Am fost la Lido di Jesolo(nu e prima data).Noua ne place foarte mult zona Venetiei.Data trecuta am facut mai multe poze,am fost si la Venetia.Intentionam sa o vedem si anul asta,dar nu am ajuns nicicum.Poate la anul în iunie...sarbatorim nunta de portelan(ca tot am citit subiectul Piscotelului) acolo
Am stat la hotelul Sirenetta,care este direct la strand.Un hotel dragut,curat,cu personal de nota 10 + de la sef pîna la al mai mic,Kaky(info despre el mai jos
Camera pentru doi adulti + 1 copil(Superior) cu un fel de hol/intrare,baie si balcon(o masa si doua scaune),nu e foarte mare,dar de ajuns.Baia la fel,nu mare,dar practica,si totul curat!
Restaurantul,la fel foarte curat,luminos si mare.Îmi place cum sînt aranjate mesele.Nu-s înghesuite cum a fost la Monaco&Quisisana(un alt hotel la care am stat,la numai 300 m distanta de asta/acceasi categorie)...unde se auzea clar ce discutau persoanle de la masa vecina.Mîncarea a fost foarte buna,chelnerii-de la sef la ucenic,foarte atenti si extrem de amabili.
Micul dejun se serveste pe tearsa din fata bazinului de înot cu vedere spre mare.Nu miroase a clor!Se dezinfecteaza cu alte substante.
Cartea de menu,cuprindea în mare parte mîncaruri italiene,dar se putea servi si un gulas unguresc,sau un ciolan de porc,sintel...pentru aia ce duc dorul de casa
Chiar sînt unii(nemti) care comanda chestiile astea.Probabil asta manînca si acasa.Exista o vorba ""Was der Bauer nicht kennt, frisst er nicht"(adica,daca taranul nu cunoaste,nu haleste! )"
Dan,ca de obicei a mîncat tot ce vine din mare.Denise,aproape la fel ca Dan+ multe paste tot cu animale din mare,iar eu...de toate în afara de crustacee
De la aperitiv pîna la desert,toate aranjate/prezentate si ornate frumos.
Nu am facut poze la mîncare,cum de altfel nu fac niciodata...pentru ca mi-e jena,si nimeni nu face!
Va pun cîteva poze de prin hotel,camera...sînt aiurea,dar asa ca sa va faceti idee despre curatenie

În baie alles picobello!

Afara,hotelul vazut de pe plaja.

Pool(mare)

Pool-ul pentru copii.

Un fel de jacuzzi..sau ceva de genul ala...baie cu bulbuci

Serban,un baiat din România,foaaaarte dragut si amabil.Foarte prompt,duce bagajele,parcheaza masinile
(hotelul dispune de parcare si afara cît su subterana-ambele gratuite).
Aici era liber din tura(cealalta tura o face tata lui)si se uita la Air Show(o sa pun poze si de la ala).

Niste Coi

De prin Hotel...
Aaa,sa nu uit sa mentionez,internetul este gratuit cu acces se peste tot(bar,camera,lobby...pina la wc
Pe acolo nu am facut poze.De fapt nu am facut nici în alte locuri.restaurant,barul iar e frumos,si au cafea,espresso...and co foarte bune.

Tare mult mi-a palcut lampa asta!

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla