Fantana dorintelor
Postat on Fantana dorintelor 24 April 2012 - 01:43 PM
Rezist in continuare. Sunt si voi ramane pe baricade. Deja am inceput sa ma invat.
Ai dreptate Adriana, mare dreptate... si unde mai pui ca a inceput si soata sa se implice in afacerile casei. Sa mor, sambata cand am ajuns acasa. Fete mancate, vase spalate, casa aspirata si spalata. Am zis ca nu e casa mea.
Asa parca fac si eu fata mai usor.
Arunc si eu un banut pt toate dorintele voastre, spuse sau nespuse!

Sorina
Postat on Fantana dorintelor 24 April 2012 - 02:23 PM
sorinadaniela, la 24 April 2012 - 12:43 PM, a spus:
multa putere in continuare. drumul e bun
mai trimit si eu ganduri bune si banuti pentru toate dorintele inca neimplinite
moneytree.jpg (86.01K)
Number of downloads: 0
Postat on Fantana dorintelor 24 April 2012 - 02:35 PM
Adriana, la 24 April 2012 - 11:55 AM, a spus:
Incepe sa devina rutina. E un lucru bun. Si eu ma bucur!
boni, la 24 April 2012 - 12:23 PM, a spus:
Multumesc, Boni! E foarte bun!

Sorina
Postat on Fantana dorintelor 24 April 2012 - 04:15 PM
sorinadaniela, la 24 April 2012 - 11:43 AM, a spus:
Asa parca fac si eu fata mai usor.
Asa da! felicitari de reusita!
Imi pun si eu dorinta sa se implice tati cot la cot cu mine in responsabilitatile casei si in plus santate si succes pentru noi toti si cei dragi noua!!!
Fisiere atasate
-
imagesCAF963SV.jpg (6.88K)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana (Hipocrates)
Postat on Fantana dorintelor 24 April 2012 - 04:54 PM
Acum ceva ani noi am mai trecut prin momente de acest gen, iar el a trebuit sa se descurce singurel. Prima data eu eram la Bucuresti si el la Buzau si ne vedeam la sfarsit de saptamana. Eu ii faceam curatenie zdravana, ii spalam, faceam de mancare, dar dupa aia el trebuia sa intretina in timpul saptamanii.
Apoi eu am ramas la Bucuresti si el a venit aici. De data asta a trebuit sa se descurce singurel si a facut-o cu brio. Spala, calca, gatea, singur singurel.
Asa, ca eu stiu ca se poate, doar ca el se dadu la o parte in ultimii ani. Acum o luam din nou de la capat cu ajutorul.
Sa fie asa cum iti doresti! Dar, daca nu a facut nimic la mama, asa cum spui tu, e greu sa se schimbe. Nu e imposibil, dar chestia asta trebuie sa plece de la el. Eu zic ca acolo trebuie sa lucrezi tu. Bafta!

Sorina
Postat on Fantana dorintelor 24 April 2012 - 05:17 PM
Sorina, sa nu fie de deochi
Fisiere atasate
-
bani1.jpg (11.28K)
Number of downloads: 0 -
bani 9.jpg (10.14K)
bani17.jpg (13.64K)
bani 12.jpg (13.96K)
Postat on Fantana dorintelor 24 April 2012 - 07:59 PM
sorinadaniela, la 24 April 2012 - 02:54 PM, a spus:
Asa e Sorina! nici nu a facut la mama-sa si mai mult decat atat a avut un model patern care nu a miscat vreun deget. El mai face, cat de cat, de se mira si maica-sa/sor-sa ca s-a schimbat. Mic dejun ne face, cateodata facea si friptura cu ciuperci gratinate. La fel: de cand am ramas eu 5 luni cu cea mica acasa nu a mai pus mana la nimic din treburile casnice. Eu aveam o alta viziune ca sarcinile casnice trebuie impartite cot la cot (REspectiv mie imi place sa le facem impreuna, lui ii place sa isi asume anumite chestii: dus gunoiul, curte etc) si re restul nu se atinge ... Idei retrograde dupa mine.
Dar hai sa arunc totusi un banut pentru reusita acestei dorinte a mea.
Si banuti pentru sanatate si noroc pentru noi toti si cei dragi noua.
Fisiere atasate
-
imagesCA2RZ7SS.jpg (9.43K)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana (Hipocrates)
Postat on Fantana dorintelor 24 April 2012 - 08:49 PM
sorinadaniela, la 20 April 2012 - 10:10 PM, a spus:
Acum ca am de munca, imi doresc doar sa am forta sa rezist... acum la inceput, pana ma voi invata cu ritmul asta infernal. Am rezistat doua saptamani, asa ca sunt pe drumul cel bun.
Asa ca fantanica draga, ajuta-ma sa rezist!
Tocmai pentru ca-ti doresti atat de mult, SIGUR vei rezista!Si, pentru ca-ti place, ai sa te obisnuiesti repede!Vei vedea!
Uite, eu arunc spre tine energii pozitive!Prinde-le!

Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat on Fantana dorintelor 27 April 2012 - 06:52 PM
zoazorel, la 24 April 2012 - 06:49 PM, a spus:
Uite, eu arunc spre tine energii pozitive!Prinde-le!
Gata, le-am prins! Saru' mana! Prind bine, ca azi dimineata nu reuseam sa ma dezmeticesc. Mai am si maine pana la h 13,00 si vine vichendu si pentru mine... yupiiiii

Sorina
Postat on Fantana dorintelor 29 April 2012 - 11:57 PM
size1.jpg (78.85K)
MD001_20_medieval_coins.jpg (51.74K)

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
Postat on Fantana dorintelor 30 April 2012 - 05:09 PM
imageimagine bani 2.jpg (16.7K)
Postat on Fantana dorintelor 15 May 2012 - 12:25 AM
Eu am intrat intr-o perioada in care nu mai deosebesc zilele una de alta, dimineata de seara etc. Termin licenta imediat, am examene gramada...plus cele finale in iulie si sustinerea temei de licenta
Va pup!

"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste." (Maica Terezadel Calcutta)
http://clipedelicioase.blogspot.com/
Postat on Fantana dorintelor 15 May 2012 - 06:37 PM
fantana.jpg (35.46K)
si imi scriu si eu aici o dorinta cu bataie lunga. imi doresc un petec de pamant pe care sa pot sa-l ingrijesc si care sa-mi ofere liniste si energie.
Ioana, te-am visat azi noapte bucuroasa
Postat on Fantana dorintelor 16 May 2012 - 11:12 AM
money-2448_6401.jpg (80.09K)

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla