Iaurtul cam 1 litru se bate ca la compozitia de clatite cu 6-8 oua(depinde cat de mari sunt),6-8 linguri de zahar(depinde cat de dulce va place),4 linguri de faina alba,esente care va place(rom ,vanilie),un pumn de stafide,rasatura de lamaie(sau portocala)un praf de sare.
Se topeste cam 50 ml. de ulei cu 50 de gr. de unt.
1 pachet de foi de placinte cumparat(congelate am avut eu linco de data asta optime,dar si miorita sunt bune,in Italia se numeste pasta filo)
Se pensuleaza tava de la aragaz cu grasimea de v-am povestit se pune prima foaie,iar pensulat se pune a doua,iar pensulat se pune a treia,cu polonicul se pune un strat din compozitia ca de clatite de va povestii,iar se suprapune cu un strat de trei foi pensulate intre ele,iar compozitia si tot asa pana la final,ultima compozitia,se inteapa bine cu furculita ici colo,si se indeasa si deshtele'ca la focacea,se da la cuptorul dinainte incins la foc potrivit,se mai scoate si pe unde face besici(ca se umfla si se onduleaza)se mai inteapa sa iasa aerul,dar nu-i bai ca ea cand se raceste un pic se lasa tare cuminte inapoi...Destul bla-bla,iata rezultatul(ce toanta am fost ca nu am facut poze pas cu pas)

Sexyunea''

Musai servita cu lapte batut(sau iaurt ,sana ce mai este)

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla