La hanul "Arta culinara"

Salt la continut

  • (1797 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 1283
  • 1284
  • 1285
  • 1286
  • 1287
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#25681

Useril este offline   cerra Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,941
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara



Postat on La hanul "Arta culinara" 05 January 2013 - 10:03 PM

Vezi postareaCarmen L, la 05 January 2013 - 05:37 PM, a spus:

Fetelor vad va discutati despre mancaruri, grale sau usoare, mari sau miniportii.
Eu sunt ardeleanca getbeget, dar pentru ca mama suferea cu fiere de cand ma stiu la noi in casa
nu a existat niciodata rantasuri.

Sunt de acord cu tine. Egal din ce zona esti, egal ce si cum se maninca in zona respectiva, fiecare gospodina in bucataria ei, pune condimentele si face sau nu face rantasuri dupa gustul ei si cum stie ca le place celor din familie. Asa pot sa iti dau o gramada de ex si de aici din Banat de mancaruri care se fac si nu imi plac. Un ex : Aici cand se taie porcul , la pomana porcului se face un fel de (borandau) o tocanita cu sange si carne care in multe case nu lipseste cand se taie porcul si multe altele care nici nu vreau sa aud si la mine in casa nu s`au facut.Ti am dat un ex asa mai dur poate.

Dar intotdeauna ciorbele sunt drese cu ou si putin lapte, sau doar ou batut si acrite cu otet
sau zeama de lamaie.

EXACT!

Eu fac asa, datorita radacinii celeilalte dupa bunic dinspre mama (bihor unde samacisza este baza chiar si la ciorba de fasole uscata) si din partea tatalui din sud zamurile acre cu zama de varza, iar din partea mamei de la mama ei care era babateanca in tzoalele ei am mincat dulce cu sarat/compoturi cu friptura/sosuri etc. Din partea barbatului sa fie si el multumit am imprumutat alte obiceiuri din bucataria lor de care sunt foarte multumita. Pe el si pe Denisa, nici daca imi zicea cineva ca ma impusca, nu am putut sa ii invat sa manince totalmente cum se maninca aici in banat adik dulce cu sarat. La mine acasa sa gatit in mai multe feluri sa fie toata lumea multumita. Eu rantasuri faceam mai de mult la fasolea uscata/o zama de carnati cu cartofi /sosuri de usturoi/ceapa, zama de chimin, dar de multa vreme numai fac asa ptr ca numai suporta organismul. Eu am o operatie pe ficat si nu fac o tragedie din asta, o treaba generala cu gastrita si nici sotul nu doreste asa ptr ca la el mama lui nu facea rantasuri in nord.


Untura atunci cand taiam porcul, unsa pe o paine prajita, frecata cu usturoi alaturi de un ceai
de macese cu lamiie, acrisor si fierbinte era rasfatul serilor de iarna.

Si noi tot asa! Asta nu inseamna ca daca eu fac anumite prajituri cu untura , inseamna ca maninc toata ziua untura. Fac asa ptr ca asa este reteta si imi place cum ies desi am incercat sa inlocuiesc untura si nu am obtinut acelasi rezultat. Pita prajita frecata cu usturoi si unsa cu untura strat subtire mananc si acum. Si findca venii vb de mancarea din Ungaria, se stie ca nici acolo nu se maninca la fel de uns sau nustiu cat de iute sa nu generalizam, ptr ca fiecare gospodina face cum alege in casa ei chiar daca traieste in Ungaria. Ca asa pot s ava zic si de Cehia ca se maninca gras si greu si iute dar.... acasa gospodinele fac mancarea potrivit de iute si nu toata mincarea si nu exagerat de unsa.

Acum mananc la greu legume,dar le si asociez cu carne atunci cand gatesc familiei.
In familia mea si pe la neamuri se mananca echilibrat din totdeauna.
Ce vreau eu sa va spun este ca nu se poate generaliza ca in Ardeal se mananca gras de doo degete si greu nonstop,supele sunt regine de asemenea ciorbele de legume.


#25682

Useril este offline   Geany Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11,544
  • Inregistrat: 08-December 09



Postat on La hanul "Arta culinara" 05 January 2013 - 10:15 PM

:lol:

Fisier atasat  SAM_6619.JPG (73.24K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_6620.JPG (51.04K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  SAM_6624.JPG (72.84K)
Number of downloads: 0

#25683

Useril este offline   cerra Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,941
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara



Postat on La hanul "Arta culinara" 05 January 2013 - 10:18 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2013 - 06:15 PM, a spus:

:lol:


Geany, tu chiar vrai bataie?

De tort te iert dar ptr pizza no.

#25684

Useril este offline   Geany Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11,544
  • Inregistrat: 08-December 09



Postat on La hanul "Arta culinara" 05 January 2013 - 10:24 PM

Vezi postareacerra, la 05 January 2013 - 08:18 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 January 2013 - 06:15 PM, a spus:

:lol:


Geany, tu chiar vrai bataie?

De tort te iert dar ptr pizza no.

Iubita ,iti multumesc tare mult pt. tot ce mi-ai spus la humus :-* :-* :-* ,studiez tot cu atentie,boiaua' imi place mult :71:

Te servesc doar virtual din pacate cu pizza,nici eu nu pap decat un colt mic si cu o salata mare :)

#25685

Useril este offline   boabe de cafea Icon

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 708
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania



Postat on La hanul "Arta culinara" 05 January 2013 - 10:33 PM

Vezi postareaCarmen L, la 05 January 2013 - 07:44 PM, a spus:

Boabe de cafea sa stapaniti sanatosi masina de spalat, o sa fi incantata tare.
Si mie imi place mobila cires deci visiniu combinata cu crem asa o am la bucatarie :thumleft:

Zoazorico si Zerda, voi sunteti adevaratele artiste. Sa gatesti din juma de ceapa si juma de aia si
cealalta e o adevarata incercare si nu glumesc,sa mai fie si gustoasa, magie si alta nu.

Multumesc mult, Carmen! Cand termin o sa pun o fotografie :notworthy:

#25686

Useril este offline   cerra Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,941
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara



Postat on La hanul "Arta culinara" 05 January 2013 - 10:35 PM

Vezi postareaGeany, la 05 January 2013 - 06:24 PM, a spus:

Iubita ,iti multumesc tare mult pt. tot ce mi-ai spus la humus :-* :-* :-* ,studiez tot cu atentie,boiaua' imi place mult :71:

Te servesc doar virtual din pacate cu pizza,nici eu nu pap decat un colt mic si cu o salata mare :)


Cu multa placere draga mea!

Cerulina are si imagini dar imi ia timp sa le mut iara in calculator si din calculator iara micsorate si puse sa le vezi. Sumnt sigura ca te descurci ca esti d`soara mare si desteapta:)


#25687

Useril este offline   cerra Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,941
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara



Postat on La hanul "Arta culinara" 05 January 2013 - 10:41 PM

Vezi postareaIoana, la 04 January 2013 - 06:22 PM, a spus:

Cerra, interesant ce ai facut acolo, am si eu niste lipii si varza chinezeasca pe care o tot scot din frigider si o bag la loc.maine cred ca asta-mi fac.Ce ai mai pus tu acolo?


Pasta(gulas pikant ce am facut eu asta vara) unsa lipia, taiata chinezoaica, cascaval afumat, salam cracovia (un salam tare fain cu multa sunca in el este la lidl ambalat la 100 de gr) praz partea verde, sare, piper si putin oregano. Nu prea cumpar mezeluri decat rar de tot si atunci nu oricare. daca nu vrei cu salamuri sa sti ca poti da prin robot niste carnita marunt, marunt perpelita fugutza in tigaie si pusa in loc la mezel.


#25688

Useril este offline   zerda Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,902
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 12:42 AM

Azi am facut salata de boeuf, Zozo stie ca am luat vitelul( aka vita :rolleyes: ) de langa nasucul ei! Deci eu vita am fiert-o cu incredere, ca vreo 200 de grame au ajuns friptura a la any cu cartofi si ceapa la cuptor, deci 800 de grame in oala la fiert, booooon!
Normal ca nu-s defecta sa fac atata salata, ca o mananca sobolanii blocului si eu la fel ca cerra urasc sa arunc mancarea!
O parte va fi maine ciorba. Ciorba nu trebuie sa depaseasca 800 ml, am oala cu gradatie, ala e dozajul maxim admis, o parte aterizeaza in congelator cu restul de zeama pentru folosinta ulterioara si o parte s-a constituit in salata de boeuf: un cartof cat pumnul unui barbat normal, un morcov cat lungimea palmei mele, am maini mici, moatza stie, jumatate de castravete murat,mai baban, un sfert de gogosar murat mare, si a iesit o strachina de lut din aia de se vand prin piete, de-alea decorate!
Daca nu se termina pana marti, acolo o gasesc si vineri!!!
Signature Seperator image

Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#25689

Useril este offline   Daniella Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9,592
  • Inregistrat: 04-July 10



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 01:12 AM

Vezi postareazoazorel, la 05 January 2013 - 06:03 PM, a spus:

Deci, Danny, ia si noteaza:
- se ia O vanata, ... !

vanata?? glumesti?! nu serveste :lol::sad1:
ce faci cu restul de ou? cele 4 clatite?

eu am 2 monoportii mai mici decat vasul tau, dar le folosesc ca mono :D

se congeleaza varza? si ce se mai poate apoi face cu ea? calita?

Geany, ideal sa scoti coaja de la naut, altfel nu iese humusul fin. Daca faci humus, musai sa iei si lipie libaneza:).
Daca nu ai chef de tahina etc ... , poti face falafel cu nautul... chiftelute (naut in loc de carne si difera condimentele oleak fata de chiftelele noastre: coriandru, cumin si boia iute ori dulce, original turmenic + bicarbonat sunt in plus fata de chiftelele noastre. Optional seminte de susan). In cazul conservei sari peste etapa cu hidratarea nautului. Se servesc in lipie, alaturi de salate proaspete, muraturi (mai ales ardei iuti murati), legume la grill, sos de susan (tahini) si humus ..., ultimele doua pot fi sarite si bagi la copii ketchup si mustar.
Atentie, cumin nu e tot una cu chimen, e alt condiment (il gasesti la mega image, daca ai pe langa tine).
Pizza aia a ta ramas piatra mea de temelie ... Faceam si eu pe vremuri ... dar acum nu mai indraznesc ...

Bobita, felicitari pentru masina de spalat, iti va fi o buna prietena, sa ofolosesti sanatoasa! F bine ca ai luat mare, eu am luat mica, de gura domnului si la cat de putin cantitativ gatesc eu, tot bag cate 2 masini /zi in we!
Succes la amenajari si la convins sotul sa accepte varianta ta. Oricum la bucatarie e musai ... , ca doar tu esti master chef in bucataria ta;)!
Signature Seperator image


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#25690

Useril este offline   cerra Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,941
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 01:25 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2013 - 09:12 PM, a spus:

[

Geany, ideal sa scoti coaja de la naut, altfel nu iese humusul fin. Daca faci humus, musai sa iei si lipie libaneza:).
Daca nu ai chef de tahina etc ... , poti face falafel cu nautul... chiftelute (naut in loc de carne si difera condimentele oleak fata de chiftelele noastre: coriandru, cumin si boia iute + bicarbonat sunt in plus fata de chiftelele noastre). Se servesc in lipie, alaturi de salate proaspete, muraturi (mai ales ardei iuti murati), legume la grill, sos de susan (tahini) si humus ..., ultimele doua pot fi sarite si bagi la copii ketchup si mustar.
Atentie, cumin nu e tot una cu chimen, e alt condiment (il gasesti la mega image, daca ai pe langa tine).

Eu zic ca este aceiasi chestie! Poate ca ma insel eu dar... exista diferenta intre chimion si chimen poate ca asta ai vrut sa zici tu.

Semintele de chimion sunt mai deschise la culoare si mai mari decat cele de chimen, care sunt in forma de semiluna de aprox. 2 mm lungime si au o culoare brun inchis. Cele de chimion au si ele forma alungita, capetele un pic turtite si au o culoare verzui-cafenie si niste striuri albe.
E clar ca seamana, dar daca te uiti cu atentie le poti deosebi. La gust, diferenta e la chimion care are o aroma foarte puternica, caracteristica, usor iute si usor amarui. La chimen gustul este o combinatie de amarui si iute, placuta.



n engleză "chimen" provine din limba engleză Vechi cymen (sau franceza veche de chimen ), de la latină Cuminum , [ 2 ] , care este latinisation a Greciei κύμινον ( kuminon ), [ 3 ] înrudit cu ebraica כמון ( kammon ) și arabă كمون ( kammun ). [ 4 ] Concluziile acestui cuvânt sunt atestate în mai multe limbi semitice antice, inclusiv kamūnu în akkadiană . [ 5 ] Sursa final este sumeriană cuvântul gamun . [ 6 ] Cea mai veche forma atestata de cuvânt κύμινον ( kuminon ) este micenian greco Ku-mi-nu , scrisă în Linear B script-silabice. [ 7 ]


#25691

Useril este offline   Daniella Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9,592
  • Inregistrat: 04-July 10



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 01:31 AM

eu azi la 10 eram cu treburile terminate: friptura la cuptor, lasagna la cuptor. Mai pe la pranz am grilat si cartofei, varzuci de bruxelles si praz. Asa ca toata ziua m-am jucat cu picea ..., am strans jucariile de colo, in timp ce ea le raspandea dincolo ... casa arata ca dupa bombardament. Pe seara am fost la Mall, sperand sa gasesc levantica in snopuri la "Magazinul de mirodenii" .... si am scapat in rapidul tur la o pereche de botine de la Miss Sixty. Cum am ajuns acasa, le-a si probat picea ...dc am timp maine (plecam la ziua taticului meu, Ion) urc pozele cu ea ...
Signature Seperator image


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#25692

Useril este offline   Daniella Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9,592
  • Inregistrat: 04-July 10



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 01:38 AM

chimion e cumin de la indieni sau arabi/turci ... e tipic in mancarurile asiatice dar si in alte bucatarii, mexicana, creola, araba, turca. Se foloseste in condimentarea carnurilor de obicei in amestec cu alte condimente. Se vinde in general pudra, pisat si il gasesti la mag turcesti etc

carraway = chimenul romanesc de pus peste saratele

diferenta e semnificativa, parerea mea ..., aici mai multe detalii:

http://gernot-katzer...l/Cumi_cym.html
Signature Seperator image


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#25693

Useril este offline   Daniella Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9,592
  • Inregistrat: 04-July 10



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 02:11 AM

Vezi postareazerda, la 05 January 2013 - 10:42 PM, a spus:

Azi am facut salata de boeuf, Zozo stie ca am luat vitelul( aka vita :rolleyes: ) de langa nasucul ei! Deci eu vita am fiert-o cu incredere, ca vreo 200 de grame au ajuns friptura a la any cu cartofi si ceapa la cuptor, deci 800 de grame in oala la fiert, booooon!
Normal ca nu-s defecta sa fac atata salata, ca o mananca sobolanii blocului si eu la fel ca cerra urasc sa arunc mancarea!
O parte va fi maine ciorba. Ciorba nu trebuie sa depaseasca 800 ml, am oala cu gradatie, ala e dozajul maxim admis, o parte aterizeaza in congelator cu restul de zeama pentru folosinta ulterioara si o parte s-a constituit in salata de boeuf: un cartof cat pumnul unui barbat normal, un morcov cat lungimea palmei mele, am maini mici, moatza stie, jumatate de castravete murat,mai baban, un sfert de gogosar murat mare, si a iesit o strachina de lut din aia de se vand prin piete, de-alea decorate!
Daca nu se termina pana marti, acolo o gasesc si vineri!!!

deci dintr-un kg de vacuta, facusi salata de boeuf, ciorba, friptura si ai bagat si la conge?
no, pai voi dintr-un salariu gatiti 1 an, in ritmul asta =)) Eu, inca, am dozajele de la mama si mai ales la cumparaturi am buba la cap. Deja eu am inceput sa merg la macelarie sau la turci si zic: 2 frigarui, 2 mici, 2 x, 2 y. Iubi se uita la mine si in prima faza cauta nr de la smurd, dar acum vad ca s-a obisnuit, ca si alea cate 1 din fiecare x 3-4 chiftele nu le-am dovedit la o masa ... si reincalzite nu le papa nimeni...
no, partea proasta e ca in loc sa-l trag dupa mine, incet incet fac si eu buba la cap ...daca nu-i place lui, nu mai am nici eu chef sa mananc preparatul respetiv etc...

cum te-ai descurcat sa tai feliile de fripturision asa de subtire pt friptura lui Any?
Signature Seperator image


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#25694

Useril este offline   lili Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 984
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 02:13 AM

Va salut si eu si va spun La multi ani !!!! si anul asta sa va aduca tot ce va doriti.
Maine sper sa am mai mult timp si sa va povestesc mai multe.
Va pup pe toate :-* :-*

#25695

Useril este offline   cerra Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,941
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 02:15 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2013 - 09:38 PM, a spus:

chimion e cumin de la indieni sau arabi/turci ... e tipic in mancarurile asiatice dar si in alte bucatarii, mexicana, creola, araba, turca. Se foloseste in condimentarea carnurilor de obicei in amestec cu alte condimente. Se vinde in general pudra

, pisat si il gasesti la mag turcesti etc

Eu il am singurel pudra fara alte confdimente linga el.

carraway = chimenul romanesc de pus peste saratele

Si am si maruntel adika ''secarica cum i se mai zice la chimen tot romaneste.

diferenta e semnificativa, parerea mea ..., aici mai multe detalii:



Binenteles ca este semnificativa, dar nu vreau sa intru in contradictii pe seama chimenului/chimionului

http://gernot-katzer...l/Cumi_cym.html


#25696

Useril este offline   any_annette Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 6,661
  • Inregistrat: 23-November 09



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 02:15 AM

Vezi postarealili, la 06 January 2013 - 12:13 AM, a spus:

Va salut si eu si va spun La multi ani !!!! si anul asta sa va aduca tot ce va doriti.
Maine sper sa am mai mult timp si sa va povestesc mai multe.
Va pup pe toate :-* :-*


La multi ani Lili!!!!! Ca mult ma bucur sa te vad pe-aici!!!!!
Esti bine, care-i situatia?
Abia astept sa ne povestesti.

#25697

Useril este offline   Daniella Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9,592
  • Inregistrat: 04-July 10



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 02:18 AM

da, chimionul pudra

si chimenul seminte

nu am inteles prea bine, daca m-ai contrazis cand am zis ca sunt diferite ... , dar conteaza doar sa invatam unii de la altii aici ...
Signature Seperator image


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#25698

Useril este offline   boabe de cafea Icon

  • Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 708
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 02:19 AM

Vezi postareaDaniella, la 05 January 2013 - 11:12 PM, a spus:

Vezi postareazoazorel, la 05 January 2013 - 06:03 PM, a spus:

Deci, Danny, ia si noteaza:
- se ia O vanata, ... !

vanata?? glumesti?! nu serveste :lol::sad1:
ce faci cu restul de ou? cele 4 clatite?

eu am 2 monoportii mai mici decat vasul tau, dar le folosesc ca mono :D

se congeleaza varza? si ce se mai poate apoi face cu ea? calita?

Geany, ideal sa scoti coaja de la naut, altfel nu iese humusul fin. Daca faci humus, musai sa iei si lipie libaneza:).
Daca nu ai chef de tahina etc ... , poti face falafel cu nautul... chiftelute (naut in loc de carne si difera condimentele oleak fata de chiftelele noastre: coriandru, cumin si boia iute ori dulce, original turmenic + bicarbonat sunt in plus fata de chiftelele noastre. Optional seminte de susan). In cazul conservei sari peste etapa cu hidratarea nautului. Se servesc in lipie, alaturi de salate proaspete, muraturi (mai ales ardei iuti murati), legume la grill, sos de susan (tahini) si humus ..., ultimele doua pot fi sarite si bagi la copii ketchup si mustar.
Atentie, cumin nu e tot una cu chimen, e alt condiment (il gasesti la mega image, daca ai pe langa tine).
Pizza aia a ta ramas piatra mea de temelie ... Faceam si eu pe vremuri ... dar acum nu mai indraznesc ...

Bobita, felicitari pentru masina de spalat, iti va fi o buna prietena, sa ofolosesti sanatoasa! F bine ca ai luat mare, eu am luat mica, de gura domnului si la cat de putin cantitativ gatesc eu, tot bag cate 2 masini /zi in we!
Succes la amenajari si la convins sotul sa accepte varianta ta. Oricum la bucatarie e musai ... , ca doar tu esti master chef in bucataria ta;)!

Multumesc, Dani! Sotul pare ca deja s-a obisnuit cu ideea de visiniu combinat cu bej :rolleyes:
Pana la urma am luat mare pt ca imi spusese Foxyy ca e tare mica cea de 9 seturi. Am fost prin magazine si am vazut ca asa e si am regandit tot pentru a-i face loc celei mari.
Livingul va fi cel mai probabil in alb-negru, asa cum vrea sotul, deci va exista un echilibru pana la urma :71:

#25699

Useril este offline   Daniella Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9,592
  • Inregistrat: 04-July 10



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 02:19 AM

Vezi postarealili, la 06 January 2013 - 12:13 AM, a spus:

Va salut si eu si va spun La multi ani !!!! si anul asta sa va aduca tot ce va doriti.
Maine sper sa am mai mult timp si sa va povestesc mai multe.
Va pup pe toate :-* :-*

La Multi Ani, Lili! Multa sanatate, liniste si numai bine! te asteptam maine
Signature Seperator image


Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#25700

Useril este offline   cerra Icon

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,941
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara



Postat on La hanul "Arta culinara" 06 January 2013 - 02:25 AM

Vezi postareazerda, la 05 January 2013 - 08:42 PM, a spus:



Eu am scapat de mult de bufa mea:)si nu am facut nici eu multa ptr ca mai mult de 2 zile nu imi palce sa mancam de astea cu maioneze sau mai sensibile. Acu stau si scriu /citesc aici fata cumincioara cu prosopul in cap si ghici? maninc iaurt cu ceva crutoane mici, mici prin el ptr ca stomacul meu face galagie. Am terminat ciorba cu praz, porc de la saramura(desarata carnea normal)acrita cu zeama de varza, raciturile cu aceiasi carne sarata-desarata, friptura de cotlet cu un dejt de slaninuta bucata intreaga si crestata in felii dar am jupuit soricul si l am pus la racituri o sa o rumenesc maine inainte de masa sa fie calda, iar o salata si ceva pe linga friptura maine.



  • (1797 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 1283
  • 1284
  • 1285
  • 1286
  • 1287
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
1 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

  1. scortisoara





Calgary Dental Creare site de prezentare certificatenergeticro.ro Lyr Traco Tour - transport de marfa Creare site
Cursuri fitness Cursuri de fitness www.certificatenergeticro.com Mediator Encean Alexandru