Lapona Enigel, la 23 July 2010 - 04:09 PM, a spus:
Bueeeeeyyy, tu ai rudi pishti Prut?

Acum inteleg de unde aaaaa temperamentu' asta

oh, am rudi di la murmansk la vladivostok si din kamceatka la odessa. bunicii mei vin din maldova da dincolo. bunica-miu fiu de cantonier (da' absolvent de aseu la bucuresti) e dintr-un loc cu nume imposibil, de pe undeva la granita nistreana. bunica-mea fiica de orheieni (da, aia din neamu' shoimarestilor). taica-miu s-a nascut la baltzi. inca teoretic as avea o casa pe care as putea-o "revindeca". cum de-am ajuns o amu' sa va enervez pe voi p-aici? pai s-a intimplat rivulutia din octombrie (care de fapt a fost in noiembrie). iar familia bunica-mii a trebuit sa fie cu albii. wrong bet! rosiii s-au gindit sa le ofere la astia un outsourcing pan saibiria. i-au luat din patutz si i-au dus, cu ce aveau pe ei (in general hainutze de vara). cind au ajuns in tundra ... eh, jumate au crepat. jumate s-au scos prin diverse locuri din uniune. bunica-mea cu o sora a ei au fugit in romania. fraxu' s-a jmekerit si s-a inrolat in stralucita armie romana si a ajuns pina la cotu' donului. de la cotu' donului insa a ajuns inapoi de unde scapase, adica in siberia. numa' ca omu' avea stofa de sportsman, a evadat din gulag si s-a pastragalit prin padure pina-n romania. unde a murit de cancer la git. in ro, babacii mei s-au dat cu comunistii sh-au scapat. ma rog, babacu' a facut ceva pirnaie, da' l-au iertat. l-au scos insa de pe postu' de contabil sef la benereu si l-au bagat pe post de contabil-sef la nou-infiinata fabrica de moghila din iasi.