Apropo de cv-uri.
Si la noi in Romanica e cam la fel.Lasi cv-uri peste tot si iti promit ca te suna si nu se tin de cuvant.Noi am patit-o .
Sotul meu anul trecut isi cauta ceva de munca si a depus cv-uri la nenumarate firme ce aveau anunturi de angajare si nu l-a sunat nimeni.
Si cand s-a dus la AJOFM sa isi vizeze carnetul de somer o tipa de acolo l-a intrebat daca a gasit ceva de munca si sotul meu i-a zis ca inca nu si tipa i-a zis ca stie o firma care angajeaza si i-a dat o hartie sa mearga cu ea la repectiva firma .Cand sotul meu a vazut numele firmei i-a zis tipei de acolo ca fusese la resectiva firma si isi lasase cv-ul cu vreo 2 luni in urma.In fine ,la insistentele tipei de la somaj sotul meu s-a dus totusi in aceeasi zi sa vada despre ce e vorba si vorbind cu secretara de acolo i-a povestit ca si-a lasat cv-ul .La cautat secretara si nu l-a gasit .In fine cu hartia aia de la somaj si dupa un scurt interviu l-au angajat si iata ca anul asta in aprilie implineste un an decand lucreaza la respectiva firma si e binisor.
Deci in concluzie el a lasat cv-ul si aia nici macar nu l-au citit ,probabil l-au aruncat .Si asa cred ca se intampla cu multe din ele.
Dar Doamne Doamne l-a ajutat pana la urma.
Asa ca capul sus si curaj

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla