San Miguel Allende, in Guanajuato, Mexic.
Postat on San Miguel Allende, in Guanajuato, Mexic. 04 September 2010 - 12:36 AM
Ai surprins perfect atmosfera Yandira.
Oamenii care traiesc acolo sunt cu siguranta buni,veseli,inimosi.
Oamenii care traiesc acolo sunt cu siguranta buni,veseli,inimosi.
Postat on San Miguel Allende, in Guanajuato, Mexic. 04 September 2010 - 01:29 AM
Vino-ncoace sa te strang la cheptu-mi
M-am gandit intens la tine zilele astea si m.am tot intrebat daca esti bine. Acuma stiu
Sa iti fie viata o vesnica vacanta!
Adorabil foto-reportaj si nu stiu de ce, dar aceleasi culori se gasesc doar peste tot, de ce stralucesc altfel in Mexic?
Cel mai tare m-au impresionat: farmacia aceea veche (eu am o reactie destul de ciudata cand vad din astea, e ca si cum m-ar arunca cineva inapoi in timp, oi fi avut ceva de a face cu domeniul intr-o viata anterioara...), felinarul acela suspendat si portile, da. Eu fotografiez mereu porti si ferestre. Foarte, foarte frumos! Sa mai vii! Te
cu drag!
Adorabil foto-reportaj si nu stiu de ce, dar aceleasi culori se gasesc doar peste tot, de ce stralucesc altfel in Mexic?
Cel mai tare m-au impresionat: farmacia aceea veche (eu am o reactie destul de ciudata cand vad din astea, e ca si cum m-ar arunca cineva inapoi in timp, oi fi avut ceva de a face cu domeniul intr-o viata anterioara...), felinarul acela suspendat si portile, da. Eu fotografiez mereu porti si ferestre. Foarte, foarte frumos! Sa mai vii! Te

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
Postat on San Miguel Allende, in Guanajuato, Mexic. 09 September 2010 - 09:34 PM
Da fetelor, ma bucur ca va plac. Dupa cate stiri violente circula in lume despre Mexic, parca e nevoie sa se cunoasca si alte aspecte
Si tu Laponica, tot cu ursii ?
Ramasesem la cina aia splendida si rafinata si evident "nemeritata" ....si de atunci te-am pierdut din vedere
Eu m-am lasat de gatit si m-am luat de prostii si de aia nu prea circul pe aicishea.
Si tu Laponica, tot cu ursii ?
Ramasesem la cina aia splendida si rafinata si evident "nemeritata" ....si de atunci te-am pierdut din vedere
Eu m-am lasat de gatit si m-am luat de prostii si de aia nu prea circul pe aicishea.

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla