petunie, la 24 July 2010 - 10:46 AM, a spus:
CamillaWitt, la 24 July 2010 - 01:36 PM, a spus:
petunie, la 24 July 2010 - 10:29 AM, a spus:
Na ja,sper macar sa pot veni cu o poza reusita.Diseara daca sughiti,inseamna ca ma gandesc la tine

DA' rabdare ai, cu taiatul...
Care diametru a avut forma pentru blat???
O simbata placuta!
Cami
Forma a avut cu tot cu margine 24,5 cm,cam asa.Am masurat-o acum exact,o sa pun poza cand le descarc si pe celelalte.
Rabdare am avut si cu restul .
Poate chiar sunt o ghinionista,pentru ca ieri pana si frisca mi s-a "taiat".Doua portii,mai exact,dar nu-i bai ca am facut unt

In sapte ani jumate de cand is aici mi s-a taiat o singura data frisca pentru ca am pus in ea un colorant lichid,parca,ieftin,atat.O bateam fara intaritor si statea tot timpul teapana.Aseara a fost facatura
Tot timpul cand fac pentru noi un tort(pt zilele noastre) intampim greutati,cand fac pt altii imi ies brici,fara probleme.
Iti doresc si tie un sfarsit de saptamana placut !
M-am tot gindit ce greseala ar fi putut fi, dar nu gasesc nimic, daca tu spui ca arata bine crema.
Singura, cum am mai scris, ori ai amestecat untul inainte la faina, sau ai amestecat prea repede amestecul de faina.
Sau-cuptorul nu a fost preincalzit si a stat compozitia prea mult la rece. Trebuie copt imediat.
Sau focul la cuptor, a fost prea iute.
Mai multe nu mai stiu...
Frisca trebuie sa fie foarte rece. De multe ori o bag citeva minute la congelator si nu mai este nevoie de intaritor de frisca.
Unt am avut si eu aseara, la tortul pe care l-am facut.
Tra,la la...la vorba si am batut-o prea mult si hopla-s-a taiat!
Am inteles ca sarbatoriti ceva... Felicitari, pentru ce o fi!