Adriana , merci mult.
Daniella, la 30 January 2011 - 10:28 PM, a spus:
ce fel de recuparare incepe de la cutiuta?
la mine hai sa zic primele 2 saptamani ca a fost ceva ..., dar dupa 6 saptamani cand am fost la control mi-a spus ca pot considera ca nu am avut nici o operatie si sa fac ce faceam si inainte, eventual sa o iau treptat cu sportul..., dar eu nu sunt o amanta a sportului, ca nu am timp si mi-e si lene de oboseala ... (dar nu de acum, sa fie vreo 10 ani de cand m-am lenevit cam de tot)
pentru ce faceti gimnastica post nastere? eu am ramas cu burta si 8 kg, dar mananc mult si prost (dulciuri si iar am ajus sa iau o singura masa si aia seara ... )
Daniella . am povestit , face bine. Mamele iubesc sa vorbeasca despre nastere , cat a fost , cum a fost si mai ales despre progresele bebilor
Se numeste Rückbildung, adica reconstructzie??????? E pt ca ulerul sa se traga bine inapoi si ca sa se fortifice bazinul. Acum , nu lua cuvintele astea chiar de bune . ca io-tzi traduc , nush cum se numeste in romaneste ac ain RO n-am avut de a face cu asa ceva.
Vreau sa fac cursulö asta . 7 saptamani apoi vreau sa merg la un curs special de intarire a bazinului. Nu simt nimic deosebit , nimic rau , dar........din cate am auzit , multe femei raman cu probleme la vezica dupa nastere....sau mai stiu eu ce probleme.