Postat on Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa 07 May 2012 - 03:54 PM
Ioana, cred ca cel mai simplu ar fi sa-ncerci sa-i influentezi cumva orarul, astfel incat sa-si faca "dusul principal" cand voi nu dormiti. Vezi ce face el inainte de culcare, si decaleaza-i, un pic cate un pic, obiceiurile, pana va sincronizati la somn. Ale mele se trezesc doar daca le-apuca setea sau foamea. Rareori le apuca vreo alta
nevoie fiziologica noaptea.
Cand abia ne-am mutat ba o apuca pe una mieunatu', ca vedea vreun paianjen/insecta odioasa si mare, de care-i e frica (si-atunci il mobilizam pe barbat-miu sa omoare bestiile

), ba aveau nu stiu ce treaba prin baie, ba diverse, de trebuia sa fac pe portaru' toata noaptea: deschideam si inchideam in continuu usa la dormitor. Barbat-miu imi zicea "sclava pisicilor". Nu c-acuma n-as mai fi, da' mi-au scazut considerabil din atributii. Si chiar dorm binisor noaptea. Sarind peste faptul ca 3 pisici stau chiar pe/langa mine mine (pe jumatatea de pat a lu' barbat-miu nu se duc, ca el le deranjeaza cand se foieste

), de-s nevoita sa dorm intr-un semi-spagat si uneori ma mai trezesc intepenita dimineata.