Goettingen, Germania

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Goettingen, Germania

Useril este offline   Lizura Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 588
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat on Goettingen, Germania 10 April 2011 - 07:22 AM

Marti o sa ajung in Goettingen. Stie cineva vreo informatie despre oras, imi puteti recomanda citeva obiective turistice si restaurante bune?
Signature Seperator image

Imagine postataImagine postata
Imagine postata

Useril este offline   Lapona Enigel Icon

• Cogito ergo sum!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 4,126
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationOrbe domi sum!

Postat on Goettingen, Germania 10 April 2011 - 08:25 PM

Io nu am info, pot sa iti gasesc insa abia astept sa vii. Sa nu uiti camera! Si sper sa ramana vremea asa, ca e supeeeerb!

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.

Useril este offline   Lizura Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 588
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat on Goettingen, Germania 10 April 2011 - 09:39 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 10 April 2011 - 07:25 PM, a spus:

Io nu am info, pot sa iti gasesc insa abia astept sa vii. Sa nu uiti camera! Si sper sa ramana vremea asa, ca e supeeeerb!

Camera nu o uit..sper:)Am gasit deja ceva informatii, sint multe bisericute frumoasa...plus piata cu produse locale am vazut marti, joi si simbata. Abia astept sa cumpar ceva bun.
Si noi speram sa fie vremea frumoasa pt ca vrem sa cutreieram dupa ce ne intoarcem din Elvetia.

Ca sa nu mai fac un topic separat, aceeasi intrebare pt Fribourg, Elvetia. Daca ne puteti da vreo informatie utila, ce putem vizita, etc...

Imagine postataImagine postata
Imagine postata

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa