feliuta de cozonac, "doar" o bucatica de pasca neconforma, "doar" o sarma cu orez, cintarul era in stare sa sara si cu un kil jumate - doua dupa doar 2 zile de ospete de-astea. Asa ca, cu pretul of-urilor si vai-urilor de toate partiel, m-am tinut tare :D

• (7 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa