single malt
Postat on single malt 08 December 2009 - 02:40 PM
stella a spus:
Eu m-am gandit la paine neagra, somon afumat si ceva stilton sau cheddar....
aveti alte idei ??
Ceva gen bruschetta cu ansoa sau aringhe afumate!Si daca esti invitata si tu vrem poze. Bineeee? :D
Postat on single malt 14 December 2009 - 11:54 AM
stella a spus:
Eu m-am gandit la paine neagra, somon afumat si ceva stilton sau cheddar....
aveti alte idei ??
Whisky-ul single malt, daca despre asta este vorba, merge cel mai bine cu somon afumat (dar sa fie de calitate, nu cacat d-ala loat de la Lidl sau de la Aldi). Feliute sau rulourase de somon puse pe crakers (cat mai neutri ca gust) sau paine alba (nu neagra!) neutra la gust. Atat si nimic altceva.
Stilton-ul sau cheddar-ul sau orice alta branza "puturoasa" sau cu gust puternic strica gustul. Si importanta este degustarea de whisky ci nu cea de branze.

Razvan Exarhu: "E normal sa fie mai multi idioti pe lume, pentru ca Mama Tampitilor e tot timpul gravida".
Postat on single malt 14 December 2009 - 01:12 PM
acel minunat somon irlandez ( e drept ca acu doojsi de ani era din cel salbatec, acum cam toti sunt de crescatorie)
dar reversul medaliei, e ca ceilalti ( norvegian e bleah , scotian prea gras etc )nu sunt la inaltime :), asa ca ori somon irlandez ( de la piata :) )
ori nika :)
Postat on single malt 14 December 2009 - 11:46 PM
stella a spus:
acel minunat somon irlandez ( e drept ca acu doojsi de ani era din cel salbatec, acum cam toti sunt de crescatorie)
dar reversul medaliei, e ca ceilalti ( norvegian e bleah , scotian prea gras etc )nu sunt la inaltime :), asa ca ori somon irlandez ( de la piata :) )
Stella- la primul meu drum in Europa promit ca iti aduc somon canadian, salbatic, nu de crescatorie,afumat ca la mama lui acasa :)

Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc cu toate ca te cunosc bine.
Postat on single malt 15 December 2009 - 10:59 AM
Cassia a spus:
stella a spus:
Stella- la primul meu drum in Europa promit ca iti aduc somon canadian, salbatic, nu de crescatorie,afumat ca la mama lui acasa :)
Te inspiri din amintirile de calatorii ale lui Umberto Eco? :P

Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
Postat on single malt 22 April 2010 - 08:11 PM
De cîteva ori pe an, patronul propune un menu whisky.
Va dau un exemplu din martie 2008 :
Duo de tomate si ceapa rosie confiate cu zmeura - Ben Nevis 93 46° sau Laphroaig 2000 46°
Crocant de ton rosu marinat, lamîi de Menton confiate - House Malt Single Islay Malt 1997 W&M sau THe Glenrothes 1991 43°
Civet de purcel de lapte, mandarine confiate - THe Balvenie Sherry Oak 17 ani 43° sau un whisky surpriza
Brînza de capra cu dulceata de ardei iute de Espelette - Sherry Cask Malt Single Highland 2000 W&M sau Caol Ila 96 Unchillfiltered
Înghetata de nougat cu dulceata de chitra - Arran învechit în butoi de Fino Of 55° sau Bowmore 98 învechit în butoaie de Quart de Chaume 46°
Totul pentru 50€
Dragos cred ca are sa-mi ceara adresa exacta

Postat on single malt 23 April 2010 - 04:01 AM
Alexandru, la 22 April 2010 - 05:11 PM, a spus:
De cîteva ori pe an, patronul propune un menu whisky.
Va dau un exemplu din martie 2008 :
Duo de tomate si ceapa rosie confiate cu zmeura - Ben Nevis 93 46° sau Laphroaig 2000 46°
Crocant de ton rosu marinat, lamîi de Menton confiate - House Malt Single Islay Malt 1997 W&M sau THe Glenrothes 1991 43°
Civet de purcel de lapte, mandarine confiate - THe Balvenie Sherry Oak 17 ani 43° sau un whisky surpriza
Brînza de capra cu dulceata de ardei iute de Espelette - Sherry Cask Malt Single Highland 2000 W&M sau Caol Ila 96 Unchillfiltered
Înghetata de nougat cu dulceata de chitra - Arran învechit în butoi de Fino Of 55° sau Bowmore 98 învechit în butoaie de Quart de Chaume 46°
Totul pentru 50€
Alexandre, care este adresa exacta a restaurantului asta?

Razvan Exarhu: "E normal sa fie mai multi idioti pe lume, pentru ca Mama Tampitilor e tot timpul gravida".
Postat on single malt 23 April 2010 - 02:37 PM
dragos, la 23 April 2010 - 02:01 AM, a spus:
15, Rue de Tolbiac, 75013 Paris
Metro Bibliothèque Francois Mitterand (linia 14 sau RER C)

Postat on single malt 25 April 2010 - 10:49 AM

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
Postat on single malt 25 April 2010 - 02:30 PM
Lapona Enigel, la 25 April 2010 - 08:49 AM, a spus:
Da' pe mine cui ma lesi??? Mie-mi place whiskey-ul (de ala bun, de calitate) si, de nu dovedesti, te-oi ajuta io la deserturi ori mancaruri! Nu-s mofturoasa din fire!
Postat on single malt 25 April 2010 - 03:33 PM

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla