Eu am mojar din granit, unul pe care l-am visat inca de cind am luat primul contact cu Jamie Oliver si-l vedeam cum arunca de toate in mojar, le sminteste acolo si totul era asa de simplu... Din intimplare m-am pricopsit cu unul chiar marca Jamie Oliver, care mi-a si infrumusetat dar mi-a si ingreunat teribil o vacanta

Eram intr-o excursie cu autocarul, in fiecare zi dormeam in alt oras, deci caram bagajul de cel putin 2 ori pe zi sus-jos in hotelurile pe unde umblam. Pe la inceputul exursiei, in Berna, am gasit acest mojar de granit pe care cum l-am vazut cum m-am indragostit de el, l-am luat si l-am purtat toata ziua cu mine prin oras, apoi toata excursia bagat prin genti. Cind se mai oferea cineva sa ma ajute la bagaj, cum punea mina pe geanta, care aparent era mica si usoara, cum ma intreba: "da' ce-ai bagat in geanta? pietre?". Habar n-aveau ca chiar asta bagasem

Va dati seama ce-a trebuit sa suport din partea celorlalti, si ce-am suportat acasa cind s-a auzit ce cumparatura am facut eu

Dar cu tot efortul depus, si cu toata scumpetea lui, ca a fost si o gramada de bani, sint foarte incintata de el. Dupa o tura de mojarat condimente nu-ti mai vine sa scoti nasul din el, e un parfum unic. Nici prin cap nu-mi mai trece sa cumpar condimente deja macinate.
Si citeva poze cu mindretea mea de mojar si cu utilizarile lui