Bravo, Stela, ma bucur ca ti-au placut si ca le-ai refacut ! Le-am mai facut si eu o data de-atunci, la cererea publicului

Sunt simplu de facut, cu putine ingrediente, si merg de minune la un bufet festiv, cu finger food. Am avut unii invitati care le-au mancat cu dulceata, ca sa vezi cum difera gusturile, nu li s-au parut suficient de dulci
Crocantul de la exterior, am observat, nu se duce asa repede atunci cand le-am lasat intr-un loc deschis (eu pe grila pe care le-am scos din cuptor si apoi, dupa ce s-au racit complet, doar le-am acoperit cu un servet). Am facut si testul cu ele intr-o cutie inchisa si imediat s-au inmuiat
Cat despre sensibilitatea la gusturi, eu, care mananc absolut de toate, ma amuz cand aud de asa probleme

Aveam un prieten caruia nu-i placeau rosiile, nu putea sa le suporte, iar aici in Fr stiu un francez caruia nu-i place branza (cred ca e unic pe acest pamant LOL). Sau o prietena careia nu-i place laptele pentru ca mama ei o obliga sa bea in fiecare dimineata un pahar cand era copil

Noi, cand eram mici, pe vremea lui Ceasca, era zi de sarbatoare cand aveam lapte la masa

Diferenta de perspectiva...
Nicoleta