Nunta

Salt la continut

• (14 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nunta Prima,a doua,......De argint,de aur.....

Userul este online   any_annette Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 4,982
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat on Nunta 21 April 2012 - 12:41 AM

Te imbratisez tare de tot Alina :hug: !

Useril este offline   alimocanu Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 197
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat on Nunta 21 April 2012 - 01:21 AM

Am fost cea mai fortoasa, cea mai bengoasa si am scris tot ce-am scris pana acum, fara regret, am scris din suflet si fara sa plang, ba mai mult m-am autoironizat de multe ori. Insa am citit gandurile voastre, v-am simtit alaturi de mine si m-am emotionat rau de tot, si mi-au dat lacrimile zau. Pentru ca e important sa fii "ascultat"(citit in cazul nostru) si cineva sa iti fie alaturi cu o vorba buna. E important sa stii ca nu esit singur n drumul tau, ca macar cineva te intelege si nu te condamna, pentru ca traim in societatea asta.. care te pune la colt pentru orice. Imi aduc aminte cand am scris primul mesaj aici pe topic, scriam sufocata de plans si de durere si nu stiu nici in ziua de azi de unde am avut curajul sa spun... public, pentru ca nu numai cei ce raspund, citesc... ci sunt zeci, sute, uneori mii.. de alte persoane care cutreierand internetul , manati de curiozitate... citesc. Eu sunt pe drumul cel bun... o simt! Va multumesc, ador sa fiu in locul asta, virtual, dar atat de... cald!
Signature Seperator image

Imagine postata

Useril este offline   Adriana Icon

• Site Admin
  • Icon
  • Grup: Administrators
  • Postari: 6,569
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat on Nunta 21 April 2012 - 01:37 AM

Alina, ai o comoara de nepretuit, pe Darius, alaturi si pentru el infrunti tot, si esti inca foarte tinara, viata, asa cum zice si stella, o sa-ti dea o a doua posibilitate, nu pierde speranta. Nu uita ca oricind noi aici suntem pentru tine :-*

Useril este offline   Cami Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 349
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat on Nunta 21 April 2012 - 10:16 AM

Alina, nu pot sa fac decat asta: :hug: Cred ca exprima tot.
Lili, felicitari si cat mai multi ani fericiti impreuna.
Tocmai citeam pe fb ca parintii unei colege au implinit 50 de ani de casnicie si au primit o medalie de la presedinte (Polonia). Oare voi ajunge si eu sa sarbatoresc 50 de ani de casnicie si sa ma uit inapoi si sa vad ceva in urma mea, sa nu constat ca am trait degeaba?

• (14 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa