Rulada din muschiulet de porc

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Rulada din muschiulet de porc muschiulet de porc umplut cu carne tocata

#1

Useril este offline   Phoenix Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,324
  • Inregistrat: 13-December 10



Postat on Rulada din muschiulet de porc 15 December 2010 - 04:44 PM

Am vazut reteta asta , acum cateva luni cred , la o emisiune tv.Nu am retinut exact toate ingredientele , dar am facut eu cum mi s-a parut mie ca ar fi bine.

Ingrediente :
- 1 muschiulet de porc de cca 500g
- 200 g carne tocata de porc
- 1 ou
- 1 ceapa
- busuioc
- patrunjel verde
- sare , piper
- ulei
Imagine atasata

Muschiuletul de porc se spala si se curata de pielita.Se desface pe jumatate , dar nu pana la capat
Imagine atasata

Se pune intre doua folii de plastic si se bate cu ciocanul de snitele.
Imagine atasata

Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata marunt , sare , piper , busuioc , patrunjel verde tocat si ou batut( eu am folosit doar jumatate din cantitatea de ou batut).
Imagine atasata

Amestecul de carne tocata se intinde peste muscchiuletul batut
Imagine atasata

Se ruleaza cu grija.
Imagine atasata

O folie de aluminu se unge cu ulei si se presara pe ea sare si piper.Muschiuletul rulat se aseaza pe folie .
Imagine atasata

Se inchide bine folia , iar "pachetelul" rezultat se pune intr-o tava si se adauga 200-250 ml apa.
Imagine atasata

Se baga la cuptor cca 45 minute , dupa care se scoate cu grija folia si se mai lasa in cuptor 5 min. pentru a se rumeni.
Se feliaza.

Imagine atasata

#2

Useril este offline   Eataly Icon

  • Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 6,921
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino



Postat on Rulada din muschiulet de porc 15 December 2010 - 05:02 PM

Muschiul asta al tau o sa aibe mult succes.Ai sa vezi!

#3

Useril este offline   aura Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,646
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada



Postat on Rulada din muschiulet de porc 15 December 2010 - 05:35 PM

am vazut-o la ce am gatit azi si chiar vroiam sa-ti zic ca imi place cum arata. Felicitari.
Signature Seperator image

"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#4

Useril este offline   Phoenix Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,324
  • Inregistrat: 13-December 10



Postat on Rulada din muschiulet de porc 15 December 2010 - 05:38 PM

Multumesc.
Dupa ce am terminat-o , m-am gandit ca puteam pune in ea si niste ciupercute taiate marunt , dar...data viitoare

#5

Useril este offline   Maya Icon

  • Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 9,890
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany



Postat on Rulada din muschiulet de porc 15 December 2010 - 06:24 PM

Foarte misto muschiuletul asta umplut!Arata super,si sînt convinsa ca e tare bun!
Eu cred ca e bine asa,iar ciupercutelor le-ar sta mai bine într-un sos/sau pur si simplu sotate putin în unt/sau ulei cu ceva usturoi si patrunjel... pe lînga.Bineînteles ca fiecare face cum îi place,eu vorbesc din punctul de vedere al papilei mele :D
Signature Seperator image

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#6

Useril este offline   sissi Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,011
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach



Postat on Rulada din muschiulet de porc 15 December 2010 - 07:10 PM

Si eu as pune ciupercile linga, in umplutaura as adauga doar un ardei rosu pt un pic de culoare

#7

Useril este offline   savanah Icon

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationIasi, intre dealuri impadurite



Postat on Rulada din muschiulet de porc 16 December 2010 - 11:59 AM

Buna idee pentru mesele de sarbatori. In familia mea exista membri care mananca orice, numai rulada sa fie, asa ca incadrez muschiuletul tau la capitolul "rulade" :occasion14:
Signature Seperator image

Numai un om de valoare recunoaste calitatile celuilalt!

Blogul lui Ana.blogspot.com

#8

Useril este offline   W Mamadeus Paparotti Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo



Postat on Rulada din muschiulet de porc 16 December 2010 - 12:40 PM

Excelenta executia ! :appl:

Sa va zic cu ce ma trimitea mama la revelioane acum 30 de ani?

Lua un muschi de porc intins bine, il acoprea cu o omleta groasa in care batea un praf de paprika pentru culoare, deasupra intindea un strat de sapanac de la congelator (alte vremuri) scurs bine amestecat cu cascaval ras si un pic de nucsoara si la mijloc un carnat de porc afumat. Rula si dadea la cuptor nu foarte mult caci umplutura era deja tratata termic. Spre sfarsit stropea cu vin in care era si usuturoi zdrobit si mai lasa cinci minute.

Lasa sa se raceasca si felia.
In sectiune straturile colorate virau dinspre maroniu spre portocaliu, verde si ... cârnăţiu :)
Signature Seperator image

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare



Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi






Calgary Dental Creare site de prezentare certificatenergeticro.ro Lyr Traco Tour - transport de marfa Creare site
Cursuri fitness Cursuri de fitness www.certificatenergeticro.com Mediator Encean Alexandru