Mancare rece

Salt la continut

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Mancare rece ( cu carne si muuuulta ceapa)

Useril este offline   Lapona Enigel Icon

• Cogito ergo sum!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 4,110
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationOrbe domi sum!

Postat on Mancare rece 02 November 2010 - 08:25 PM

Vezi postareaGeany, la 01 November 2010 - 10:08 PM, a spus:

O s-o cunosti,o s-o cunosti... :tongue3: si cunoscandu-ti gusturile daca n-ai sa te indragostesti sa-mi spui mie cutu'!!... =))

Deja ma cunosti prea bine :rolleyes: Chiar imi faceti pofta de gatit mai si eu abia am dimineata la ora 6 niste amarate de minute pentru mine...offfff. Mah Geany, nu mai ai un tuci din ala de rezerva? Doamne, eu mi-am pierdut tuciuriul acum multi ani cand stateam in gazda in Bucuresti. Era un tuciulete de o varsta cu mine cred si micut. Una doua faceam in el mamaliguta si mai ales friptura de rata de la mamaia (pfff ce pofta imi e de o rata din aia adevarata!). Mai si cand am plecat am uitat tuciuletele ! Si doamna la care am stat e si ea in Chicago, a plecat, ia tuciuriu' de unde nu-i. De cand tot astept unul care sa imi faca asa cu ochiul. Cred ca pana la urma o sa o rog pe mamaia sa imi faca pachet pe cel de la Bunica Marioara. Bunica Marioara ma fascina mereu cu ceaunelele ei mici miiiiiiici, parca erau pentru papusi :) Bunica Marioara s-o dus acum multi ani, dar ceaunelele or mai fi uitate printr-un colt de ograda . S-apoi cand l-oi avea, daca nu tz-oi face mancarica inca-i una!
Signature Seperator image

Night gathers, and now my watch begins.I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings the dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.

Userul este online   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,472
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Mancare rece 02 November 2010 - 08:42 PM

Vezi postareazerda, la 02 November 2010 - 06:15 PM, a spus:

Vai de capul meu!! N-am mancat in veci asa ceva, dar mor de pofta!! N-am idee nici macar ce gust ar putea avea, dar mi se pare incitant!

Draga Zerda trebuie sa incerci ca sa vezi,o sa scoti din minti toti vecinii,ca e f. parfumata(ca atunci cand faci sarmalute sau zacusca),in opinia mea tocanita cu ceapa multa sau ostropelul de pui sau puiul vanatoresc( alla caciatora)sunt minciuni,mici copii pe langa asa delicatesa,dar e doar parerea mea normal...

Userul este online   Geany Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,472
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat on Mancare rece 02 November 2010 - 08:46 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 November 2010 - 06:25 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 01 November 2010 - 10:08 PM, a spus:

O s-o cunosti,o s-o cunosti... :tongue3: si cunoscandu-ti gusturile daca n-ai sa te indragostesti sa-mi spui mie cutu'!!... =))

Deja ma cunosti prea bine :rolleyes: Chiar imi faceti pofta de gatit mai si eu abia am dimineata la ora 6 niste amarate de minute pentru mine...offfff. Mah Geany, nu mai ai un tuci din ala de rezerva? Doamne, eu mi-am pierdut tuciuriul acum multi ani cand stateam in gazda in Bucuresti. Era un tuciulete de o varsta cu mine cred si micut. Una doua faceam in el mamaliguta si mai ales friptura de rata de la mamaia (pfff ce pofta imi e de o rata din aia adevarata!). Mai si cand am plecat am uitat tuciuletele ! Si doamne la care am stat e si ea in Chicago, a plecat, ia tuciuriu' de unde nu-i. De cand tot astept unul care sa imi faca asa cu ochiul. Cred ca pana la urma o sa o rog pe mamaia sa imi faca pachet pe cel de la Bunica Marioara. Bunica Marioara ma fascina mereu cu ceaunelele ei mici miiiiiiici, parca erau pentru papusi :) Bunica Marioara s-o dus acum multi ani, dar ceaunelele or mai fi uitat printr-un colt de ograda . S-apoi cand l-oi avea, daca nu tz-oi face mancarica inca-i una!

Laponico draga,ma gandeam eu c-o sa-ti placa =)) ...Eu am un tuci mic,unul mijlociu,si unul mare dar imi doresc mult unul si mai mare(io' si capra cu trii iezi =)) ),tin la ele ca la ochii din cap,sunt de la bunica,ai mei voiau sa le arunce,ca ce-i drept sunt urate rau :mad: dar eu fara ele asi fi ca fara maini si fara picioare,le ador... :wub:

Useril este offline   Carmella Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 560
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat on Mancare rece 06 February 2012 - 02:49 AM

Azi am luat iepure si l-am facut in acelasi stil, adica stilul mincare rece. Ma gindeam ca am facut prea multa si n-o sa am ce sa fac cu ea, dar dupa ce am scos-o de la cuptor am dat gata imediat jumatate din ea.

Aici e iepurli prajit, am cumparat de la Auchan o caserola cu 3 pulpe posterioare si o caserola cu 4 sferturi anterioare (pulpa si coaste)

Imagine atasata

Aici ii faceam cunostinta lu' iepure cu conu' Alecu... am pus toata sticla de vin (750 ml) la ~2 kg de ceapa

Imagine atasata

Si in farfurie, la final

Imagine atasata

Useril este offline   W Mamadeus Paparotti Icon

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,991
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat on Mancare rece 06 February 2012 - 11:29 AM

:appl: la scena deschisa

@Geany si restul lumii

In problema cu degresatul final.
Incercati sa sotati in untura :gasca, porc, rata, etc. sau si mai bine, topiti bacon, pancetta, costita.
Mancarea e rece - prin titlu.
Prin urmare toata grasimea se solidifica peste noapte la rece. Si toata e deasupra. Se poate ridica usor si nu mai ramane neam.
Signature Seperator image

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Montaj centrale termice Creare magazin online Calgary Dental Creare site de prezentare Panouri radiante Mattress in Calgary Cadastru Pompe de caldura aer apa