krasnaia armia

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

krasnaia armia

Useril este offline   vaxile Icon

• cocalar
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 605
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationstau pe-un nor si cint la harpa

Postat on krasnaia armia 23 July 2010 - 06:31 AM

Smuglyanka Moldavanka :D :D

cazacii

imnu' uresese

cintecu' garzii

Signature Seperator image

knife, poison or estrangulation? choices, choices ...

Useril este offline   Hazel Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 538
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationIasi

Postat on krasnaia armia 23 July 2010 - 11:01 AM

Is tari rau astia :)
Pune te rog si Ochi ciornii si Kalinka :)
Ochi ciornii e preferata mea!

Imagine postata

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat on krasnaia armia 23 July 2010 - 11:33 AM

Vezi postareaHazel, la 23 July 2010 - 03:01 PM, a spus:

Is tari rau astia :)
Pune te rog si Ochi ciornii si Kalinka :)
Ochi ciornii e preferata mea!

kalinka

katiusha

ochii negri

Useril este offline   Lapona Enigel Icon

• Cogito ergo sum!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 4,115
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationOrbe domi sum!

Postat on krasnaia armia 23 July 2010 - 12:09 PM

Bueeeeeyyy, tu ai rudi pishti Prut? ^_^ ^_^ Acum inteleg de unde aaaaa temperamentu' asta :lol:

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.

• cocalar
  • PipPipPipPip

Postat on krasnaia armia 23 July 2010 - 12:37 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 July 2010 - 04:09 PM, a spus:

Bueeeeeyyy, tu ai rudi pishti Prut? ^_^ ^_^ Acum inteleg de unde aaaaa temperamentu' asta :lol:

oh, am rudi di la murmansk la vladivostok si din kamceatka la odessa. bunicii mei vin din maldova da dincolo. bunica-miu fiu de cantonier (da' absolvent de aseu la bucuresti) e dintr-un loc cu nume imposibil, de pe undeva la granita nistreana. bunica-mea fiica de orheieni (da, aia din neamu' shoimarestilor). taica-miu s-a nascut la baltzi. inca teoretic as avea o casa pe care as putea-o "revindeca". cum de-am ajuns o amu' sa va enervez pe voi p-aici? pai s-a intimplat rivulutia din octombrie (care de fapt a fost in noiembrie). iar familia bunica-mii a trebuit sa fie cu albii. wrong bet! rosiii s-au gindit sa le ofere la astia un outsourcing pan saibiria. i-au luat din patutz si i-au dus, cu ce aveau pe ei (in general hainutze de vara). cind au ajuns in tundra ... eh, jumate au crepat. jumate s-au scos prin diverse locuri din uniune. bunica-mea cu o sora a ei au fugit in romania. fraxu' s-a jmekerit si s-a inrolat in stralucita armie romana si a ajuns pina la cotu' donului. de la cotu' donului insa a ajuns inapoi de unde scapase, adica in siberia. numa' ca omu' avea stofa de sportsman, a evadat din gulag si s-a pastragalit prin padure pina-n romania. unde a murit de cancer la git. in ro, babacii mei s-au dat cu comunistii sh-au scapat. ma rog, babacu' a facut ceva pirnaie, da' l-au iertat. l-au scos insa de pe postu' de contabil sef la benereu si l-au bagat pe post de contabil-sef la nou-infiinata fabrica de moghila din iasi.

Useril este offline   Lapona Enigel Icon

• Cogito ergo sum!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 4,115
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationOrbe domi sum!

Postat on krasnaia armia 23 July 2010 - 09:54 PM

Vezi postareavaxile, la 23 July 2010 - 10:37 AM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 23 July 2010 - 04:09 PM, a spus:

oh, am rudi di la murmansk la vladivostok si din kamceatka la odessa. bunicii mei vin din maldova da dincolo. bunica-miu fiu de cantonier (da' absolvent de aseu la bucuresti) e dintr-un loc cu nume imposibil, de pe undeva la granita nistreana. bunica-mea fiica de orheieni (da, aia din neamu' shoimarestilor). taica-miu s-a nascut la baltzi. inca teoretic as avea o casa pe care as putea-o "revindeca". cum de-am ajuns o amu' sa va enervez pe voi p-aici? pai s-a intimplat rivulutia din octombrie (care de fapt a fost in noiembrie). iar familia bunica-mii a trebuit sa fie cu albii. wrong bet! rosiii s-au gindit sa le ofere la astia un outsourcing pan saibiria. i-au luat din patutz si i-au dus, cu ce aveau pe ei (in general hainutze de vara). cind au ajuns in tundra ... eh, jumate au crepat. jumate s-au scos prin diverse locuri din uniune. bunica-mea cu o sora a ei au fugit in romania. fraxu' s-a jmekerit si s-a inrolat in stralucita armie romana si a ajuns pina la cotu' donului. de la cotu' donului insa a ajuns inapoi de unde scapase, adica in siberia. numa' ca omu' avea stofa de sportsman, a evadat din gulag si s-a pastragalit prin padure pina-n romania. unde a murit de cancer la git. in ro, babacii mei s-au dat cu comunistii sh-au scapat. ma rog, babacu' a facut ceva pirnaie, da' l-au iertat. l-au scos insa de pe postu' de contabil sef la benereu si l-au bagat pe post de contabil-sef la nou-infiinata fabrica de moghila din iasi.

Moaaaaa, si Alexandru stie ce tortionar crestem noi aciia la sanu' forumului? :lol:
Tataia meu, odihneasca-se in pace, a fost prizonier in Saibiria. Dupa niste ani a revenit acasa. Ti pominejti c-om fi rileitid? ^_^ Bun material curriculum asta al tau.

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa