Ok, leidiz, beibiz 'n'gentz (ca sigur avem cativa p'an zona

).
Dupa cum
observataratz am modificat citez Foxyy
putzel titlul.
Sa presupunem ca este deja weekend si sa presupunem ca musafirul meu m-a vizitat. Este vorba de un musafir demult poftit dar...ne-venit...pe pretext ca i s-a stricat bibitu' si ca nu isi poate imagina sa calatoreasca cu trenul...naja.
Am hotarat sa trec peste acest mic neajuns, respectiv absenta personajului principal, caruia ii sunt dedicate cele de mai jos, si sa va afisez mini-meniul meu de femeie moderna si grabita

Si am mai hotarat sa imi imaginez ca totul s-a petrecut cu adevarat
Asadar sa purcedem. Stiind ca musafirul vine de la drum lung, am hotarat ca - in conditiile in care timpul meu este limitat - sa ii deschid apetitul cu ce v-am aratat deja mai sus.
Acum insa va dau si poza facuta la lumina zilei, ca sa vedeti consistenta mousse-urilor.
Asadar
aici: rulada cu ciuperci - o specialitate a casei (caci pentru musafiri speciali fac numai retete mostenire de
famelie 
) ) si
aici rulada cu mousse de ficatei de piu-piu (asta e tot citat!).
Alaturi de aceste doua rulade, spuma de somon si pastrav mentionata si ea mai sus. Cum nu mi-a placut gustul
volovanulu' (asta e de la Geany citire) am zis ca mai bine pun niste crantanele alaturi si mousse-ul sa fie ca dip.
Toate acestea alaturi de un vin lejer si racoritor de Noua Zeelanda - preferatul meu pe veci. Parerile musafirului inca nu le am

.
La spuma de somon si pastrav afumat nu am reteta in imagini, ca nu am considerat necesar. Va pun aici reteta:
- 100 g somon afumat
- 100 g pastrav afumat
- 5 lunguri de mousse de hrean cu sos de afine - asta l-am cumparat ca nu am mai avut timp sa il fac, 3 linguri frisca, 1 ceapa mica tocata. Se da totul la stab-mixer si gata. M-am luat dupa reteta
Lili-Fee, careia ii multumesc de inspiratie!