Am fost 20 de persoane.
Antreuri:
-ciuperci cu maioneza (ciuperci proaspete, calite in putin ulei impreuna cu o ceapa taiata fin, sarate, piperate, cand zeama de la ciuperci scade si ele sunt patrunse se scurg bine de tot; reci se amesteca cu maioneza de casa, sunt foarte gustoasa si cu usturoi si fara, noi de data asta am pus)
-icre
-chiftelute
-salam (demisec se numea, alegerea socrului meu
-bulete de branza picante (m-am inspirat de la Burger King, si am amestecat in compozitia de branza (500 gr.branza rasa, 2 oua, putin praf de copt, 4-5 linguri de faina) bucatele de ardei iute tocate marunt, am avut ardei la otet); am facut si nepicante pentru copii
-rulada de spanac cu sunca (reteta Maya)
-carnaciori "fluturasi"
-cuburi marmorate, cu rosii si ricotta.

Apoi am avut nelipsitul gratar, cu ceafa de porc, carnati; pulpe de pui la cuptor, piure si salata de varza alba.

Si la sfarsit tort, o bunatate, a fost foarte apreciat, chiar daca la capitolul ornat n-am facut mare lucru, spre nemultumirea sotului...Sarbatoritei i-a placut.

La cafea am avut o prajitura cu etaje facuta de soacra; de baut bere si sucuri.
Ne-am distrat, am dansat,

Bibi a fost incantata, si ne-a lasat pe toti cu gura cascata: la antreu toata lumea cu nasul in platou sau farfurie, ce e asta? da-mi si mie, eu n-am gustat din aia, cand se aude o vocisoara: Dar cu mine nu da noroc nimeni? Era fiica-mea cu paharul in mana, in asteptare
Cam asta a fost petrecerea noastra

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla