Si normal ca nu se putea sa nu-l trecem in randul barbatilor retezandu-i motzul, asa ca am facut petrecerea sambata sa poata veni nasii si bunicii in principal.. in total am fost vreo 9 persoane si cu piticul 10
Meniul nu a fost cine stie ce ca nu prea am avut timp, iar daca nu ar fi fost mama sa ma ajute nu stiu ce as fi facut (saru'mana mama
In ordinea numerelor de pe tricou, am avut asa:
tarta sarata a lui Any, facuta cu salam, ardei gras, branza si cateva ciuperci pentru decor. Printre feliile de tarta am intercalat muschiulet de porc

Checul cu branza postat de Narnia, checul cu masline al Stellei si mini chiftelute cu piept de pui (facute de mama). Checurile si tarta le-am facut cu cateva zile inainte si le-am congelat ;)Multumesc fetelor de retete

Drob de pui (facut de mama) si lipii umplute cu pate de porc, amestecat cu ceva unt si ardei gras.

Cas proaspat cu ardei gras si ceapa rosie, iar pe un alt platou rosii si castraveti.

Diverse salate: de vinete, de fasole verde si una care mie mi-a placut enorm, cea de icre (o cutiuta de salata de icre si una de ton. Tonul se scurge de ulei/suc si se amesteca cu icrele. Daca e nevoie se mai pune ceapa tocata marunt).
Am mai avut un pui la cuptor facut dupa metoda prezentata de Puiu, cu unt aromat sub piele.. foarte fraged si suculent a iesit, iar ca garnitura o salata de rosii.
Tortul a fost facut de mine si a avut blat alb, pufos (multumesc Stefana), crema de orez cu cocos (multumesc Dora) si un mousse de caramel, imbracat in pasta de zahar (multumesc Adriana pentru reteta si Daniela pentru instructiuni). A fost primul tort imbracat in pasta si tare mult a placut tuturor.. pana si sotul care nu agreeza deloc prajiturile cu crema a mancat si l-a laudat

Si sarbatoritul cu 2 din lucrurile alese de pe tava: un tub de medicamente, o papiota si cealalalt era o verigheta.

La multi ani, puiul mamii

Logare
Inregistrare
Ajutor

Citare Multipla