Am nevoie de sfaturi si pareri

Salt la continut

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Am nevoie de sfaturi si pareri

Useril este offline   Foxyy Icon

• Moderator
  • Icon
  • Grup: Moderators
  • Postari: 7,995
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationIn sud

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 25 October 2010 - 10:27 PM

Vezi postareasimonaro29, la 25 October 2010 - 08:17 PM, a spus:

HELP!!! Sotzul meu e bolnav , are gripa. Cum sa o feresc pe asta mica? aerisim casa in draci , deja am cam exilat-o in camera ei....dar in ziua nu vrea acolo , urla ca vrea jos...........

De dat nu pot sa-i dau nimic........

Mi-e teama!

Incearca cu ceva pe baza de plante - produse naturiste, dar ma tem ca si pentru astea ai nevoie de sfatul medicului. Imunostimulatoare, vitamina C, echinacea, propolis... Sora-mea a facut un intreg pomelnic pentru fii-su - picaturi, sirop... si individul n-a racit pana acum (si are 2 ani si 3 luni!). Nas infundat - da, dar nu raceala de aia nasoala, care sa necesite tratament medicamentos. Pana si doctorita s-a minunat, la un moment dat (din vorba-n vorba), ca n-a inghitit INCA (???) antibiotice..
Multa sanatate sotului si aveti si voi grija!

Useril este offline   petunie Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,005
  • LocationDeutschland

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 25 October 2010 - 10:33 PM

Vezi postareasimonaro29, la 18 October 2010 - 05:31 PM, a spus:

Geany , daca-l tzii pe bubuletz vreo cateva zile acasa? Poate se mai desteapta cineva la gradi pana atunci. Si pana atunci speli si ii inghetzi tot.

Eu am fost cateva zile aici langa mine la gradinitza sa vad daca totusi nu fac rost de cresa ( unde am facut rost de loc e mai departe , 15 min pe jos ., nu-i mare lucru....dar cand este aici langa mine ...) si scria pe usa: Atentzie , AVEM paduchi !!! Deci AVEM , nu unii au.....Eu cred ca recunoasterea unei probleme e primul pas in rezolvarea ei :)

Da,asa se face si la noi la gradinita.Si anul trecut au fost paduchi,dar in alta grupa.Au pus bilet imediat la grupa cu pricina.Cand sunt diverse boli,se pune bilet.
Signature Seperator image

Manchmal ist weniger einfach mehr....

Useril este offline   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,483
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 25 October 2010 - 10:40 PM

Haoleoo !!!Simo' nashpa rau daca e gripa de aia nasoala se ia ....Sa nu pupe fetita si alea, alea da' stati in aceeasi casa si orice virus are perioada de incubatie asa ca daca o ia o ia,cere sfatul medicului...

Sotul meu cand e gripat ii dau ori ceai ori vin fiert,tuica fiarta,de transpira saracu de numa'turtite pe plita cu unt de se topeste(ii bun la gat)ceaiul cu miere,paraceta..aspirina...destia ca la tara..da' pana nu-si face damblaua...febra scad cu algocalmin...baie fierbinte..picioare in lighean cu apa fierbinte...inhalatii...fervex cica face minuni...

Multa ,multa sanatate... :floare:

Useril este offline   sissi Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,004
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 26 October 2010 - 01:48 PM

Simo, insanatosire grabnica sotului si sa nu luati si voi.Eu sunt racita si mie imi e teama sa nu raceasca si patrick si dennis e mucios si tuseste, azi e inchis ca e Nationalfeirtag, caut ceva leacuri babesti pt mine ca nu stiu exact cit paracetamol am voie sa beau si nici cu citricile nu pot sa exagerez :violent1:

Useril este offline   Mutti Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,346
  • LocationDE

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 26 October 2010 - 07:01 PM

Fetelor , fata n-a dormit vreo ora jumate azi-noapte. N-a plans dar s-a tot foit , nu putea sa adoarma , intre 3 si 4 si ceva...avea nasul plin si saraca nu stie ce sa faca. Azi am dus-o iute la doctor , din fericire n-are nimic. Sa mai asteptam ,a zis doctorul , de facut n-am ce face. Am sunat la Heilpraktiker sa facem ceva homeopatic , cica in asemenea caz spune PAS ca e prea mica pt vitamina C si alea alea...

Vestea buna e ca al meu nu cred ca are gripa , azi a umblat la cumparaturi. Daca avea gripa abia se misca. Numai ca asa-s barbatzii , mai plangaciosi :P si fac din tantzar armasar. SPER sa fie ceva care nu se ia.

Cu toate astea...fata a dormit cam mult azi...febra n-are , are sub 37 temperatura. Ea de obicei nu prea doarme ziua....dar azi a dormit si a stat nemancata 5 ore!!!!! Apoi a mancat 5 masuri de lapte!!!

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 26 October 2010 - 07:02 PM

Vezi postareasissi, la 26 October 2010 - 11:48 AM, a spus:

Simo, insanatosire grabnica sotului si sa nu luati si voi.Eu sunt racita si mie imi e teama sa nu raceasca si patrick si dennis e mucios si tuseste, azi e inchis ca e Nationalfeirtag, caut ceva leacuri babesti pt mine ca nu stiu exact cit paracetamol am voie sa beau si nici cu citricile nu pot sa exagerez :violent1:

paracetamol ai voie pana la 6 pe zi daca alaptezi. Asta mi-a spus la spital , cand incercam sa alaptez si aveam dureri dupa operatzie. De 3 ori pe zi cate 2.

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 26 October 2010 - 07:32 PM

Ai grija mare la simptomele fetitei,poate a facut o forma usoara,bine ca i-a trecut sotului,ma bucur... :hug: :-*

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 01 November 2010 - 01:36 PM

iar HELPPPPPPPPPPPPPP

asta mica o fo' rea ca otzetu' dupa vaccin , o durut-o , cred , o tzipat....a adormit vineri la mine-n bratze , sambata iar s-a cerut.....duminica IAR!!!!!!!!!!!

Ea pana acum n-a facut ceva , acum au fost de ajuns 2 zile ca sa profite!!!! Cum o dezvatz?????? Ca urla ca din gura de sarpe cand o pun in patutz!!!!!!

Vaxile , tu esti ala de-tzi doarme pruncu' usor in patu' lui , da un Tip ceva...............plizzzzzzzzzzzzz

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 01 November 2010 - 02:13 PM

Nasol Simo,nush ce sa zic,si al meu bubulet la 4 ani nu vrea sa doarma in patut tot cu noi si pe picioare,altfel tipa si face un scanadal monstru... :angryfire:

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 01 November 2010 - 02:26 PM

Vezi postareaGeany, la 01 November 2010 - 11:13 AM, a spus:

Nasol Simo,nush ce sa zic,si al meu bubulet la 4 ani nu vrea sa doarma in patut tot cu noi si pe picioare,altfel tipa si face un scanadal monstru... :angryfire:

Geany , dar a mea adormea!!!!!!!!!!!!!!!!! pana acum. Asta ma eneveaza...

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 01 November 2010 - 02:44 PM

Vezi postareasimonaro29, la 01 November 2010 - 12:26 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 01 November 2010 - 11:13 AM, a spus:

Geany , dar a mea adormea!!!!!!!!!!!!!!!!! pana acum. Asta ma eneveaza...

S-o invatat shmecherica,ce bine-i in brate la mami... :hug: :-*

Useril este offline   sissi Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,004
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 01 November 2010 - 03:19 PM

Simona ,poate inca nu se simte bine si de aia inca vrea in brate.
Patrick pina acu vreo saptamina mai dormea la mine pe piept, acum doarme numa in pat, cu mine, ii dau titi si dupa ce adoarme ma ridic de linga el, asta in timpul zilei, cu dennis tot asa am procedat si nu a trebuit niciodata sa ii adorm leganati in brate sau pe picioare.

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 02 November 2010 - 04:29 PM

aseara iar.....

A cam dormitat toata ziua , eu m-am bucurat ca mi-am facut treaba , si seara era...fit wie ein Turnshuh !!!!
A mancat ieri pe la 3 cam 4 portzii si seara n-a mai vrut nimic , numai ceai. Pe cand sa o culc la mine-n bratze radea si in patutz plangea. Pana la urma tot in bratze a adormit.....

S-a trezit numai la 2 noaptea sa manance!!!! De fapt , eu am trezit-o!!! 11 ore fara papa!!!

Azi n-a vrut sa manance decat la 8.00 si la 11 , cate 3 portzii. Acum ar trebui sa manance cam 4 ziua si noaptea 5.

In rest , rade , e vesela ....n-are febra...

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat on Am nevoie de sfaturi si pareri 02 November 2010 - 04:30 PM

Vezi postareasissi, la 01 November 2010 - 12:19 PM, a spus:

Simona ,poate inca nu se simte bine si de aia inca vrea in brate.
Patrick pina acu vreo saptamina mai dormea la mine pe piept, acum doarme numa in pat, cu mine, ii dau titi si dupa ce adoarme ma ridic de linga el, asta in timpul zilei, cu dennis tot asa am procedat si nu a trebuit niciodata sa ii adorm leganati in brate sau pe picioare.

Io nu pot sa ma intind in Stubenwagen :) :P

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa