Fetelor, am primit o oferta efectiv picata din cer, atat de surprinzatoare ca m-a entuziasmat si m-a socat deopotriva! Acu' incerc sa-mi revin incet-incet din euforie si mirare si sa-mi fac un plan de bataie!
Deci asa...de ceva vreme ma tot gandesc la viitorul meu profesional intrucat ceea ce m-am pregatit sa fac initial cu facultate si masterate pare tot mai mult o infundatura fara viitor in Ro. Gandindu-ma ce mi-ar face placere sa fac ca afacere, desigur ca m-am oprit la ideea unei cofetarii, si am tot intors ideea pe-o parte si pe alta de vreun an si mai bine. Problema era desigur capitalul. Ca sa incepi totul de la zero in domeniu iti trebuie o caruta de bani (prietenii stiu de ce
Si acu' vestea bomba. Ma intalnesc in ultima zi de Gastropan cu o matusa prin alianta a sotului meu, cu totul o vazusem de vreo 2 ori inainte, asta fiind a 3a, o doamna foarte draguta si eleganta care conduce mai multe afaceri in domeniul alimentar ( restaurante, hotel, etc). Imi spune ca s-a gandit la mine si s-o caut ca are o propunere. O caut si aflu propunerea: detine un spatiu pe care l-a amenajat acum vreo 3 ani pentru un mic laborator de cofetarie, dar l-a inchis acum 2 ani, pt ca nu a avut oameni si timp sa se ocupe de el. Nu sunt oare interesata sa-l folosesc printr-o asociere, sa ma ocup de tot pentru functionarea unei cofetarii? Mai mult decat atat are si un mic spatiu un centru pe care intentioneaza sa-l amenajeze ca punct de desfacere. Toata chestia ar trebui sa inceapa undeva in toamna. Va dati seama ca ascultand ce imi spunea, imi tremurau picioarele si inima imi era in gat
Si dupa ce ajung eu acasa si-mi trag doua palme sa ma trezesc
In orice caz, doresc sa lansez un apel deschis. Daca sunt fete interesate de o colaborare in acest sens, in orice fel ar fi ea, sau daca cunoasteti alte fete, pasionate ca si noi din Tg Mures sau din apropiere, eu sunt mai mult decat deschisa la orice fel de propuneri. De asemenea, daca aveti sfaturi, idei, lucruri pe care voi le doriti de la o cofetarie eu sunt mai mult decat fericita sa le ascult. Desigur, mai e timp, dar timpul zboara prea repede! Desigur exista si posibilitatea ca propunerea ce mi s-a facut sa nu fie in cele din urma finalizata, dar deocamdata exista si voi face tot ce-mi sta in putinta s-o transform in realitate.

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla